Nemoj ga puno Allaha ti nezna sta radi

Niko niko samo Sloboda

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Citaj malo bolje prije sta je pisao, a zaboravih jos jedan maloumnik. Bil me i ti volio vidjetPenaltiky je napisao/la:Nije ti psovo, nit ti je šta za porodicu rekao. Samo je rekao da si nesposoban za diktata.xeksor je napisao/la:Ja sam reko i nek me banuju. Ne volim pretnje i bilo kakvo pominjanje porodice. Nije lijepo al maloumniku tako treba. Dva puta sam mu presutio jos lik kaze volio bi me vidjet.
Što je očito.
Ne, ali ako izgledaš kao što pišeš i lažeš, onda sigurno ne.xeksor je napisao/la:Citaj malo bolje prije sta je pisao, a zaboravih jos jedan maloumnik. Bil me i ti volio vidjetPenaltiky je napisao/la:Nije ti psovo, nit ti je šta za porodicu rekao. Samo je rekao da si nesposoban za diktata.xeksor je napisao/la:Ja sam reko i nek me banuju. Ne volim pretnje i bilo kakvo pominjanje porodice. Nije lijepo al maloumniku tako treba. Dva puta sam mu presutio jos lik kaze volio bi me vidjet.
Što je očito.
Nisam ali ako hoces nije frkaxeksor je napisao/la:Jesi to i ti silA smradićuBrcanskamalta je napisao/la:Beduin hocemo vala vidi ga psuje ti majku...
Nemoj ga puno Allaha ti nezna sta radi![]()
Niko niko samo Sloboda
Auu @solinas sta bi ovo?xeksor je napisao/la:Jesi to i ti silA smradićuBrcanskamalta je napisao/la:Beduin hocemo vala vidi ga psuje ti majku...
Niko niko samo Sloboda
Hoce momak da narendam zimnicu od njega a Beduin da izgazi pokiseli i upakuje u teglesviunapad1010 je napisao/la:Auu @solinas sta bi ovo?xeksor je napisao/la:Jesi to i ti silA smradićuBrcanskamalta je napisao/la:Beduin hocemo vala vidi ga psuje ti majku...
Niko niko samo Sloboda
Nije brat Batva šupak meraklija, džaba ga vabiš.xeksor je napisao/la:Ja se javno izvinjavam javno Beduoni za psovanje i nek me banuju albi dalje stoji ako zeli da me vidi nek odgovori na pp
Prelos bratoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato nije loza znam ga ja ko je. Ima bicepse i prsa ko pola stojadina. Mozda je u saketanju los ali ako te se docepa donji si. Samo mu se izvini i ne rizikuj![]()
EDIT
krleta mozes namlatit
VIP. Sjećaš se kad smo kupili sezonske a ja izgubio novčanik do kućeGifron je napisao/la:Ne udjes dva dana na forum i onda citas 10 identicnih stranica
Koji si ti partibrejkerAerials je napisao/la:Bože sačuvaj. Jedan dan čovjek uzme malo da odmori od svega i vi haos napravite. Pa zna li iko ovdje diskutovati, a da ne naziva nekoga maloumnikom, debilom, glupanom, i sličnim stvarima u najmanju ruku?
Neće vam ovo prolaziti.
Sjecam, to ona prva godina kad smo se vratili u PL?Penaltiky je napisao/la:VIP. Sjećaš se kad smo kupili sezonske a ja izgubio novčanik do kućeGifron je napisao/la:Ne udjes dva dana na forum i onda citas 10 identicnih stranica
Lažete obojica, prozvat će vas MarioGifron je napisao/la:Sjecam, to ona prva godina kad smo se vratili u PL?Penaltiky je napisao/la:VIP. Sjećaš se kad smo kupili sezonske a ja izgubio novčanik do kućeGifron je napisao/la:Ne udjes dva dana na forum i onda citas 10 identicnih stranica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.