Safet Sušić - Pape

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2010, 12:54

RiNo je napisao/la:Nikom nisam rekao da je budala, nije po pravilima foruma. Rekao sam "budali je sve smiješno" nisam kriv ako si se tu pronašao.
A to kakvo mišljenje imaš o meni me i ne zanima.
Monolog je napisao/la:"Da, ali Ćiro je imao gostovanje u Španiji i Turskoj(favoritima grupe)" - odgovoriše drugi.
A Francuzi nisu favoriti grupe?
Indirektno, moj @Rino. Indirektno. Nemam nikakvo mišljenje o tebi; pišem ono što se da zaključiti na prvu. ;)
Uporedivši ih sa Španijom, nisu toliki favoriti(dakako, Francuzima nismo ni prišli golu, no to je moja greška). No, vjerovatno je i Albanija favorit, a Luxemburg je u rangu s nama, pa moramo biti zadovoljni ovim učinkom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 okt 2010, 12:55

I ja sam negdje procitao da neko napisa da smo bolji sa Susicem jer imamo 4 boda iz 3 meca,dok smo sa Cirom imali samo 3 :lol: al haj sta ces,teze je pobjedit Luxemburg i uzeti bod Albancima,nego igrat sa Spanijom (svjetskim i evropskim prvakom) i Turskom.. Barem sa Cirom smo pojeli Belgijance,jer smo imali igru,a sa ovim je nemamo nikako,tako da tesko ce biti protiv Rumunije pod njegovim vodstvom..Sa Cirom protiv jacih repki (Portugal,Spanija,Turska) na strani imamo gol razliku 1:4 (Spanija 1:0,Turska 2:1,Portugal 1:0),dok sa Susicem protiv (Njemacke,Svedske) imamo gol razliku 3:7,i sad ce se neki izvlacit na prijateljske meceve itd..Al oduzmimo Njemacku koja je se ranije pocela pripremat,uzmemo primjer Svedske,oni nisu ucestvovali na SP,tako da su se pripremali ko i mi,par dana pred mec.. Na jednom mecu sa Susicem na klupi primili smo 4 gola,dok pod Cirinim vodstvom na strani (to su ove 3 repke iznad sto sam napisao) imamo 4 gola primljena.. Znaci:U jednom mecu sa Susicem primili smo 4 gola,dok sa Cirom na 3 meca smo samo primili 4 gola,protiv jacih repki... ah da dali smo jedan vise gol sa Susicem na celu :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 okt 2010, 12:58

PAPE IZDRZI !!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2010, 13:05

Sušić: Ne zanima me mjesto selektora BiH
Proteklo kolo turskog prvenstva proteklo je u znaku bh. stručnjaka. Pobjede su ubilježili Faruk Hadžibegić, Nedžad Bijedić, a najveći uspjeh ostvario je Safet Sušić koji je sa svojim Rizesporom pobijedio Galatasaray.
Pobijedili smo 2:1, ali smo imali i sreće - skromno, kao i uvijek, kaže Safet Sušić i nastavlja: Rano smo postigli dva gola, poveli sa 2:0, nakon čega su se moji igrači malo povukli. Primili smo jedan gol, ali smo uspjeli do kraja sačuvati prednost.

Dan nakon utakmice na naslovnim ste strana turskih listova?

Navikao sam na takve stvari. U Turskog vas nakon dvije uzastopne pobjede odmah postave za budućeg trenera Galate ili Fenera. Ostat ću upisan kao trener koji je izborio pobjedu Rizespora nad Galatom nakon sušnih 20 godina. U periodu od 1986. do danas Rizespor niti jednom nije pobijedio. Imali su samo dva remi.

U srijedu je vječiti derbi, Sarajevo je u Kupu BiH goste Želji?

Iako ne mogu doći na utakmicu, igrači Sarajeva i cijelo rukovodstvo imaju moju podršku. Želim im da u srijedu ponove rezultat sa posljednjeg derbija i tako budu bliži plasmanu u polufinale Kupa BiH - izjavio je Sušić za Avaz.

O situaciji oko bh. reprezentacije kaže: Čitao sam negdje o smjeni svih selektora. Ne znam koje je najbolje rješenje i šta oni u Savezu razmišljaju. Znam samo da nema šanse da se kandidiram za selektora. Imam ugovor s klubom do kraja godine i ta me pozicija ne zanima.

