U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
E čestitam Trkulja
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja sranja, Trkulja je nije ni ispratio a čini mi se da je mogao 

-
- Kontakt:
E moj Marinoviću sto ti treba to da guraš svog golmana koji ne moze u Premijer ligi braniti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- anonymousHD
- Kontakt:
Baci se golmane, to ti je posao.
Tako je to kad ti ekipu vodi ublehaš, a u njoj igraju pacijentu poput mihojevića, radeljića, trkulje..
ma ko ovu trklju forsira sjetim mu se majke, gledo sam ga protiv svicarske, slijep na desno oko, u rumuniji dobije go iz kornera, sad s 30 meara, fuj
Kakva je rupa ovaj Trkulja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zasto Trkulja igra, brani taj u drugoj ligi republike srpske, to je otprilike nivo portugalske cetvrte divizije
Neka Marinović puši ku.rac.
Dobar golman
. Ide ovo plus 3 za portugal..usrali se nasi. Bori se oa izgubi muski a ne ovo skidanje gaca. Cao

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zamisli kakvog mi strucnjaka imamo na klupi kad ja, i jos dosta ljudi ovdje sa foruma vidi da ove trklje nikad golmana biti nece, a forumasi vaktile drkali na njega,Uhljeb kao i svi ostali selektori u mladjim kategorijama.
Ali pazi, imas na klupi golmana prvoplasirane ekipe pl koji je primio cini se svega 3-4 gola, ali ti hladno ubacis golmana iz druge lige rs koja je duplo slabija od nase federalne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Taj ublehas nas je doveo skoro do EP.Do zadnjeg kola se borili za njega...A taj iz Sarajeva nista nije bolji od ovogSemirSema je napisao/la:Tako je to kad ti ekipu vodi ublehaš, a u njoj igraju pacijentu poput mihojevića, radeljića, trkulje..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
**** li te golman usta
Da li je ovaj Peco cuo za ofsajd
cisto sumnjam da se selektor pita previse oko sastava
pa u seniorskoj reprezentaciji srbije debituje lik sa 27, bek, na 0-0, s igracem vise u 80 minuti
ovo u nas je zlatno
pa u seniorskoj reprezentaciji srbije debituje lik sa 27, bek, na 0-0, s igracem vise u 80 minuti
ovo u nas je zlatno
Pa ja preko stele brani u sarajevu, pogotovo kod husrefa...od ove trkulje smo dovoljno vidjeliDamirT je napisao/la:Taj ublehas nas je doveo skoro do EP.Do zadnjeg kola se borili za njega...A taj iz Sarajeva nista nije bolji od ovogSemirSema je napisao/la:Tako je to kad ti ekipu vodi ublehaš, a u njoj igraju pacijentu poput mihojevića, radeljića, trkulje..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Daj Čatakovića, Menala, Turkeša...Ne daj Miću.
-
- Kontakt:
Mico uopste nije sa ekipomDrape je napisao/la:Daj Čatakovića, Menala, Turkeša...Ne daj Miću.
Ko spominje tog iz sarajeva? Taj je isti pacijent kao i trkuljaDamirT je napisao/la:Taj ublehas nas je doveo skoro do EP.Do zadnjeg kola se borili za njega...A taj iz Sarajeva nista nije bolji od ovogSemirSema je napisao/la:Tako je to kad ti ekipu vodi ublehaš, a u njoj igraju pacijentu poput mihojevića, radeljića, trkulje..