FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 okt 2018, 20:55

HElo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pricate o Smajicu, nije bitan za ovo danas uopste. Niti je kriv sta niti nesto drugo.

Treba pricati o drugim stvarima.

O kojim stvarima sto su nas po 200-toti put pokrali a niko nista iz kluba, cak i ovaj Nalic kao fol ne komentarise sudenja gospodin covjek, nije ti ovo brate skandinavija nego **** balkan.
Moglo bi o tome. Igracu niti jednom nemam sta reci, za razliku od onog kod Jagodica se vidi da nisu krs ekipa i da im je stalo. Sada Nalic moze i pricati nesto. Novinari ce jedva docekati da opletu po njemu jer svi jaki mediji nemaju veze sa TK i Tuzlom. A u slucaju da predje u neku drugu ekipu pobjedjivao bi po 10 u nizu, medile bi mu i sudije i novinari.

Sloboda nema predstavnika u savezu, krivi su drugi ljudi. Ovo sto se radi je doslo do te mjere da ce Tuzlaci zamrziti ovu drzavu. Jel neko u ovoj drzavi ima obraza? Ili neko sa zapada treba uletiti i prebiti sudiju.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 okt 2018, 21:02

da li ce se bilo oglasiti povodom sramotnog sudjenja nasim fudbalerima,na Grbavici nam ne sviraju penal,danas nam cist gol ponistise.. jj..ebem ti savez,ligu..dabogda nas uefa ili fifa ponovo suspendovala :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 okt 2018, 21:09

Sunce ti yebem. Prosudite sami. :rol: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 20 okt 2018, 21:14

Znači sudije nas zakinule po ko zna koji put...Nema veze idemo dalje...Nisam pratio utakmicu,al ovaj gol što smo dali je čist kao suza.Nema veze,navikli smo.Valjda ćemo se i mi kao klub nekada javno oglasiti na ove lakrdije...Sljedeća stanica Tušanj,gazi privatnu prčiju.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 20 okt 2018, 21:15

Je bo li vas patriotizam i ove lopovcine raspadali se dabogda.
Dodik im kolo vodio.a oni pomoci nemali

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 okt 2018, 21:18

Kako ba nema veze,kod nas je sve haman nema veze,ne sviraju nam penal nema veze,idemo dalje,poniste cist gol nema veze,Zvijezda 09 nas raskuje na Tusnju nema veze,umor igraca bla bla..

Sta onda koji racku igramo ligu,da nas svaki put povale,a mi cemo samo spustat ramena i govorit nema veze,idemo dalje :tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 okt 2018, 21:19

Sariel1987 je napisao/la:Je bo li vas patriotizam i ove lopovcine raspadali se dabogda.
Dodik im kolo vodio.a oni pomoci nemali
Emir Kusturica im mazao kriske za uzinu. :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 20 okt 2018, 21:23

Jebote hljeb utakmica bara bara i cetnik odradi u tri situacije.**** li im pleme i majku.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 20 okt 2018, 21:35

Ma **** svima matere u picku preko zvanicne nakon ovakvih utakmica, a gdje ce bolja prilika za poceti od smecara sarajlija. I naredni put kad budemo tamo gostovali par dana prije utakmice preko zvanicne treba najaviti da cemo biti pokradeni, ne vidim drugog nacina da dobijemo posteno sudjenje a to je sve sto nam treba da im redovno otkidamo bodove
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 20 okt 2018, 21:37

Najveci sibicari pijacari klosari zbog njih drzave nemamo.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 okt 2018, 21:47

bhpremierliga12 je napisao/la:Jeste penal nema sta, cista ruka, steta
Majstore, da je bio kontra sigurno ne bi bio. Ovo se inace ne svira, Ignjatovic je ledjima bio okrenut, ruka je bila uz tijelo, ali gospodin Petrovic je jedva docekao da ga svira, kao sto je jedva docekao gol da ponisti
Niko, niko, samo Sloboda

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 20 okt 2018, 21:54

Ogadice fudbal svima lopovi sarajevski. Dzaba trosimo pare, neka na pocetku sezone odrede poredak da smo rahat. Ovo je s ranje. Podrska momcima i Nali, njima je jos teze
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 20 okt 2018, 22:37