Na pitanje koje bi bilo idealno rješenje za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kaže: Slabo pratim zbivanja i ne znam nekog stručnjaka koji bi se prihvatio posla kad smo daleko od druge pozicije. Vjerujem da će ipak naći nekoga tko će za kratko vrijeme postaviti stvari na svoje mjesto, rekao je Sušić za kraj.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 13 okt 2010, 18:26

[youtube][/youtube]

evo neke taktike za susica nek izuci dobro

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 okt 2010, 18:35

samir_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo neke taktike za susica nek izuci dobro
Ne moze Pape skontati ni jednostavnije, a kamo li ovo. Ko zna mozda i postavi ovakvu taktiku. :mrgreen:
Cujem da je htio da proba taktiku
2-7-0-1 protiv Rumunije jer to niko do sada nije uspio, pa eto valjda da on bude prvi! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 okt 2010, 19:02

ee da ih PapeK zna motivisat bar ko i Izet nebi mu niko a rekao :D ...kod Cire,Sliskovica pa i Muzurovica su i isli glavom na krampon ako treba,a za ovog ne bi ni u plast sijena :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 okt 2010, 20:16

*ebeš igrače koje treba motivisati da daju sve od sebe za državni tim.
K'o da za nas igraju Brazilci, Turci i ostali pa ih treba nešto ekstra motivisati.
100% sportski i krajnje opušten potpis

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 13 okt 2010, 20:21

RiNo je napisao/la:*ebeš igrače koje treba motivisati da daju sve od sebe za državni tim.
K'o da za nas igraju Brazilci, Turci i ostali pa ih treba nešto ekstra motivisati.
Ovo je kljucni problem u nasoj reprezentaciji. Igraci nemaju srce za drzavni tim, igraju po inerciji a ne iz ljubavi prema drzevi i dresu, treba im psiholog poput Cire da ih "nalozi" da ginu za domovimu... Dugorocno tesko da ce se nesto promjeniti...
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 13 okt 2010, 21:48

ma ljudi pape je grohno samo mu niko nije reko. ne mogu da vjerujem da ne vidi da ga spahic hoce smijeniti (zajedno sa hasagicem i dzekom) isto ko sto je i baku povalio. e moj pape kako si naivan barba ceka ko zapet puska.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 okt 2010, 21:55

Nacekat ce se Barba, dok je ove ganiture u Savezu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 okt 2010, 21:56

Naš fudbalski reprezentativac, Zlatan Bajramović, prema informacijama sa kojima raspolaže njemački Transfermarkt.de trebao bi se vratiti aktivnom fudbalskom životu sljedeće sedmice.

Podsjetimo se, nakon dugogodišnjih problema sa palcom noge, Bajramović je tokom ove sezone morao pauzirati od aktivnog sportskog života zbog problema sa ahilovom tetivom, koju je na kraju operisao u Finskoj.

Zlatanu Bajramović, počasni član **** portala u svojoj je karijeri nastupio 38 puta za fudbalsku reprezentaciju BiH, te zabio tri gola, dva Belgiji i jedan Norveškoj, a na terenu je uvijek pokazivao maksimalno zalaganje i fudbalsko znanje i inteligenciju što mu je osiguralo titulu miljenika bh. publike
Vraca se KRALJ
Rotor Volgograd...

jastreb73
Kontakt:

Post Postao/la jastreb73 » 13 okt 2010, 21:57

OPET tri losa ubise Milosa. Pa sto Spahic kao kapiten to ne kaze javno? To je samo tvoje vidjenje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2010, 22:17

Plava krv je napisao/la:ma ljudi pape je grohno samo mu niko nije reko. ne mogu da vjerujem da ne vidi da ga spahic hoce smijeniti (zajedno sa hasagicem i dzekom) isto ko sto je i baku povalio. e moj pape kako si naivan barba ceka ko zapet puska.
Tako bi znaci i Barba bio slijedeca zrtva ako ih pogleda mrko.
Problem je sto nakon jos jedne tekme ce grohnuti svi opet u kvalifikacijama a ne samo Pape,Baka,Barba ili bilo koji selektor.
Ako je tako onda pozvati Pirica i onu ekipu sa Bilinog polja.Makar Azerbejdjan mogu dobiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2010, 22:30

Igrači nemaju pravo da opstruiraju selektora, ma kakav on bio. Ali da kod nas toga ima, to je dosta vjerovatno. Na taj način bi mnoge stvari bile objašnjene, ako je tako nek im je na čast - treba ih fino na klupu ma kako se zvali. U pravu je haris, danas je to Pape, sutra Barba ili neko treći.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 okt 2010, 22:40

NoName je napisao/la:Igrači nemaju pravo da opstruiraju selektora, ma kakav on bio. Ali da kod nas toga ima, to je dosta vjerovatno. Na taj način bi mnoge stvari bile objašnjene, ako je tako nek im je na čast - treba ih fino na klupu ma kako se zvali. U pravu je haris, danas je to Pape, sutra Barba ili neko treći.
Posao (našeg) selektora je pored (ne)poznavanja igre :mrgreen: odabir igrača. Neko neće da igra. Pedala. Kažu, deš Misketa staviti na klupu, svi će srati. Khm, pa i sada svi seru ;)
Ne možeš, ne znaš, odstupi brate.
Zašto se igraju prijateljske utakmice. Da vidiš da čime raspolažeš. Šta je Pape ustanovio na prijateljskim utakmicama vjerovatno ni on ne zna. Činjenica, ništa više.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2010, 22:47

