ja sam prije par mjeseci otiso malo da probam nocne cari grada mostara i zavrsio 24 sata u stanici... samo upozorenje brt hahaharden je napisao/la:Jos u Golden moram otici, nisam tamo bioLillard je napisao/la: jesi isprobao noćni život Mostara?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
jednom se ziivi dok si mlaad hahaMarsal je napisao/la:Ti si haman malo previše isprobav'o.
Koliko imas godina. Al iskreno.mangas je napisao/la:ja sam prije par mjeseci otiso malo da probam nocne cari grada mostara i zavrsio 24 sata u stanici... samo upozorenje brt hahaharden je napisao/la:Jos u Golden moram otici, nisam tamo bioLillard je napisao/la: jesi isprobao noćni život Mostara?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
prije par dana napunio 21. sto te zanima brt
Imaš glupu i djetinjastu priču.mangas je napisao/la:prije par dana napunio 21. sto te zanima brt
zaboli mene qrac brt vjerujes liti u moje pricePenaltiky je napisao/la:Imaš glupu i djetinjastu priču.mangas je napisao/la:prije par dana napunio 21. sto te zanima brt
U JapanASD je napisao/la:Penaltiky, juce ja opet vidio nindzu u Tuzli, u sta se to pretvarate?
- Marsal
- Kontakt:
A sto ne idete kod brace Turaka na more?rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa neki jesu, ostali ležati do dan danas u okolnim brdima, dok drugi naseljavaju neki holandski gradić, a neki nam opet iznajmljuju apartmane i ležaljke na plaži pa se sa sjetom sjećaju tih vremena
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nije ti on vidio dalje od tuzle...
kolko je tebi godina penaltik
Mojne se palit brate. Samo ti kazem priča ti je ono kad tinejdžeri pogledaju Rane pa se nafuraju.mangas je napisao/la:nije ti on vidio dalje od tuzle...
Mangas ne ljuti se, zasmetalo Helći što nisi selam nazvao kad si se uključio u program
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne idem niđe, žena mi ne daMarsal je napisao/la:A sto ne idete kod brace Turaka na more?rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa neki jesu, ostali ležati do dan danas u okolnim brdima, dok drugi naseljavaju neki holandski gradić, a neki nam opet iznajmljuju apartmane i ležaljke na plaži pa se sa sjetom sjećaju tih vremena

Kad baš ugrije dobijem dopuštenje da iznesem lavor vode na balkon i kiselim noge

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imam ja.anell je napisao/la:Jel neko od vas ima Payoneer karticu/acc ili kako to već ide?
kako hocete, bmk