Ti samo jedeš ****.legenda reala je napisao/la:Ti Helćo samo mislite da ste neki stručnjaci za nešto, Helćo još misli i da je najpametnijiKanye je napisao/la:Jedino kod nas takvi ljudi mogu biti propali alkoholičari.Rigoletto je napisao/la:helćo je uza sve ostalo strućnjak za arhitekturu i krajobraznu arhikteturu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
ko je taj helco hahalegenda reala je napisao/la:Ti Helćo samo mislite da ste neki stručnjaci za nešto, Helćo još misli i da je najpametnijiKanye je napisao/la:Jedino kod nas takvi ljudi mogu biti propali alkoholičari.Rigoletto je napisao/la:helćo je uza sve ostalo strućnjak za arhitekturu i krajobraznu arhikteturu
DaKanye je napisao/la: Ti samo jedeš ****.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
SultanRamiy je napisao/la:DaKanye je napisao/la: Ti samo jedeš ****.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
ramize jedan je felipe, dzaba ga pokusvas kopirati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sam Bog nam ga je poslaoKanye je napisao/la: Sultan

Znam. Velik sam njegov fanharden je napisao/la:ramize jedan je felipe, dzaba ga pokusvas kopirati

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
šta školari, mi smo studentiOsim13 je napisao/la:Skolari?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Brucoši for lajfharden je napisao/la:šta školari, mi smo studentiOsim13 je napisao/la:Skolari?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovo ja za opsovat sve redom. 

Porediš ARBiH i tzv. VRS ?ASD je napisao/la:Jedna od glupljih slika ikad, tom nekom logikom, Murizu se vratio bumerang jer je bio u ARBIH.
Uostalom, ovaj je javno izjavio da je dobrovoljno branio svoju "državu" i da bi opet isto uradio ako bi došlo do rata.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Ne poredim, glupani koji prave takve slike porede, jer se ubistva clanova porodice desavaju i bivsim pripadnicima VRS i bivsim pripadnicima ARBIH.Derdiyok je napisao/la:Porediš ARBiH i tzv. VRS ?ASD je napisao/la:Jedna od glupljih slika ikad, tom nekom logikom, Murizu se vratio bumerang jer je bio u ARBIH.
Uostalom, ovaj je javno izjavio da je dobrovoljno branio svoju "državu" i da bi opet isto uradio ako bi došlo do rata.
najbolje za krajharden je napisao/la:Jos u Golden moram otici, nisam tamo bioLillard je napisao/la: jesi isprobao noćni život Mostara?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Meni je jednostavno "pao u očima" nakon te izjave.ASD je napisao/la:
Ne poredim, glupani koji prave takve slike porede, jer se ubistva clanova porodice desavaju i bivsim pripadnicima VRS i bivsim pripadnicima ARBIH.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.