nikad_izvini je napisao/la:
NoName je napisao/la:Igrači nemaju pravo da opstruiraju selektora, ma kakav on bio. Ali da kod nas toga ima, to je dosta vjerovatno. Na taj način bi mnoge stvari bile objašnjene, ako je tako nek im je na čast - treba ih fino na klupu ma kako se zvali. U pravu je haris, danas je to Pape, sutra Barba ili neko treći.
Posao (našeg) selektora je pored (ne)poznavanja igre :mrgreen: odabir igrača. Neko neće da igra. Pedala. Kažu, deš Misketa staviti na klupu, svi će srati. Khm, pa i sada svi seru ;)
Ne možeš, ne znaš, odstupi brate.
Zašto se igraju prijateljske utakmice. Da vidiš da čime raspolažeš. Šta je Pape ustanovio na prijateljskim utakmicama vjerovatno ni on ne zna. Činjenica, ništa više.
Sa Bakom je znalo i desetak mjeseci bez i jedne prijateljske utakmice.
Razlog sto se pa skoro uvijek napravi pogresna atmosfera.
U slucaju pobjede euforija a u slucaju poraza potop i suze krokodilske.
Drugo ako Pape ne zna,onda sta je koji klinac sa Misketom.Ili Dzekom koji ruku na srce od prosle godine,cestito normalne utakmice u repci nije odigrao.
Stavi ih na klupu.Lomaca te ceka.Pa bio to i Barberez kao selektor.U prevodu sa ovakvim igracima na klupi ili ne.Ako zeznu ili si ebo ili si eban.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 okt 2010, 22:55

Da pojasnim. Posao selektora je da odredi startnih 11. Hoće li utakmicu početi sa sastavom:

---------------------Supić----------------------
-----Mravac----Mikelini----Vasilić----Bunoza
---------------Muratović--------------
kunto, panto i Josip Broz :mrgreen:

ili nekim drugim je njegov problem i odluka. Da nije tako, koji će nam onda selektor :roll:

@harishp,

ko hvali Baku :lol: Barbarez na štoperu :lol: Na kraju, u BG, ključna tekma, treba nam pobjeda, čovjek opet štoper :lol: Baka "rezultat is real" zaista nije mjerilo ničega, pa ni trenera :mrgreen:
Realno, ako pogledamo kakve su se ekipe plasirale na SP ili EP, mi smo MORALI već otići na neko veliko takmičenje.
Ako ništa, sad je (bila) prilika. Sumnjam da ćemo dobiti opet ovakvu "mrtvu" grupu u skorijoj budućnosti. Čast Francuskoj, čast Blanu, ali je ono bila potpuno neuigrana ekipa, za razliku od naše. Nije ovo PES da promijeniš pola ekipe i oni igraju ko da su tu godinama zajedno. Bjelorusi su to iskoristili. Ljudi su imali 1 pobjedu od 10 utakmica.Umjesto da iskoristimo taj strah pa ih barem namučimo, oni nas otresu ko slinu.
Ljudi hvalili Albaniju :lol: Te nisu izgubili 6-7 utakmicu u nizu, te opasni, ovo-ono. Khm, ono je odron od ekipe. Realno. Ono smo morali dobiti. Na Albaniji se dobijaju ili gube kvalifikacije.
Na kraju, mi uzemo bod :roll:

Slažem se da imamo nezgodan mentalitet. Isto tako mislim da je posao selektora da balansira. Ne vodi klub, nema utakmicu svakih 7 dana + kup + eventualno Europa. Posao selektora je malo drugačiji. Kad nema euforije da je stvori, kada se stvori previše euforije da je prizemlji ;) I da odabere igrače koji mu odgovaraju.
Nije do igrača, do selektora je.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2010, 23:05

Nije do igraca :shock:
Sta bi nam Turci rekli ili Rusi.
A na to se Koreanci grohotom nasmijali.
P.S Posto vjerovatno nece ih pola skontati da napomenem ''leteci holandzanin''
P.S 2. o ''pohvalama'' Bake niko nista nije napisaoo''aj tinks''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 okt 2010, 23:09

Nije do igrača jer ih je selektor izabrao. Oni daju "najbolje" odnosno onoliko koliko hoće da daju. Neko misli da mogu više a neće, ****, neka pita Papeta što ih zove.
Blaž je bio takav-kakav je i napadača postavio na mjesto štopera a ovaj je ginuo i igrao koliko je mogao i znao. Papetu neće/ne mogu/ne znaju da igraju.

Khm, do koga je ;)

Konkretno: lupam, više bi nam značio Alispahić u ekipi od Misketa. Što igra Miske a ne Alispahić, ili Štilić, Cocalić, Bunoza. Jasno je šta hoću da kažem. U suštini, vidjećemo gdje (ni)smo nakon Rumuna.
Po meni, nećemo daleko.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.