Jel to bodyshaming?Aerials je napisao/la:Tačno ovako i izgledaju svi ti koji to govore.Kanye je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nije.Kanye je napisao/la:Jel to bodyshaming?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
imenovanjem ria i donia darka za moderatore forum je dotakao dnoharden je napisao/la:
npr. rio reaguje samo kad neko boga opsuje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Necu dopustiti da mi napadas saigracelegenda reala je napisao/la:imenovanjem ria i donia darka za moderatore forum je dotakao dnoharden je napisao/la:
npr. rio reaguje samo kad neko boga opsuje

DD najbolji mod.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba mi top 5 Kanyea za ljude koji ne vjeruju da je najveći ikad. Imam 4. De prijedloga kakvih.Aerials je napisao/la:Nije.Kanye je napisao/la:Jel to bodyshaming?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ako pucas na top 5 glupana danas onda pusti onaj dialog od neki dan sa brojem 3 na toj listi ...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kako glupih ljudi ima.Kanye je napisao/la: Treba mi top 5 Kanyea za ljude koji ne vjeruju da je najveći ikad. Imam 4. De prijedloga kakvih.
Ako misliš na pjesme - No Church In The Wild, Runaway, Pinocchio Story, Amazing, Jesus Walks, Blame Game, Monster, Gorgeous, Dark Fantasy, New Slaves.
Možeš još i I'm in it, HAM, Gotta Have It. Svašta ja nabroja i opet imam još brdo koje bih mogla ubaciti.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ali sam danas i jučer izdominirao.
Odjeća čini covjeka.
LP
Odjeća čini covjeka.
LP
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Moraću sa 10 ići.Aerials je napisao/la:Kako glupih ljudi ima.Kanye je napisao/la: Treba mi top 5 Kanyea za ljude koji ne vjeruju da je najveći ikad. Imam 4. De prijedloga kakvih.
Ako misliš na pjesme - No Church In The Wild, Runaway, Pinocchio Story, Amazing, Jesus Walks, Blame Game, Monster, Gorgeous, Dark Fantasy, New Slaves.
Možeš još i I'm in it, HAM, Gotta Have It. Svašta ja nabroja i opet imam još brdo koje bih mogla ubaciti.

Količina stvari koje je on izbacio je prevelika i prekvalitetna da bi se izdvojilo samo 5.Kanye je napisao/la: Moraću sa 10 ići.
Ja fakat ljude od stopala gledam.ASD je napisao/la: Naravno, odjeca je veoma bitna.
Doduse, ako pitas Aerials, ona kaze da je obuca bitnija.

Koliko forumaši imaju godina?
Ja imam 19
Ja imam 19
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Fetis?Aerials je napisao/la: Ja fakat ljude od stopala gledam.![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
13Brokula je napisao/la:Koliko forumaši imaju godina?
Ja imam 19
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Na tene, definitivno.harden je napisao/la:Fetis?Aerials je napisao/la: Ja fakat ljude od stopala gledam.![]()

Još malo pa si legalan tvojom voljom. Topnici sa ss.ba forumaRamiy je napisao/la:13Brokula je napisao/la:Koliko forumaši imaju godina?
Ja imam 19

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I 10 je premalo.Aerials je napisao/la:Količina stvari koje je on izbacio je prevelika i prekvalitetna da bi se izdvojilo samo 5.Kanye je napisao/la: Moraću sa 10 ići.

Ne bih rekao da tene imaju veze s tim.Aerials je napisao/la: Na tene, definitivno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.