Penaltiky je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:#NatMajRefjudžis

Samo joj prave reklamuRamiy je napisao/la:Osime saff ba ti napada merimu reaguj

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Penaltiky je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:#NatMajRefjudžis
Samo joj prave reklamuRamiy je napisao/la:Osime saff ba ti napada merimu reaguj
Sretno.Kanye je napisao/la:
protegni se još malo i otiđi na hadžPenaltiky je napisao/la:Jel ko bio na Exitu, koliko para vam je trebalo?
Aerials je napisao/la:Sretno.Kanye je napisao/la:
Prije to treba nego ovo.Kanye je napisao/la:
Trebala bi i za fudbal pocet.
Na Wacken?Rigoletto je napisao/la:protegni se još malo i otiđi na hadžPenaltiky je napisao/la:Jel ko bio na Exitu, koliko para vam je trebalo?
Aerials je napisao/la:Prije to treba nego ovo.Kanye je napisao/la:
Trebala bi i za fudbal pocet.![]()
Bit će.
otvoren sam za sve opcijePenaltiky je napisao/la:Na Wacken?Rigoletto je napisao/la:protegni se još malo i otiđi na hadžPenaltiky je napisao/la:Jel ko bio na Exitu, koliko para vam je trebalo?
Joj WackenPenaltiky je napisao/la:Na Wacken?Rigoletto je napisao/la:protegni se još malo i otiđi na hadžPenaltiky je napisao/la:Jel ko bio na Exitu, koliko para vam je trebalo?
Zavisi kakav ćeš smještaj, kako ćeš otići i koliko i šta ćeš konzumirati i, naravno, hoćeš li četiri dana provesti tamo ili manje.Penaltiky je napisao/la:Jel ko bio na Exitu, koliko para vam je trebalo?
Ču za 4 sobe, neću des ljudi voditMonolog je napisao/la:Zavisi kakav ćeš smještaj, kako ćeš otići i koliko i šta ćeš konzumirati i, naravno, hoćeš li četiri dana provesti tamo ili manje.Penaltiky je napisao/la:Jel ko bio na Exitu, koliko para vam je trebalo?
Dvije karte - 250
Smještaj (tri autobuske stanice od centra) za četiri sobe oko 5 stoja (ali, yebena perfekcija + napunjen frižider rakijom, vinom i pivom od nenadjebivih domaćina).
Prijevoz - laguna ne troši puno.![]()
Jelo i piće - možda još maksimalno 150 (ovo za dvoje, s obzirom da se nisam opijao, već sam bio na vodi i Guarani).
Droga i ostale pyzdarije - sam ćeš pregovarati.
6-7 + bobicaMonolog je napisao/la:Za četiri osobe.![]()
Dva para išla, pa...![]()
Ma može, jašta. Neće ti ništa falit.
Uh, 2015. je bilo strava. Usput, imam osjećaj da su Foo Fightersi svake godine tamo.Moggi je napisao/la:rock am ring majka
Trenutno korisnika/ca: leo1946, VensanKasel i 7 gostiju.