Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
U nas i sistem i atmosfera sjebani a kod vas sistem, mi smo u tezoj situaciji i ne znam kako ce se izvuci.
Ja sam zabrinut za top 4. I za jos neke stvari. Mislim da ulazimo u Arsenal fazu zbog para za stadion. A ekipi su pod hitno potrebni skupi transferi. Vini, Asensio, Ceballos, Rodrygo, Achraf i Theo moraju bas velike stvari biti ako mislimo tako preziviti. Ova zadnja LP koliko god dobrog dala toliko je i loseg.sljivo je napisao/la:U nas i sistem i atmosfera sjebani a kod vas sistem, mi smo u tezoj situaciji i ne znam kako ce se izvuci.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Navijajte sad vi za nas
Morate naci neki klub koji pobjedjuje a nema boljeg od Arsenala
Morate naci neki klub koji pobjedjuje a nema boljeg od Arsenala
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
N postoji ekipa koja moze imati konstatnu vecu od 5 gpdina, vi i barsa ste mpgli jer ste imali dva najbolja igraca ikad. Ono sto je kod vas prednost u odnosu na bajern je to sto vas trener zeli igrati aktivno i imati smislenu igru i sistem, on sad steka, naravno jer ne moze preko noci leci sve na svoje. Bajern je u tezoj situaciji jer se starohani nagradjuju ugpvorima, mladi ne postoje a trener igra reaktivno kao da vodi FC Han Pijesak u Bundesligi.
Ma Julen ima ok ideju. Problem je sto ce trebati nekog kitom spucati ko Vijera Anelku da ga pocnu slusati. Sumnjam da ce to uraditi i zavrsice ko Benitez.sljivo je napisao/la:N postoji ekipa koja moze imati konstatnu vecu od 5 gpdina, vi i barsa ste mpgli jer ste imali dva najbolja igraca ikad. Ono sto je kod vas prednost u odnosu na bajern je to sto vas trener zeli igrati aktivno i imati smislenu igru i sistem, on sad steka, naravno jer ne moze preko noci leci sve na svoje. Bajern je u tezoj situaciji jer se starohani nagradjuju ugpvorima, mladi ne postoje a trener igra reaktivno kao da vodi FC Han Pijesak u Bundesligi.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Saurman je napisao/la:Krah je bio neminovan.

Mi smo sad negdje izmedju.Doveo si tonu najtalentovanijih spanaca a ne dajes im priliku.Dovodis mlade a ocekujes rezultat.
Ako smo vec sa tom politikom daj im onda sansu da igraju svaku a ne forsiraj Modrica Benzemu i slicne.Odluci se sta zelis dalje. Ne moze ovako
Ako smo vec sa tom politikom daj im onda sansu da igraju svaku a ne forsiraj Modrica Benzemu i slicne.Odluci se sta zelis dalje. Ne moze ovako
-
- Kontakt:
Kako ne daje priliku??? Pa ti najtalentovaniji spanci uglavnom i igraju a nista gotov nisu pokazali. Ceballos ove sezone ima sasvim dovoljno minuta da nesto pokaze a nije pokazao nista. Odriazola isto dobija sansu a vidi se da je tanak skrooz. Asensio standardan ali zadnjih par utakmica jedan od gorih. Jedino je Isco nesto pokazao i zato steta zbog povrede. Nacho jednostavno ne zna igrati beka i zbog toga se Theo Hernandez nije smio pustiti. Ne mozes ocekivati da Vallejo igra umjesto Ramosa ili Varana kao sto ne mozes ocekivati Llorentea umjesto Kroosa, Casemira i Modrica iako i njih trojica igraju preko neke stvari.MElloo je napisao/la:Mi smo sad negdje izmedju.Doveo si tonu najtalentovanijih spanaca a ne dajes im priliku.Dovodis mlade a ocekujes rezultat.
Ceballos igra super. Problem je sto zadnje 2 3 tekme ne igra svoju poziciju zbog Luke. Odriozola sinoc najbolji bio. Da su ostali bili ko on 5 bi zabili.
Zasto Llorente ne bi mogao umjesto Luke kad je Luka kurcina? Ili umjesto Kroosa koji je malo bolji?
Asensio je katastrofa u zadnje vrijeme. To stoji.
Zasto Llorente ne bi mogao umjesto Luke kad je Luka kurcina? Ili umjesto Kroosa koji je malo bolji?
-
- Kontakt:
Ako je tebi super sto svaku utakmicu izgubi bar 10 lopti, sto ne daje golove, sto ne asistira, sto usporuje svaki nas napad, mi onda ocito ne gledamo iste utakmice.Kanye je napisao/la:Ceballos igra super. Problem je sto zadnje 2 3 tekme ne igra svoju poziciju zbog Luke. Odriozola sinoc najbolji bio. Da su ostali bili ko on 5 bi zabili.
Nadam se da si se salio za Odriazolu.
Pa mogao bi igrati, i ja bi to volio ali trener jednostavno nema muda da to uradi. Ovi ostali sto su dobili priliku da igraju, dobili su je zbog povreda i tu priliku ni jedan od njih nije opravdao.
Koju smo gresku napravili sam Julenom,Sarri nam se nudio e stete,ovo sto igramo od pocetka sezone je ocajno,80% igraca van svake forme,jbt Benitez je imao bolje rezultate.
Mislim da mu je vecers noga ako izgubi,samo nema ko doci da zamjeni ili mozda ima
Wenger je nas spasilac
Mislim da mu je vecers noga ako izgubi,samo nema ko doci da zamjeni ili mozda ima
Wenger je nas spasilac