Da je Said u 3 minuti pogodio utakmica bi dobila drugi tok.Ne bi bilo price o penalu ili ponistenom golu.Mene brine nesto drugo o čemu se ovdje na forumu prica tj. imaju ljudi ZA i PROTIV.Smajic ulazi mi gubimo.On ima brojn10 na leđima? Pa zna se ko treba nositi br. 10.Sigurno ne treba gazda kluba (dajdja) to odredjivati.Moraju se muda oznojti nekoliko godina, Steci respekt i simpatije na Tusnju pa tek onda dobiti br. 10 kojega je nosio Rahmetli Huka. Nije to samo broj na leđima.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 20 okt 2018, 22:42

tuzlak1987 je napisao/la:Pricate o Smajicu, nije bitan za ovo danas uopste. Niti je kriv sta niti nesto drugo.

Treba pricati o drugim stvarima.
Kako nije bitan igrač koji kad izgubi loptu glumi nešto čekajući da ko drugi spriječi kontru koju je napravio?
Kako nije bitan igrač koji neće da potrči?
Fudbal se care moj igra 11 na 11, i kad jedan fali na tolikom terenu se osjeti, pogotovo kad si kao autsajder u našoj ligi otišao na gostovanje i dobro ti je sve osim poraza?

Daj da probamo i Pirića, i Hodžića, pa ko bude najbolji ili najmanje loš nek igra. I Hodžić je mlad, možemo njega prodati ako već idemo na to.

Znam da nije potpisao za Fulham, ali se tako ponašao na ovoj danas utakmici, ono de samo da prodje vrijeme da idem.

I de malo realnosti, ne svira se ovaj penal?
Lopta ide prema golu, pogadja igrača u ruku (nebitno je namjerno ili nenamjerno), usporava ili mijenja pravac kretanja i to nije enac?

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2018, 22:56

Moram još nešto napisati iako vidim da je vecina na drugom mlinu.

Ljudi, penal je čist kao suza.
Lijepo Teretana kaže, da je Said pogodio prvi promijenio bi se tok utakmice.
Mi smo izgubili cistu loptu prije penala, a i poslije smo sami protivniku pravili kontre.
Po meni je Smaja gurnuo rukama igrača Sarajeva.

Imali smo miroljubljivog domacina koji nije napravio 2 ozbiljna faula, sudjenje bilo u domenu savim korektnog, dobili smo faulova u zoni šuta kao nikad. E sad, druga je stvar to nam sto kuyaca smeta pa jedva se dočeka ovakav epilog utakmice; i to za koji smo najviše krivi mi, a ni Sarajevo niti sudije.

Sumirajući, dobra naša utakmica što u prevodu znači puno discipline , volje i trčanja. Treba biti realan i reći da smo prema naprijed siromašni, u najmanju ruku,
tuzlanska Sloboda

salinas
Kontakt:

Post Postao/la salinas » 21 okt 2018, 00:09

zlajci je napisao/la:Moram još nešto napisati iako vidim da je vecina na drugom mlinu.

Ljudi, penal je čist kao suza.
Lijepo Teretana kaže, da je Said pogodio prvi promijenio bi se tok utakmice.
Mi smo izgubili cistu loptu prije penala, a i poslije smo sami protivniku pravili kontre.
Po meni je Smaja gurnuo rukama igrača Sarajeva.

Imali smo miroljubljivog domacina koji nije napravio 2 ozbiljna faula, sudjenje bilo u domenu savim korektnog, dobili smo faulova u zoni šuta kao nikad. E sad, druga je stvar to nam sto kuyaca smeta pa jedva se dočeka ovakav epilog utakmice; i to za koji smo najviše krivi mi, a ni Sarajevo niti sudije.

Sumirajući, dobra naša utakmica što u prevodu znači puno discipline , volje i trčanja. Treba biti realan i reći da smo prema naprijed siromašni, u najmanju ruku,
Nazalost, sve tacno!
Bilo je opet dosta kriticnih tacaka, posebno u napadackim rjesenjima. Niko ne spori zalaganje, presing, ali tesko da je to dovoljno za neki bolji rezultat. Pisao sam da je prvenstvo dugo, da ne treba zuriti sa zakljuccima i euforijom, a mi evo vec cetiri utakmice bez gola, ispali iz kupa, tri vezana poraza..
Situacija nije bas sjajna, ali hajde, nadat je se boljim danima.

