NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Uz svo poštovanje, ali mislim da je NBA danas postala goli (znate već šta), zbog marketinga, zbog pravila koja se kroje tako da je muška košarka gotovo iščezla radi nekog hibrida koji treba da podsjeća na NBA2K, zbog želje da proizvod mogu tušiti pod sterilno čist, politički korektan i šta ja već znam... Sudije dijele tehničke maltene nakon što lik zakoluta očima nakon što mu se svira faul. Fina stara vremena, pa finale istoka Miami - New York. Znaš da se Larry Johnson i Zo Mourning mrze iz dna duše i znaš da će biti pizdarija i nategnuto do kraja. I zbog tog ludila jedva čekaš naredni meč, jer se igra "na nož", bez rezervi. Dueli finala istoka Chicago - New York. Nije moglo bez varnica. Ili kultna marisana Shaq i Barkley. Njih dvojica teški zajedno pola tone, pa stisni pa ih probaj razvaditi. I šta god se desi - završi se i sutra svi na parket. Sadašnjost - frka se eto digla zbog dva kepeca. Jedan drugog pljunuo, pa malo sjevale šake. Big deal. Najobičniji incident, koji, da se desio tamo negdje krajem 90-ih, niko ne bi ni dvaput spomenuo, danas se overblowna, analiziraju se 4K snimci iz 500 uglova, pojedini akteri će popušiti možda čak dvocifreni broj utakmica. Zbog čega? Zbog toga da se ovaj "sterilno čist" proizvod tuši od 7 do 77? Sve ono što se šatro sinoć naguravalo na parketu Ron Artest i Ben Wallace bi poslagali na kamaru za max 20 sekundi. Ne propagiram nasilje, ali ovo što liga fura danas me sve manje podsjeća na sport a sve više na politički korektno zabavište, koje nit' smrdi nit' miriše.
- branimir85
- Kontakt:
al... je napisao/la:Uz svo poštovanje, ali mislim da je NBA danas postala goli (znate već šta), zbog marketinga, zbog pravila koja se kroje tako da je muška košarka gotovo iščezla radi nekog hibrida koji treba da podsjeća na NBA2K, zbog želje da proizvod mogu tušiti pod sterilno čist, politički korektan i šta ja već znam... Sudije dijele tehničke maltene nakon što lik zakoluta očima nakon što mu se svira faul. Fina stara vremena, pa finale istoka Miami - New York. Znaš da se Larry Johnson i Zo Mourning mrze iz dna duše i znaš da će biti pizdarija i nategnuto do kraja. I zbog tog ludila jedva čekaš naredni meč, jer se igra "na nož", bez rezervi. Dueli finala istoka Chicago - New York. Nije moglo bez varnica. Ili kultna marisana Shaq i Barkley. Njih dvojica teški zajedno pola tone, pa stisni pa ih probaj razvaditi. I šta god se desi - završi se i sutra svi na parket. Sadašnjost - frka se eto digla zbog dva kepeca. Jedan drugog pljunuo, pa malo sjevale šake. Big deal. Najobičniji incident, koji, da se desio tamo negdje krajem 90-ih, niko ne bi ni dvaput spomenuo, danas se overblowna, analiziraju se 4K snimci iz 500 uglova, pojedini akteri će popušiti možda čak dvocifreni broj utakmica. Zbog čega? Zbog toga da se ovaj "sterilno čist" proizvod tuši od 7 do 77? Sve ono što se šatro sinoć naguravalo na parketu Ron Artest i Ben Wallace bi poslagali na kamaru za max 20 sekundi. Ne propagiram nasilje, ali ovo što liga fura danas me sve manje podsjeća na sport a sve više na politički korektno zabavište, koje nit' smrdi nit' miriše.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- PaskalHens
- Kontakt:
Al' lebron brat grli Paula tri minute musafa mi hahahahahahah kakva kuja babe mi.
Viva la France, as they say in Rome.
NBA suspensions – Brandon Ingram 4 games; Rajon Rondo 3 games; Chris Paul 2 games.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- IlCapitano
- Kontakt:
Zato udara šakom u jaja.Jorginho5 je napisao/la:Nisam ljubitelj ni Chris Paula, ali barem ne pljuje.IlCapitano je napisao/la:Nije ni sad ogavan.![]()
Cijene se šupci koji to ne sakrivaju, bar je uvijek zanimljivo. Još ako su genijalci kao on![]()
CP je fake da ne može veći. Dušica, nevinašce. Wade također.

IlCapitano je napisao/la:Mislim da nema šanse da bude toliko, pogotovo jer je CP miljenik lige. Ben Wallace je dobio 6 utakmica ako se ne varam za tuču u Detroitu, ovo nije ni blizu tome. Ibaka/James Johnson, Ibaka/Robin Lopez obje po jedna utakmica, a bilo je skoro identično ovome. Afflalo dobio 2 prošle godine zbog onog sa Bjelicom.
Očekujem 2 za CP-a, možda 3 za Ronda ako odluče da je pljuvanje veći prijestup od prsta u oko i 4 za Ingrama jer je imao više prekršaja za izbacivanje - guranje Hardena, unosio se sucu u facu i udaranje poslije u gužvi.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nije lose
Kakve suspenzije za ovu trojicu 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trae 

Pa nece valjda i od najgore ekipe u ligi izgubiti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nevjerovatno kako OKC godinama ne zna okruziti glavne igrace pravim iskusnim rolle igracima.
Imaju mozda 3 igraca starija od 25 godina pored Georgea i Westbrooka.
Imaju mozda 3 igraca starija od 25 godina pored Georgea i Westbrooka.
-
- Kontakt:
Klinika Younga, evo zasto su Hawksi rizikovali s njim.
Westbrook još samo 2 skoka i 4 asistencije do novog TD 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šta kažu, dobre saigrače je Bron imao u Clevelandu. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
odična tekma u Denveru, valjda nekih 25 trojki opucano u prvih 5 minuta, fuj
10.RODJENI22 je napisao/la:odična tekma u Denveru, valjda nekih 25 trojki opucano u prvih 5 minuta, fuj
3 warriorsi i 7 Nuggetsi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Love u tri utakmice sutira ispod 30%,Boze kakva je to ubleha postala 

Trae 

Shumpert ih dobija 

Kakav faul nad Curryem svirase 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.