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Nema veze Julen s ovim. Igra se dobro. Igrači su mutavi.
Kako se vidi nedostatak Ronaldo, to nisu istine. Evo jedan primjer, sad kad primimo gol svi glave u travu, svi šute, a kad je CR bio tu odmah aplauz, bodri saigrače. Tuga.
Šta kaže sad nema pritiska, opuštena atmosfera, sad igramo kao tim. Pa naravno, Ronaldu se qurac dizao i na j3beni Levante, uvijek vas motivisao da protiv svake ekipe ginete.
Kako se vidi nedostatak Ronaldo, to nisu istine. Evo jedan primjer, sad kad primimo gol svi glave u travu, svi šute, a kad je CR bio tu odmah aplauz, bodri saigrače. Tuga.
Šta kaže sad nema pritiska, opuštena atmosfera, sad igramo kao tim. Pa naravno, Ronaldu se qurac dizao i na j3beni Levante, uvijek vas motivisao da protiv svake ekipe ginete.
Tako je to,ali eto vam Perez klosar koji nije uspio da zadrzi igraca,niti se klosar pripremio za tranziciju,a znao je da ce Rona kada tad otici,sta je on doveo u klub Bale raspalog,da mu nije Calderon ostavio Ronalda u amanet tesko da bi on i jedan manda docekao do kraja...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Izgubili su utakmicu od Levantea u kojoj su bili bolji.Treba i to znat.
Najmanje je ovdje do trenea.
Najmanje je ovdje do trenea.
Ma najmanje **** moj,previse rotacija,igraci mu nisu u formi,sve to jalovo igleda,pisam se ja ba posjed kad ti nemas igraca,a znalo se to,i sta dovedu nakraji Mariana i daju mu 7 ej 7,Pero brate prekuco si,sto prije se pomirimo da je ovo Zero sezona lakse ce nam biti.
Jel ti vidis da igraci nece da trce?I treba rotacije.Treba izbacit sve one sto igrjau uzasno od ove szeone.Pocevsi od Mdorica pa nadalje.
Ronaldo je kriv, gusi suigrace 
A ovaj amater na klupi je nogu trebao na poluvemenu dobit.

A ovaj amater na klupi je nogu trebao na poluvemenu dobit.
Pa sto ih drzi,ma sve pogresno radi ove sezone,veceras izveo sastav koji Sarajevu ne bi mogao bod uzeti,gura vasqeta hebo ga on u paksu,Viniciusa izbacio iz prvog tima ako vec pusimo neka momka neka igra a sigurno je bolji od pola ovih jadova u napadu.
Pa ko je kriv sto nece da trce,sto su trcali kod Zidanea,sto je Vasko izgledao 5 puta bolje kod cele,sto je Asensio bio klasa a gledaj sada.
Praviti cemo mi Ronu od govana,a za sve je kriv Pero koji nije ekupi pripremio za ovo,jbt led kad je nama lider Bale koji nesmije od Rame i Benza penal sutati....
Sto je odbrana bila 5 puta bolja kod Zidana,a lozili smo se u predzeoni kako ce to strasno izgledati,kada Ramo i Varane budu izlazili visoko i budu dodatni vezni itd.itd.
Pa ko je kriv sto nece da trce,sto su trcali kod Zidanea,sto je Vasko izgledao 5 puta bolje kod cele,sto je Asensio bio klasa a gledaj sada.
Praviti cemo mi Ronu od govana,a za sve je kriv Pero koji nije ekupi pripremio za ovo,jbt led kad je nama lider Bale koji nesmije od Rame i Benza penal sutati....
Sto je odbrana bila 5 puta bolja kod Zidana,a lozili smo se u predzeoni kako ce to strasno izgledati,kada Ramo i Varane budu izlazili visoko i budu dodatni vezni itd.itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.