Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma ne moraju, tamno zelena, bordo, žuta itd... A ne drečave ko puf u Frankfurt.Aerials je napisao/la:Kakve trebaju biti, sve bež i sive?Penaltiky je napisao/la:Daj ba, zgrade stare 150 godina ljudi ih u svijetlo zelenu i roze ofarbali![]()
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 17 okt 2018, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tuzla je super, jer sam ja sad tu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ma daju se te boje složiti, može se napraviti da se odlično uklope i ove drečave, i tamne, odmah mi nešto dođe Kopenhagen u glavu.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa ove boje nisu lose, al ona zgrada kraj cesme zelene/roza bojeAerials je napisao/la:Ma daju se te boje složiti, može se napraviti da se odlično uklope i ove drečave, i tamne, odmah mi nešto dođe Kopenhagen u glavu.

Pa dobro to. Ja i inače ne volim nešto te dvije boje, ne znam ko ih spoji onako. Roza i nekako, al' ona zelena mi je baš ružna. Bordo umjesto nje bi bilo dosta ljepše.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka plate sami sebi. Kaze u Batvi nece sami sebi da rade cekaju da grad uradi.
Zuto bordo kombinacija kao u pseudo maurskoj arhitekturi je vrh. Onda pojedine zgrade upristojiti, prvenstveno onu koju sam spomenuo, nekadašnji Francuski kulturni centar. Lijepa zgrada unakazena izlozima i stolarijom, jedino Zlatara kulturno izgleda.Aerials je napisao/la:Pa dobro to. Ja i inače ne volim nešto te dvije boje, ne znam ko ih spoji onako. Roza i nekako, al' ona zelena mi je baš ružna. Bordo umjesto nje bi bilo dosta ljepše.
I pojačati kontrole izloga isl.. Sjećate se onih Kineza pored UniCredit banke u Džafer Mahali
- legenda reala
- Kontakt:
jedino super iz TZ je AerialsSarmelino je napisao/la:Tuzla je super, jer sam ja sad tu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dijelimo prvo mjesto.legenda reala je napisao/la:jedino super iz TZ je AerialsSarmelino je napisao/la:Tuzla je super, jer sam ja sad tu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Meni svejedno koja god da je boja dok god je to crvena 

Inace kad bih mogao birati tv duel onda bih bilo zanimljivo posjesti jedno sat i po dodoa i ovog predsjednika nase stranke da vidimo kako ukrstaju misljenje o gorucim pitanjima 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
helćo je uza sve ostalo strućnjak za arhitekturu i krajobraznu arhikteturu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jedino kod nas takvi ljudi mogu biti propali alkoholičari.Rigoletto je napisao/la:helćo je uza sve ostalo strućnjak za arhitekturu i krajobraznu arhikteturu
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- legenda reala
- Kontakt:
Ti Helćo samo mislite da ste neki stručnjaci za nešto, Helćo još misli i da je najpametnijiKanye je napisao/la:Jedino kod nas takvi ljudi mogu biti propali alkoholičari.Rigoletto je napisao/la:helćo je uza sve ostalo strućnjak za arhitekturu i krajobraznu arhikteturu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore, tiketoke i 8 gostiju.