Kobe Bryant je napisao/la:najbolji snimak, tj ugao kamere :
imao je inhgram srece da je anthony bio smiren,suplja je malo prica ali ne do bog da je na mjestu carmela bio artest ili b. wallace,da pred nekim od njih sa ledja udara njihovog saigraca
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kobe Bryant je napisao/la:najbolji snimak, tj ugao kamere :
Mislim da ce Ingram dobiti i vecuDonnie Darko je napisao/la:Dobro nezalaganje napisa danas, svi smo se pitali koliko će izdržati ova ekipa bez nekog incidenta.
Na kraju ispade da će igrač dobiti pofinu suspenziju zbog pljuvanja protivnika u facu u drugoj utakmici
Magic
alemsa je napisao/la:To u ufc mozdaKanye je napisao/la:To je idiotizam. Covjekova muda i oci ne diras.alemsa je napisao/la:Ma to je reakcija na dato. Pljuvanje, samar i liku kad je s curom nesto dobacivat mu djevojci ili nesto srati, zbog tog mos glavu izgubit svugdje na svijetu. I najmirniji likovi fisnu u glavi, prekidac ludila, u tuci everything goes
Nea ti nista gore od te 3 stvari sto sam ti rekao za ponizit nekog odnosno da ces dobit reakciju u 99% slucajeva. Prije rata ti je bio lik (da ne imenujem, ziva je istina komsija mi bio), bio najjaci u kraju, niko mu nista nije mogao 2 metra visok, gradja sve, strmina od coj'ka, u kafani je osamario covjeka, taj covjek je otiso pjeske kuci 4 kilometra po mitraljez i vratio se pjeske da se nije predomislio, izraseto ga, bukvalno ga presjeko popola rafalom.
Poslje rata lik miran bio, ne bi mrava zgazio, s curom kreno ulicom i dvojica mu pocela dobacivat curi iz auta, od Cele Bajramovica neki likovi bili, znaci neki zajebani, obojicu ih namlatio lik.
To ti je fixula u glavi, prekidac odma pobjesnis
Donnie Darko je napisao/la:pa zar neko stvarno sumnja da ga je rondo pljunuo
rondo je u pitanju
Ja budale frajera.Nikola Jokić becomes the second player (Wilt Chamberlain) in NBA history to make at least 10 field goals in a perfect triple-double. He finishes with 35 PTS, 12 REB, 11 AST on 11/11 shooting from the field!
Nisam ljubitelj ni Chris Paula, ali barem ne pljuje.IlCapitano je napisao/la:Nije ni sad ogavan.![]()
Cijene se šupci koji to ne sakrivaju, bar je uvijek zanimljivo. Još ako su genijalci kao on![]()
CP je fake da ne može veći. Dušica, nevinašce. Wade također.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.