Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ja ne simpatisem arsenal, ja navijam za arsenal vec dugo, i moze se reci da detaljno pratim desavanja u klubu, manje vise, i ne dipr, nego budi realan, barca igra 3 puta bolji nogomet od arsenala :S
- -Paja
- Kontakt:
Ne navijas ti za Arsenal, lazes sam sebe ako tako mislis a ne mislis ti si lazni navijac Arsenala kao Gunners a znamo svi za koga navijas. Ne kontam svrhu tvog pristustva na ovoj temi?cala je napisao/la:ja ne simpatisem arsenal, ja navijam za arsenal vec dugo, i moze se reci da detaljno pratim desavanja u klubu, manje vise, i ne dipr, nego budi realan, barca igra 3 puta bolji nogomet od arsenala :S
Dio Arsenala
nemozes ti mene ucit za koga ja navijam vec godinama, i nema nikakve svrhe, jednostavno sam predstavio svoje misljenje o arsenalovoj nogometnoj politici. i ocito pokusavam tebi otvoriti oci jer si jednostavno preoptimistican
- -Paja
- Kontakt:
Prije nego sto pokusas nekome drugom otvoriti oci, prvo ih otvori sebi, lazni navijacu!cala je napisao/la:nemozes ti mene ucit za koga ja navijam vec godinama, i nema nikakve svrhe, jednostavno sam predstavio svoje misljenje o arsenalovoj nogometnoj politici. i ocito pokusavam tebi otvoriti oci jer si jednostavno preoptimistican
Arsenal dominira! Wenger zna!
Dio Arsenala
meni su oci odavno otvorene, svako ima svoje misljenje, i cao. rasprava zavrsena
Jel' samo Sagna povrijeđeni nakon ovih kvalifikacija ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
I to je napredakGunnerS je napisao/la:Jel' samo Sagna povrijeđeni nakon ovih kvalifikacija ?!

hvala Bogu sto nema vise povrjedenih
Rođen s tobom da budem
Kakvi ulazite u mec sa Birminghamom,imal ozlijedjenih,treba mi za klade 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trebalo bi da Fabregas, Diaby se vrate...al...harry_90 je napisao/la:Kakvi ulazite u mec sa Birminghamom,imal ozlijedjenih,treba mi za klade
- -Paja
- Kontakt:
Fabregas i Wallcot ce biti spremni, Bendtner jos pod znakom pitannja. Van Persie veoma blizu oporavka!
Dio Arsenala
Valjda vam se svi uspiju oporavit,imate dobru ekipu,ali nemate srece sa povredama..-Paja je napisao/la:Fabregas i Wallcot ce biti spremni, Bendtner jos pod znakom pitannja. Van Persie veoma blizu oporavka!
To je u Arsenalu nemoguće. Jer odkako ja pratim Arsenal, a ima jedno 12-13 godina, znam da Arsenal uvjek ima nekog povrijeđenog i da nisu svi spremni...harry_90 je napisao/la:Valjda vam se svi uspiju oporavit,imate dobru ekipu,ali nemate srece sa povredama..-Paja je napisao/la:Fabregas i Wallcot ce biti spremni, Bendtner jos pod znakom pitannja. Van Persie veoma blizu oporavka!
Jbg,sve ce se jednog dana poslozit,i nadam se krenut na bolje,volio sam prije gledat Arsenal na HighburyGunnerS je napisao/la:To je u Arsenalu nemoguće. Jer odkako ja pratim Arsenal, a ima jedno 12-13 godina, znam da Arsenal uvjek ima nekog povrijeđenog i da nisu svi spremni...harry_90 je napisao/la:Valjda vam se svi uspiju oporavit,imate dobru ekipu,ali nemate srece sa povredama..-Paja je napisao/la:Fabregas i Wallcot ce biti spremni, Bendtner jos pod znakom pitannja. Van Persie veoma blizu oporavka!

"Nas"
Mene može samo krenut ako pođem davat ispite kako treba
A Arsenal, mah, nebrinem se ja puno što se Arsenala tiče. Uživam u njihovoj igri i pratim dešavanja oko njih i to je to 

Držite ga vezanog za ovog temu, vec je poceo režati i ujedati okolo.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne volim Birmingham nikako
kad su slomili nogu Eduardu (nikom se ne ponovilo) jos vise sam zamrzio
dabogda ih pobjedili sa 50 golova razlike

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jednostavno ih ne volim, drazi mi je Wigan od njihJamaL je napisao/la:Pored Dudu-a, koji je to jos razlog sto ih nevoliš "nikako"QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne volim Birmingham nikakokad su slomili nogu Eduardu (nikom se ne ponovilo) jos vise sam zamrzio
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.