NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Hahahaha.. Rondo i Ingram degenece djecicu na lokalnom igralistu. Uzivanje.
hooce li bit kakav gif sa ovim dirketom Ingrama hahah

Max Allegri
sta kazu, bice smireni pored Jamesa
pa ova goveda mozes smiriti samo ako ih uspavas
pa ova goveda mozes smiriti samo ako ih uspavas
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mela toliko boli qurac da ga vise ni fajtovi ne zanimaju.
Lebron i Paul su najbolji jarani sta fali sto ga je odvoio.
bojan bogdanovic za 82 odigrane minute ove sezone nema ni jednu asistenciju
hahahahahaha kakvi idioti, hahahaha
isto osnovci na basketu
A LBJ spasavao kuma, logicno da ce njega izabrat ispred suigraca
isto osnovci na basketu
A LBJ spasavao kuma, logicno da ce njega izabrat ispred suigraca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
Toliko ga boli q da nema više volje ni da sucker puncha nekoga sa ledja i pobjegne.MElloo je napisao/la:Mela toliko boli qurac da ga vise ni fajtovi ne zanimaju.
Donnie Darko je napisao/la:Toliko ga boli q da nema više volje ni da sucker puncha nekoga sa ledja i pobjegne.MElloo je napisao/la:Mela toliko boli qurac da ga vise ni fajtovi ne zanimaju.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
PaskalHens je napisao/la:Gledaj ovog smetljara lebrona je.bo mu bog majku kurvu. Je.bo mu Brotherhood politika gdje išta ima. Ko god ga je doveo nek otkaz da odmah, j.ebo im show majku svima. Nije on ni došao zbog sportskih razloga smetlje klasično.
Ako zanemarimo psovacki vokabular, napokon da neko iskreno kaze istinu o Jamesu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ahahahh nisam ni sumnjao da će hejteri nekako okrivit LeBrona
frajer bio unutar toga, uhvatio Paula i odmakao ga, ne voli suigrače

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
CP mu gura prste u oči, ima sreće što ga nije i nogom opalio. Svaka čast i mladom Ingramu, dobar štoC.
Ali najsmijesnije od svega je kako se na silu pokusava predstaviti Lebrona u losem svijetlu zato sto je smirivao Paula a ne Ronda a milion je primjera gdje igraci smiruju protivnickog igraca a ne suigraca
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma cek.Tvoj post se dijelom odnosi i na mene,jer sam prvi to pomenuo...Ja ga ne krivim sto je kasnije odmaknuo Paula,ali ga krivim sto prvi nije prisao Ingramu nakon sto se odmakao od Hardena,rekao mu da malo ohladi i uopste smiri momka.Prica o liderstvu stalno,a ne dodje da zastiti momka koji je,pored njega,trenutno najbitniji igrac fransize!?Dok on setka prije sukoba Paula i Ronda,Ball odvlaci Ingrama.E zbog toga ce ga izgubiti na mjeseca dana...Lillard je napisao/la:ahahahh nisam ni sumnjao da će hejteri nekako okrivit LeBrona![]()
![]()
Udri tog smetljara Chrisaaa, koja ljiga od kosarkasa.
Napokon jedan fajt nakon dugo vremena.
I da kazem da je sudjenje odkako je pocela sezona je za povratit, svake sezone sve gore i gore sudjenje.

Napokon jedan fajt nakon dugo vremena.

I da kazem da je sudjenje odkako je pocela sezona je za povratit, svake sezone sve gore i gore sudjenje.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I ja gledam i ne vjerujem sta neki pisuLillard je napisao/la:ahahahh nisam ni sumnjao da će hejteri nekako okrivit LeBrona![]()
![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koja muškarčina je ovaj ingram, onako s leđa može da udari samo pravi lav
Zadnja izmjena: RODJENI22, dana/u 21 okt 2018, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam mislio na tebe, već ove oštrijeNEZALAGANJE je napisao/la:Ma cek.Tvoj post se dijelom odnosi i na mene,jer sam prvi to pomenuo...Ja ga ne krivim sto je kasnije odmaknuo Paula,ali ga krivim sto prvi nije prisao Ingramu nakon sto se odmakao od Hardena,rekao mu da malo ohladi i uopste smiri momka.Prica o liderstvu stalno,a ne dodje da zastiti momka koji je,pored njega,trenutno najbitniji igrac fransize!?Dok on setka prije sukoba Paula i Ronda,Ball odvlaci Ingrama.E zbog toga ce ga izgubiti na mjeseca dana...Lillard je napisao/la:ahahahh nisam ni sumnjao da će hejteri nekako okrivit LeBrona![]()
![]()

Ali svejedno, u tom momentu, jedini drži Paula, da je otišao od njega možda bi opet nekog sranja bilo, uglavnom, ne kontam kako se uopće nađe neko da krivi LeBrona za išta ovdje..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I ne znam jel iko skrenuo i pomenuo jadnika Djokovica koji mora svakom da lize pakaš da bi bio voljen pa je tako i prokomentarisao le bronovo kucanje sa wow iako mi je to valjda bilo 5.000to jednako izvedeno u karijeri
- anonymousHD
- Kontakt:
Fino društvo za Luku Dončića

In a single game, from 1946-47 to 2018-19, age 19 or younger, in the regular season, requiring Points >= 26 and Total Rebounds >= 6 and Assists >= 3 and Steals >= 2, sorted by descending Points

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Joj ovakve statistike...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.