jos kad si pijan haha ako te slucajno pogleda, to je to ova hoce da je yebem aaalegenda reala je napisao/la:Šta je bilo da čujemo![]()
Ma i ti signali su zajebani moreš se tako i obrukati inače mi muški vidimo neke signale i gdje ih nema hahahhaha
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja sam najseksi brucos 2k18
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
svi smo mi Marsal
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kolko ti puta obnavljas prvu ybtSarmelino je napisao/la:Ja sam najseksi brucos 2k18
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ee ako obnavljas nisi vise brucos brt
ma jesi, sve se to vazi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Presto sam i ja jedno vrijeme te ženske signale pratiti. Zamalo nisam silovo jednu. Jbg.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
0harden je napisao/la:kolko ti puta obnavljas prvu ybtSarmelino je napisao/la:Ja sam najseksi brucos 2k18
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
to samo u travniku jer ne mozes dva put bit prva godinaharden je napisao/la:ma jesi, sve se to vazi
nez ja sam tek drugi razredmangas je napisao/la:to samo u travniku jer ne mozes dva put bit prva godinaharden je napisao/la:ma jesi, sve se to vazi
osnujte kakvo udruženje nejebica, hranite golubove, igrajte šaha
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
sta tebe briga, ti se druzis gunnerimaOsim13 je napisao/la:Drkaajte grupno, terapijski
ses je zagarantovan
Nabacujem se Marsalu dvije hefte frajer me ne primjećuje uopšteharden je napisao/la:sta tebe briga, ti se druzis gunnerimaOsim13 je napisao/la:Drkaajte grupno, terapijski
ses je zagarantovan

rukoblud*Osim13 je napisao/la:Drkaajte grupno, terapijski
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
A da jbt, halalite svi na izrazuRigoletto je napisao/la:rukoblud*Osim13 je napisao/la:Drkaajte grupno, terapijski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Simpatija iz djetinstva Jenna Jameson, bivsa Tori Black, otvorena veza sa Elsa Jean.
LG.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
moze linktuzlak1987 je napisao/la:Simpatija iz djetinstva Jenna Jameson, bivsa Tori Black, otvorena veza sa Elsa Jean.
Zarathustra
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uvijek sam za podjelu resursa, moji isprzeni cd-ovi su obisli pola grada dok je dial up bio.Moggi je napisao/la:moze linktuzlak1987 je napisao/la:Simpatija iz djetinstva Jenna Jameson, bivsa Tori Black, otvorena veza sa Elsa Jean.