Preko Dr. Cipurkovića dobio druguRimes87 je napisao/la:
Lažete obojica, prozvat će vas Mario

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Preko Dr. Cipurkovića dobio druguRimes87 je napisao/la:
Lažete obojica, prozvat će vas Mario
Znaci 0:0 prvo poluvrijeme pa onda ko kogakatarakta je napisao/la:Suspendovanih nemamo mi, nema ni Sarajevo
mene je prozvo maloumnikom i mene da pitas ja bih ga banovo za sva vremena jedna obicna lazovcinaAerials je napisao/la:Bože sačuvaj. Jedan dan čovjek uzme malo da odmori od svega i vi haos napravite. Pa zna li iko ovdje diskutovati, a da ne naziva nekoga maloumnikom, debilom, glupanom, i sličnim stvarima u najmanju ruku?
Neće vam ovo prolaziti.
Obzirom da je admin prije mene reagovao i nije ga banovao, ja tu ne mogu ništa. Al' neću dozvoliti onakvo ponašanje. Svi smo tu jer volimo Slobodu, to što nam se mišljenja razlikuju nije opravdanje za vrijeđanje.fukaroni je napisao/la: mene je prozvo maloumnikom i mene da pitas ja bih ga banovo za sva vremena jedna obicna lazovcina
Brcanskamalta je napisao/la:Senadu se daju prevelike zasluge realno pola od toga nije on napravio....
Azmir je za tri godine dobio oko pola miliona...Senad za zadnje dvije 1.8 mil...Kazete prodao Darka,pa momka je Azmir vezao za Slobodu,imao je talenat neosporan,veliki potencijal,ali nase ambicije zeljni trofeja po svaku cijenu,nisu dopustale da dobije sansu....Petrovic ga silom prilika gurnuo u vatru.Senad je tu samo neko ko je pokupio kajmak,i nije ga Senad prodao,nego njegove igre,i menadjer,Senad je trazio sebe,kakav klub,dobar novac je dobio da ne koci transfer zivota momku.
Krpic isto,gotov proizvod,prodali ga pa usrao,jos smo duzni ljudima,a njih dvojica podijelili kajmak...Sjebao je Pirica,Ordagica,Kada sve podvuces nista senzacionalno,a dobio je ogromne pare....Ostao duzan Ordagicu 40 000 maraka...
saberi mili moj,1.8 miliona od gradagdje racunam i 200 000 koje su dobili u odboru za hitnost...
400 000 Azmir ostavio od evrope
700 000 Darko
300 000 Krpic
150 000 federacija
skoro 3,5 miliona maraka a rezultat nikakav...Dosta tih dugova je sam napravio,i Kostica,i Govedaricu,i ostale svojom gluposcu,Karica i Dzidica necu komentarisati,to je za haga...
Cinjenica je da je imao vecu podrsku od Azmira tri puta,a naslijedio duga NULA...jer bilo je 400 000 kojim je mogao da pokrije sve,i da ostane...zasto nije sta se desilo,to Senad najbolje zna...Eto i ti hoteli,gdje je racun,gdje su dokazi....politicka prepucavanja yedu gofna preko Slobode...
Cinjenica je da i on,kao i svi prije njega,nista nije uradio za klub...sve mu servirano,od para do ostalog...
omladinski nista,clanske nista,rekonstrukcija skupstine nista,statut nista,fan shop nista....Samo prvi tim i trosenje vecinom budzetskih para....
Koliko znam Alic je javno rekao da je pozajmica 90 000....otkud sada odjednom 270 000.....ima isplata nema odakle...bezveze se prepirete ljudi kupe kajmak.....Nema nikada napretka kod nas dok klub ovako funkcionise...nikada....
Sve objasnio.Hvala druze.Ovo treba isprintati i polijepiti po gradu i dzambo plakatima.I Azmir i Senad su Slobodu iskoristili na svoj način.Prvi je radio promociju za sebe, a drugi nikad ne bi bio predsjednik da ga Gradonacelnik ( zbog svojh interesa i kalkulacija) nije ustolicio iako dotični niti javnim istupima niti mentalnim kapacitetom moze voditi jedan od najstarijih klubova na Balkanu.Brcanskamalta je napisao/la:Senadu se daju prevelike zasluge realno pola od toga nije on napravio....
Azmir je za tri godine dobio oko pola miliona...Senad za zadnje dvije 1.8 mil...Kazete prodao Darka,pa momka je Azmir vezao za Slobodu,imao je talenat neosporan,veliki potencijal,ali nase ambicije zeljni trofeja po svaku cijenu,nisu dopustale da dobije sansu....Petrovic ga silom prilika gurnuo u vatru.Senad je tu samo neko ko je pokupio kajmak,i nije ga Senad prodao,nego njegove igre,i menadjer,Senad je trazio sebe,kakav klub,dobar novac je dobio da ne koci transfer zivota momku.
Krpic isto,gotov proizvod,prodali ga pa usrao,jos smo duzni ljudima,a njih dvojica podijelili kajmak...Sjebao je Pirica,Ordagica,Kada sve podvuces nista senzacionalno,a dobio je ogromne pare....Ostao duzan Ordagicu 40 000 maraka...
saberi mili moj,1.8 miliona od gradagdje racunam i 200 000 koje su dobili u odboru za hitnost...
700 000 Darko
300 000 Krpic
150 000 federacija
skoro 3,5 miliona maraka a rezultat nikakav...Dosta tih dugova je sam napravio,i Kostica,i Govedaricu,i ostale svojom gluposcu,Karica i Dzidica necu komentarisati,to je za haga...
Cinjenica je da je imao vecu podrsku od Azmira tri puta,a naslijedio duga NULA...jer bilo je 400 000 kojim je mogao da pokrije sve,i da ostane...zasto nije sta se desilo,to Senad najbolje zna...Eto i ti hoteli,gdje je racun,gdje su dokazi....politicka prepucavanja yedu gofna preko Slobode...
Cinjenica je da i on,kao i svi prije njega,nista nije uradio za klub...sve mu servirano,od para do ostalog...
omladinski nista,clanske nista,rekonstrukcija skupstine nista,statut nista,fan shop nista....Samo prvi tim i trosenje vecinom budzetskih para....
Koliko znam Alic je javno rekao da je pozajmica 90 000....otkud sada odjednom 270 000.....ima isplata nema odakle...bezveze se prepirete ljudi kupe kajmak.....Nema nikada napretka kod nas dok klub ovako funkcionise...nikada....
Realno,kritički.Svaka na mjestu.Bravo solinas.Brcanskamalta je napisao/la:Senadu se daju prevelike zasluge realno pola od toga nije on napravio....
700 000 Darko
300 000 Krpic
150 000 federacija
ma ne treba ostati jer ne zeli.sviunapad1010 je napisao/la:Senco ostani
Vodi ga kuci!sviunapad1010 je napisao/la:Senco ostani