Sto nisi prozvo Maria za saopstenje UG protiv Sendana. Likujete i Senadu kad vam je prodo izvestaj a i Mariju t.j. UG za saopstenje protiv Senada. Odlucite se.....Beduin je napisao/la:Ovaj matori poceo opasno vrijedjati. Maloumnikom mozes nazvati nekog ko vrijedja, velica zlocine, poziva na rat, psuje porodicu i slicne stvari koje homosapijens ne bi trebao raditi, ali kad masa ljudi naziva nekog lazovom, a on jos to javno dokazao i izblamirao se, onda to nije uvreda nego fakt, cinjenica. Isto kao kad djevojcice kazu kako je Beduin zgodan, dakle, to nije uvreda, to je cinjenica, nesto provjerljivo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Sigurno su ti roditelji ponosni sto su te rodili, jer ces ocito njihovim stopama uciti svoju djecu kako biti nepismen, poganog jezika, lazov, da ne koristim teze rijeci i izjednacamo se. Zamisli ironije da nas neki Xexor naziva maloumnicima, a da ni sam ne razumije termin. Po tebi komotno napraviti skalu za lazova i debila.
Druga stvar, Mario je moj prijatelj ali ne mora biti nuzno i istomisljenik, isto kao i jos masa njih. A ti bujrum pa se javi onome koga prozivas, keso jedna. I skini taj Azmirov poster sa vrata.
Druga stvar, Mario je moj prijatelj ali ne mora biti nuzno i istomisljenik, isto kao i jos masa njih. A ti bujrum pa se javi onome koga prozivas, keso jedna. I skini taj Azmirov poster sa vrata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Blago tebi ako ti je mario prijatelj. Zatvaram temu jer izponizenja mi je kucat sa tobom. A dok si mu ti lizo podrinjsk supak ja sam pljuvao AH. Toliko o tebi ,AH i meni . Zbogom mariov prijatelju
Izvini nisam napsao da si maloumnik, da te ne uvrijedim
Kao novi član, možda nisi upoznat sa pravilima naseg foruma.xeksor je napisao/la:Ovo moze napisati samo asocijalno maloumna osoba poput tebe.pa da je to istina senco bi do sada sazvo 30 preskonferencija a loknica denis bi do sada poslo 1000 viber poruka svim novinarima i portalima. Tako se doticni senco provalioi za dug hotelu pa se usuta kad mu sisoje objasni. Kojih konja ovdje sve nema. Hahahahahhahhfukaroni je napisao/la:cuo sam da sloboda azmiru dodje samo 500 k jer nigdje nema kod notara ugovora na tri miliona izgleda da sisoja laze jes da nas je on izvukao al nas je i posao unistiti cak i dok je husref bio igraci su strajkovali jedan dan od 7-9 jer nije bilo plata ni kirija pred krupu koju smo izgubili 3-0
Diskutovati možeš i nisi obavezan ni sa kim da se slažeš, možeš imati pozitivan ili negativan stav, to je tvoje pravo.
Sagovornike ne možeš vrijeđati, nikog ne smiješ nazivati maloumnikom, isl. Svoj riječnik prilagodi osnovnim normama pristojnosti. Psovke, lizanja šupaka isl ostavi za ulicu ili svoju raju u kafani, a ovdje se trudi bar da odglumiš kulturnu osobi i isto možeš tražiti i u komunikaciji drugih prema tebi.
Ovo ti je jedino upozorenje koje ćeš dobiti od mene. Najlakše mi te isključiti, ali vidim da imaš potrebu nešto da kažeš pa ti to ne želim uskratiti. Ipak, moraćeš se i ti malo potruditi.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Ovaj matori poceo opasno vrijedjati. Maloumnikom mozes nazvati nekog ko vrijedja, velica zlocine, poziva na rat, psuje porodicu i slicne stvari koje homosapijens ne bi trebao raditi, ali kad masa ljudi naziva nekog lazovom, a on jos to javno dokazao i izblamirao se, onda to nije uvreda nego fakt, cinjenica. Isto kao kad djevojcice kazu kako je Beduin zgodan, dakle, to nije uvreda, to je cinjenica, nesto provjerljivo.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- Beduin
- Kontakt:
Moj Admine, kakav on i novi clan, lik je jednostavno dobio slom zivaca, a nema kod kuce ni psa da tuce pa mora ovdje ispoljiti sav bijes. Cak je i simpatican, iako bih ga volio vidjeti u Tuzli.
Zamisli tek naseg forumskog lektora kad djetetu treba pomoci oko pismenog sastava
Solinas - jel postavljamo sergiju ispred Sjevera za VIP kartu?
Zamisli tek naseg forumskog lektora kad djetetu treba pomoci oko pismenog sastava

Solinas - jel postavljamo sergiju ispred Sjevera za VIP kartu?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Djeste.Kakva je situqcija?
Totalno sam van desavanja jesmol igrali?
Totalno sam van desavanja jesmol igrali?

pomijesah ga sa ovim zadnjim registrovanim Xerexy.
moja greska, izvinjavam se.
Ali eto, upozorenje kad je vec tu nek stoji.
budimo civilizovani i kulturni...
moja greska, izvinjavam se.
Ali eto, upozorenje kad je vec tu nek stoji.
budimo civilizovani i kulturni...
Nije te niko vrijeđao nego smo iznosili prethodno dokazanu činjenicu da si lažovčina.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Vala, nikad dosadno na ovom PDF-u 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Auuuuu f druze sta ti bi, djes ba mater psovat 

Ok i ti si rektalni alpnista incestiozna osoboPenaltiky je napisao/la:Nije te niko vrijeđao nego smo iznosili prethodno dokazanu činjenicu da si lažovčina.
-
- Kontakt:
Auuu otiso skroz
Strasno...

Vidim nisam nista propustio
Strasno...

Vidim nisam nista propustio

To retard i zasluzuje. On pominje porodicu i kaze da bi me volio vidjetSariel1987 je napisao/la:Auuuuu f druze sta ti bi, djes ba mater psovat
-
- Kontakt:
Bjezi ba nema spominjanja porodice.krvimo se i ok.al bez porodica .linija koja se ne prelazi.nije fer plej
Bar trunku fer pleja ljudi.
Bar trunku fer pleja ljudi.
-
- Kontakt:
Koji lik sta je ovo 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ja sam reko i nek me banuju. Ne volim pretnje i bilo kakvo pominjanje porodice. Nije lijepo al maloumniku tako treba. Dva puta sam mu presutio jos lik kaze volio bi me vidjet.
Nije ti psovo, nit ti je šta za porodicu rekao. Samo je rekao da si nesposoban za diktata.xeksor je napisao/la:Ja sam reko i nek me banuju. Ne volim pretnje i bilo kakvo pominjanje porodice. Nije lijepo al maloumniku tako treba. Dva puta sam mu presutio jos lik kaze volio bi me vidjet.
Što je očito.
A i nema se šta lagat u diktatu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.