zlajci je napisao/la:Moram još nešto napisati iako vidim da je vecina na drugom mlinu.
Ljudi, penal je čist kao suza.
Lijepo Teretana kaže, da je Said pogodio prvi promijenio bi se tok utakmice.
Mi smo izgubili cistu loptu prije penala, a i poslije smo sami protivniku pravili kontre.
Po meni je Smaja gurnuo rukama igrača Sarajeva.
Imali smo miroljubljivog domacina koji nije napravio 2 ozbiljna faula, sudjenje bilo u domenu savim korektnog, dobili smo faulova u zoni šuta kao nikad. E sad, druga je stvar to nam sto kuyaca smeta pa jedva se dočeka ovakav epilog utakmice; i to za koji smo najviše krivi mi, a ni Sarajevo niti sudije.
Sumirajući, dobra naša utakmica što u prevodu znači puno discipline , volje i trčanja. Treba biti realan i reći da smo prema naprijed siromašni, u najmanju ruku,
Nazalost, sve tacno!
Bilo je opet dosta kriticnih tacaka, posebno u napadackim rjesenjima. Niko ne spori zalaganje, presing, ali tesko da je to dovoljno za neki bolji rezultat. Pisao sam da je prvenstvo dugo, da ne treba zuriti sa zakljuccima i euforijom, a mi evo vec cetiri utakmice bez gola, ispali iz kupa, tri vezana poraza..
Situacija nije bas sjajna, ali hajde, nadat je se boljim danima.
Neki igraci, sto starteri, sto oni koji ulaze sa klupe, nisu opravdali povjerenje, a strucni stab im neizmjerno vjeruje. Nesto tu nije u redu, isti konstantno igraju, a mi sutnuti na gol ne mozemo, uz izuzetak Vidovica koji pali iz svake pozicije. Ne bih o imenima, ali neki su vec dosta puta ovdje pominjani, sto mladi sto stari.
Pozdravljam sto je pruzena sansa mladom Hodzicu, imao je par dobrih situacija i prodora po desnoj strani...
Ono sto ne razumijem je to da se malom Maksimovicu jos nije dao ni gram sanse, stvarno neshvatljivo?! Pa dijete je najbolji proslogodisnji juniorski strijelac, U19 reprezentativac, strijelac u debiju proslje godine za seniore, sigurno je opcija koja u potencijalu moze da popravi efikasnost.. Zasto ga Nala ne koristi, to valjda sam on zna i niko vise
Sad protiv Cityja je jako bitna utakmica, jsete da smo ih dobili u prijateljskoj, ali ova ce biti na noz, prava borba, nadam se da mozemo izaci iz krize i pobjediti..
U suprotnom, odosmo mi dole