Da li bi glasao za mene?LjoZee je napisao/la:Prije ce BiH uci u EU nego sto cemo mi dobiti mod.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da li bi glasao za mene?LjoZee je napisao/la:Prije ce BiH uci u EU nego sto cemo mi dobiti mod.
povedi nas na toj temi, a mi cemo pratitOsim13 je napisao/la:Moramo ga stisnuti na temi Foruma, tako su i sa Arsenalovog pdf dobiliirfo je napisao/la: Admire zahtjevamo moderatora
NaravnoRokoko87 je napisao/la:Da li bi glasao za mene?LjoZee je napisao/la:Prije ce BiH uci u EU nego sto cemo mi dobiti mod.
Eto, načeo samirfo je napisao/la:povedi nas na toj temi, a mi cemo pratitOsim13 je napisao/la:Moramo ga stisnuti na temi Foruma, tako su i sa Arsenalovog pdf dobiliirfo je napisao/la: Admire zahtjevamo moderatora
Neymar11 je napisao/la:Al sto cist go ponistise slobodio tom nikom ne prica da se nama tako nesto desi svi bi po nama ..slobda bolja bila ostecena
tad sam smatrao da ima boljih ljudi od mene za tu funkcijualeksandar_veliki je napisao/la:Svi se mogu zaliti osim Irfe. Koliko znam imao je ponudu, no glatko je odbijena.
Ma ja, par glasova sa tribina.braco je napisao/la:Nije Baka, preslušajte od 0:40. To je neki papak sa tribina.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem da mu je Baka psovao, mislim da je ono neko sa tribina.
Ove sezone 2 pobjede protiv Zrinjskog u 2 tekme, a prošle sezone nijednom ih nismo dobili u 4 tekme.
#notmyforumOsim13 je napisao/la:#RIPdemocracy
Brate, ti vise mrzis Misimovica nego sto volis Zelju. Ohani malo ybo ga i Uprava i sve.Strucnjak01 je napisao/la:Bravo jedino Vedrane sto nas je spasio.
Bas tako, vecina ovdje je protiv misketa, al kad uletis ko ovaj strucnjak sa prvim postom na forumu i samo o tome pises mora se pomislit da imas neku agendu isto tako i ovi sto ulete sa prvim postom i brane misketa i samo o tom pisuLjoZee je napisao/la:Brate, ti vise mrzis Misimovica nego sto volis Zelju. Ohani malo ybo ga i Uprava i sve.Strucnjak01 je napisao/la:Bravo jedino Vedrane sto nas je spasio.
Sreća pa se ti ne pitaš kad će ko kupiti prnjeStrucnjak01 je napisao/la:Ma ne moras ti nista prihvatiti, niti me zanima tvoje misljenje. Ne osvojimo li titulu ove sezone, neka kupe prnje svi redom!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cuspajz, WeekendOffender i 23 gosta.