Neka eto niko nista nije znao bez da si mu ti pokazao.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
:smajlovcehajnapravinamkljukusu:rasavoje je napisao/la:
Amidzini galaktikosiMocMahale444 je napisao/la:Svemiraaaaasviunapad1010 je napisao/la:Čega?MocMahale444 je napisao/la:fks je vec sampion.
Nadam se da su Nalićevi izabranici već od danas u karantinu.sviunapad1010 je napisao/la:
Nismo ZeniĆani. Samo oni idu u karantinGoosman je napisao/la:Nadam se da su Nalićevi izabranici već od danas u karantinu.sviunapad1010 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la: Idu li i ostale ekipe u karantin, ja mislim samo mi to radimo.
Proglasio ih je Susjedić nepoželjnim.Virtu4l je napisao/la:Pazite se kamenjaši, eto Komšića.
sviunapad1010 je napisao/la:Nismo ZeniĆani. Samo oni idu u karantinGoosman je napisao/la:Nadam se da su Nalićevi izabranici već od danas u karantinu.sviunapad1010 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la: Idu li i ostale ekipe u karantin, ja mislim samo mi to radimo.
Goosman je napisao/la:Definitivno najljepši stadion u ovom dijelu Europe.
Sad samo glasaju.Osim13 je napisao/la:Nekad su se mrtvi spominjali a gle sad
Vanessa Unitedsvrakino1921 je napisao/la:UEFA SUPER CUP
STADION GRBAVICA
Valjal ta Vanesa, jel puno agrarnog životnog usmjerenja?belosevic28 je napisao/la:Vanessa Unitedsvrakino1921 je napisao/la:UEFA SUPER CUP
STADION GRBAVICA
Delko pojo gowno velkosvrakino1921 je napisao/la:UEFA SUPER CUP
STADION GRBAVICA
Dobro si zaključio da nismo na istom intelektualnom nivou.redbull93 je napisao/la:Ne kontam tu tvoju provokaciju. Ocigledno nismo na istom intelektualnom nivou, sto se dalo vidjeti u par rasprava. Nikad nisi imao pametan odgovor ili repliku, samo pokusajes ispasti duhovit, a ustvari glup ko ku.rac.
Prijatelj ti osman isti ti, frajer se provali sa izjavom:Goosman je napisao/la:Definitivno najljepši stadion u ovom dijelu Europe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.