Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Re: Chat
Ja se obradovo Novoj, reko nea više Pinka kad ono isti ****Osim13 je napisao/la:Se.rem se na ovaj RTL i Novu sa ovim reklamama

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
sandzaklija brt, novi na forumuPenaltiky je napisao/la:mangas je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
Koji si ti brte
Ma gledam na RTL ove Zvijezde nake ima dobra plavka u žirijuPenaltiky je napisao/la:Ja se obradovo Novoj, reko nea više Pinka kad ono isti ****Osim13 je napisao/la:Se.rem se na ovaj RTL i Novu sa ovim reklamama
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Bas nesto razmisljam neki dan kad sam bio u Tuzli, jel u Tuzli ima makar jedan posten Sandzo, ja ovo sto sam vidio policija im bas puse za vratom.tuzlak1987 je napisao/la:Sandzaklije gdje god da dodju ce da nadjacaju. Isto kao i Hercegovci u Zagrebu. Jedino mozda sa Siptarima ne mogu.

Nema po Tuzli Sandza općenito. Advokat Radončić, Kucevici org. kriminalci i Sabovici građevinska mafija.ASD je napisao/la:Bas nesto razmisljam neki dan kad sam bio u Tuzli, jel u Tuzli ima makar jedan posten Sandzo, ja ovo sto sam vidio policija im bas puse za vratom.tuzlak1987 je napisao/la:Sandzaklije gdje god da dodju ce da nadjacaju. Isto kao i Hercegovci u Zagrebu. Jedino mozda sa Siptarima ne mogu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kakav loš trip, provela sam čitav dan misleći da je nedjelja i da sutra imam obaveza, ostadoh u kući bezveze. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarma jesil sredio net vozi se monaco sutra tj danas
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Jesam, jos sam danas odvezao PB tamo nakon 20 dana pauze. Ako stignem na vrijeme do TZ vozimRamiy je napisao/la:Sarma jesil sredio net vozi se monaco sutra tj danas

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
LSarmelino je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Xharden je napisao/la:LSarmelino je napisao/la:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
kopirnicu kod filozofskog drzi sandzo, njemu buybook dise za vratom opetPenaltiky je napisao/la:Nema po Tuzli Sandza općenito. Advokat Radončić, Kucevici org. kriminalci i Sabovici građevinska mafija.ASD je napisao/la:Bas nesto razmisljam neki dan kad sam bio u Tuzli, jel u Tuzli ima makar jedan posten Sandzo, ja ovo sto sam vidio policija im bas puse za vratom.tuzlak1987 je napisao/la:Sandzaklije gdje god da dodju ce da nadjacaju. Isto kao i Hercegovci u Zagrebu. Jedino mozda sa Siptarima ne mogu.
Zarathustra
Prejaka stvar

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ima li ovog foruma na tapatalku
NASA je nedavno dala 10 miliona dolara za finansiranje kompanije Ad Astra Rocket iz Teksasa kako bi nastavila sa daljim razvojem svoje rakete sa varijabilnom specifičnom impulsnom magnetoplazmom (VASIMR), koji bi za samo 39 dana pogurao svemirski brod do Marsa. Sredstva koja je NASA izdvojima su bila deo projetka „12 Next Space Technologies for Exploration Partnership.
Raketa Ad Astra će putovati deset puta brže od današnjih raketa na gorivo, dok će u isto vreme biti deset puta štedljivija.
VASIMR zagreva plazmu, električki nabijen gas, do izuzetno visoke temperature upotrebom radio talasa. Sistem tada nudi potisak provlačenjem vruće plazme iz zadnje strane motora. Prema Diazu, VASIMR će spasiti hiljade galona raketnog goriva i desetak miliona dolara godišnje.
Ovaj motor je uistinu neverovatan i može nam pomoći u istraživanju svemira. Na kraju, to će nam pomoći da naši svemirski brodovi sa posadom dođi izvan sunčevog sistema.
Novo doba na pomolu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 21 okt 2018, 10:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.