Pegi10 je napisao/la:DaPenaltiky je napisao/la:shaq?Pegi10 je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pegi10 je napisao/la:DaPenaltiky je napisao/la:shaq?Pegi10 je napisao/la:![]()
Ma i admin sam ne zna smije li se o politici ili neOsim13 je napisao/la:I kaže ne pričaj o politici
tebe treba banovat jer imas Hitlera na avataruRamiy je napisao/la:Ma i admin sam ne zna smije li se o politici ili neOsim13 je napisao/la:I kaže ne pričaj o politici
Jos ce me banovati zbog toga sto ga pitam to
Danas ti bio lijep dan.Aerials je napisao/la:E baš vam hvala, pokvariste mi ovako lijep dan.
Penaltiky je napisao/la:tebe treba banovat jer imas Hitlera na avataruRamiy je napisao/la:Ma i admin sam ne zna smije li se o politici ili neOsim13 je napisao/la:I kaže ne pričaj o politici
Jos ce me banovati zbog toga sto ga pitam to
ma treba mene u svakom slucaju banovatiPenaltiky je napisao/la: tebe treba banovat jer imas Hitlera na avataru
Ja bi Nikolinu olizo ko afričko dijete celofan od Menprom salame.Osim13 je napisao/la:Stanivuković, Marjanović, Hadžikadić i Nikolina Veljović u istom studiju![]()
gdje da prebacim?Osim13 je napisao/la:Stanivuković, Marjanović, Hadžikadić i Nikolina Veljović u istom studiju![]()
Pa relativno dobar. Držala me tableta protiv bolova više od pola dana pa sam bila k'o 'tica.ASD je napisao/la: Danas ti bio lijep dan.
Kasno Marko na Kosovo stiže.Aerials je napisao/la:Samo vi gospodo.![]()
TV1Ramiy je napisao/la:gdje da prebacim?Osim13 je napisao/la:Stanivuković, Marjanović, Hadžikadić i Nikolina Veljović u istom studiju![]()
Složio bi je ko admin ban RamizuPenaltiky je napisao/la:Ja bi Nikolinu olizo ko afričko dijete celofan od Menprom salame.Osim13 je napisao/la:Stanivuković, Marjanović, Hadžikadić i Nikolina Veljović u istom studiju![]()
Ma nista narocito, nego sam citav dan neraspolozen.Aerials je napisao/la:
Pa relativno dobar. Držala me tableta protiv bolova više od pola dana pa sam bila k'o 'tica.![]()
Štaj to tebi bilo?
Pa jesi makar dobio to prvo.Bosniacum Lilium je napisao/la:@asd
Picka.
Yebo politiku
Uradio bih joj ono što je SDA državi.Osim13 je napisao/la:Složio bi je ko admin ban RamizuPenaltiky je napisao/la:Ja bi Nikolinu olizo ko afričko dijete celofan od Menprom salame.Osim13 je napisao/la:Stanivuković, Marjanović, Hadžikadić i Nikolina Veljović u istom studiju![]()
Trudi se da ne razmišljaš o čemu god da razmišljaš.ASD je napisao/la: Ma nista narocito, nego sam citav dan neraspolozen.
Sto se tice onog, maloprije sto sam napisao.
Ma vidio jednu curu danas sto mi je simpaticna, a nisam prisao. Glupo mi bilo prici jer je bila s nekim momkom.
Kakve to bolove imas?
Ma ne razmisljam ni o cemu, nemam ja tih problema, jak sam ko stijena.Aerials je napisao/la:Anelle poyy i tebi. Nikad moda od tebe.
Trudi se da ne razmišljaš o čemu god da razmišljaš.ASD je napisao/la: Ma nista narocito, nego sam citav dan neraspolozen.
Sto se tice onog, maloprije sto sam napisao.
Ma vidio jednu curu danas sto mi je simpaticna, a nisam prisao. Glupo mi bilo prici jer je bila s nekim momkom.
Kakve to bolove imas?![]()
Zeznuta situacija, ima i pros i cons.
Ma ništa posebno, al' me glava još sinoć počela da boli, očekivala sam da će prestati kad se probudim al' nije. Još sam i haos ružno spavala, budila se hiljadu puta, ustala rano iako nisam morala i na kraju morala tabletu popit'.