Neki igraci, sto starteri, sto oni koji ulaze sa klupe, nisu opravdali povjerenje, a strucni stab im neizmjerno vjeruje. Nesto tu nije u redu, isti konstantno igraju, a mi sutnuti na gol ne mozemo, uz izuzetak Vidovica koji pali iz svake pozicije. Ne bih o imenima, ali neki su vec dosta puta ovdje pominjani, sto mladi sto stari.

Pozdravljam sto je pruzena sansa mladom Hodzicu, imao je par dobrih situacija i prodora po desnoj strani...

Ono sto ne razumijem je to da se malom Maksimovicu jos nije dao ni gram sanse, stvarno neshvatljivo?! Pa dijete je najbolji proslogodisnji juniorski strijelac, U19 reprezentativac, strijelac u debiju proslje godine za seniore, sigurno je opcija koja u potencijalu moze da popravi efikasnost.. Zasto ga Nala ne koristi, to valjda sam on zna i niko vise :crazy:

Sad protiv Cityja je jako bitna utakmica, jsete da smo ih dobili u prijateljskoj, ali ova ce biti na noz, prava borba, nadam se da mozemo izaci iz krize i pobjediti.. :salut:
U suprotnom, odosmo mi dole :puke:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 21 okt 2018, 00:11

Fale nam bar 3 igraca. A centarfor je pod moranjem. Nema zavrsnice kako god okrenes.Smajic nije i nece biti igrac prevage. Nemaju godine ni Senco nista s tim.Tuzno ali istinito..
Skripalo je i na iveticevoj strani. Adzem je kritican ha pocne driblat komplikovat. Baraban nema dobijenog duela. Nema ko..
Lijepa vremena bez interneta kad nas nije interesovo dug ni UO..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 okt 2018, 00:23

Koliko para, toliko muzike. Tri poraza i odmah crnjaci. Ljudi vi stvarno nemate realna ocekivanja.
Opstanak je sigurno bio jedini cilj, ali nakon onih pocetnih dobrih rezultata nas ne maze ni ostali faktori. Igracima i strucnom stabu se nema sta prigovoriti. Danas hajmo realno kada bi mi dobili onako penal? Ili kad bi se nekom onako na Tusnju ponistio gol? Postoje slucajevi gdje je to okej ali prema nama nije. Jer mi takvo nesto nikada ne dobijamo. Kod nas se na Tusnju to lagano iskulira. Kod nas su ovdje lomili Ordagica cisto u 16 pa oni ne vide penal. Davali Saricu crvene (covjek sada u 11 prve reprezentacije). Sve to kada smo bili i jaki nismo dobili penala po 15-20 kola. Pusti pricu sve je bilo korektno, da smo mi ovako na Tusnju uzeli 3 boda pljuvalo bi se po nasim igracima.

Rezimiras sezonu, svaku redom. Ko je gdje dobio-izgubio. Mi smo od osnivanja lige svaku medju gubitnicima po sudijskim greskama. Mi ne dobijamo, jedna situacija, druga, treca. Zaboravis fino. Idemo naredna sezona, ista prica i sve tako. Kad smo se za Evropu borili ovdje su gosti davljenici imali domacinsko sudjenje. :tokralju:

Kad se sjetim onih cirkusa sa Jakupovicem, Valjicem.. nikada nece stati, samo sa tim stavom i nemamo se sta nadati. Legende neka ispijaju rakijice i uzimaju pinku od djece. Azmir neka bude kabadahijica. Nas ce da cerupaju ovi iz saveza od licence do sudjenja. Standardica.

Na kraju ce nam biti kriv Smajic, Baraban, Vidovic kojima na centru odmah dvojica naklate na ledja. :clap:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 okt 2018, 07:38

Nala i igraci naklon do poda ali ovako vise ne ide! sutnja na ocigledne kradje proizvodi samo nove kradje, tako to kod nas funkcionise. Nala mani se bontona i skandinavskih standarda, fino u kameru kazes da je ovo odron od lige, da nas s.eljadija krade na svakom gostovanju i naravno nasu cuvenu "ovo nigdje na svijetu nema" pa se mozemo necemu nadati, ovako dok sutimo samo ce nas dalje gaziti! savez, Robi i reprezentacija izgubili sve dabogda sve najgore vam zelim :kafa:
Sloboda Tuzla

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 21 okt 2018, 09:26

Sta je ovo Husara nas brani po facebooku sada hahahahahahahaha
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.