Btw: MORTEMA PODRZAVAM! NAJBOLJI BI MODERATOR BIO!!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mortem je odličan izbor, aktivan je na temi i normalno se ponaša.admin je napisao/la:Posto je ocito da Hilmo i Aco nisu u stanju sami odrzavati red na temi ja bih predlozio jos jednog moderatora. Moj prijedlog je Mortem, ako se on slaze i ako ste vi za, nije problem nikakav.
admin je napisao/la:Posto je ocito da Hilmo i Aco nisu u stanju sami odrzavati red na temi ja bih predlozio jos jednog moderatora. Moj prijedlog je Mortem, ako se on slaze i ako ste vi za, nije problem nikakav.
admin je napisao/la:Posto je ocito da Hilmo i Aco nisu u stanju sami odrzavati red na temi ja bih predlozio jos jednog moderatora. Moj prijedlog je Mortem, ako se on slaze i ako ste vi za, nije problem nikakav.
Nek oforme koaliciju.miky_hz je napisao/la:Samo da ova pozicija ne podjeli Hilmu i Mortema nisu nam potrebna unutar stranacka prepucavanja![]()
Hajde Morteme povedi nas.
Ahahahahahahahah! E ne mrziš ih duže od mene!!!Samozdravlje je napisao/la:Ma cemu nervoza prijatelju ,sto to dozvolis sebi. Spustas se na nivo primata , a to nisi . Mozda ih mrzis vise , ali ja ih mirzim duze.AlfredNobel je napisao/la:Gdje je ona pickica Aco? Koliko puta je trebao dati ban, a on zažmirio na sve to. Nosi ove krezube mentalne invalide s teme, ove isprdke u vidu derima i ovog drugog, ebo li im Osim pomrle.
Da otcijepis temu od ostatka foruma..Pantelija je napisao/la:Mogu li ja biti srpski clan admina @joker90
samo da se poštuje Ustav forumajoker90 je napisao/la:Da otcijepis temu od ostatka foruma..Pantelija je napisao/la:Mogu li ja biti srpski clan admina @joker90
Bas je danas par puta izasao u prazno, vrlo nesiguran. Ne znam zasto i sta ga je spopalo. Jako sam bio za njega ali na naredne 3 tekme bih ga ostavio na klupi.skoroalen je napisao/la:Vladan je najsigurniji kad izlazi. Imam osjećaj da se sve više boji kako se primiče gol liniji. Sve golove koje je primio, primio je iz peterca, većinom nije kriv al nekad baš smušeno reaguje.
Velkoski po meni igrač utakmice, i Crepulja odličan. Hebib izgubljen skroz. Samo me strah derbija u pm, kone su se podigle mentalno i baš imam feeling da ćemo fasovat još jedan derbi.
Horde, parole i pirotehnika pokidali.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, BungaBum, DzemoSmjecanin, HordasFks, mire971, skoJaa i 54 gosta.