jer je za ocekivat da sve te nabrojane reprezentacije obezbjede euro kroz kvalfikacije, tako da bi imali ogromne sanse za playoff u ligi nacija !!Konzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Joj brate proful'o si sve živoKonzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.

Mi ćemo se za Euro boriti sa reprezentacijama iz ove naše divizije, a sa tim velikim repkama ćemo igrati tek u sljedećoj Ligi Nacija, koja će se igrati tek za četiri godine, tj. kada se završi iduće Svjetsko prvenstvo, jer će se ova Liga Nacija igrati samo u sklopu Eura, SP nema veze sa tim

Za idući Euro 2020 ćemo se boriti sa ovim repkama iz B divizije, a sa Španijom i ostalima tek za Euro 2024, ukratko objašnjeno i rečeno

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 15 okt 2018, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
hrvatska se igrala ptoriv nekog džordana 2-1
Zarathustra
Lažeš da su pobjedili bez penala, Dalić je genije.Moggi je napisao/la:hrvatska se igrala ptoriv nekog džordana 2-1
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa jaci smo bar 5 puta od svih tih reprezentacija, cuj to francuska, spanjolska itd, **** od ovce.Konzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako osvojimo ovu B diviziju, a blizu smo plasiramo se u A diviziju.Konzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
Ali prije toga igramo playoff protiv ostalih pobjednika grupa iz B divizije. Tu mogu biti npr Rusija, Ukrajina i Danska (prema trenutnom)
I neko od te 4 ekipe ce izboriti mjesto na EURU
U A diviziji bi igrali tek za koliko nekih 4-5 godina, kada opet na red dodje ciklus za EURO, a realno tad nije moguce da se borimo za pobjednika A divizije, nego je realan scenarij da nas ispraše i vratimo se u B diviziju, pa da kroz kvalifikacije trazimo svoje mjesto za EURO
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- kontrasviju
- Kontakt:
Liga Nacija će se igrati i pred Svjetsko Prvenstvo. Tako da tamo nekad krajem 2020. ćemo igrati sa ekipama iz Lige A.Raonffa je napisao/la:Joj brate proful'o si sve živoKonzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.![]()
![]()
Mi ćemo se za Euro boriti sa reprezentacijama iz ove naše divizije, a sa tim velikim repkama ćemo igrati tek u sljedećoj Ligi Nacija, koja će se igrati tek za četiri godine, tj. kada se završi iduće Svjetsko prvenstvo, jer će se ova Liga Nacija igrati samo u sklopu Eura, SP nema veze sa tim
Za idući Euro 2020 ćemo se boriti sa ovim repkama iz B divizije, a sa Španijom i ostalima tek za Euro 2024, ukratko objašnjeno i rečeno
1921
Kad budes navracao za Tuzlu, javi se, imas pivu/sok od meneRaonffa je napisao/la:Neznalica iz Švedske moj RimesRimes87 je napisao/la:
Evo i Nalic se slaze sa nama dvojicom.

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neće.kontrasviju je napisao/la: Liga Nacija će se igrati i pred Svjetsko Prvenstvo. Tako da tamo nekad krajem 2020. ćemo igrati sa ekipama iz Lige A.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nisam znao, uglavnom o Španiji, Engleskoj i ostalima treba razbijati glavu tek za dvije godinekontrasviju je napisao/la:Liga Nacija će se igrati i pred Svjetsko Prvenstvo. Tako da tamo nekad krajem 2020. ćemo igrati sa ekipama iz Lige A.Raonffa je napisao/la:Joj brate proful'o si sve živoKonzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Misliš razbićemo im glave
Samim tim sto cemo igrati u Ligi A postoji dobra sansa da i kao zadnji u grupi obezbjedimo mjesto nosioca u narednim kvalifikacijama. Vise ce se znati o tome kad skontaju hoce li/kako ce inkorporirati Ligu Nacija u kvalifikacije za SP.Konzerva je napisao/la:Da li ima iko ziv na ovom forumu da objasni nama pacenicima ako BiH udje u jacu grupu sledece godine u evropa ligi, kako je to onda sansa BiH da se domogne evropskoog prvenstva ako te tamo cekaju engleska, njemacka, francuska, spanija, belgija i sta ja znam ko sve jos.
tada ce napokon redoslijed u susjedstvu da bude pravilan, liga A Bih, liga B rvati ,liga C svrbi 

Zarathustra
najbolje je kad se prepustiš i pomiriš sa činjenicom da ništa ne kontaš iako si već 68 puta čitao pravila, poput mene.
sretni i glupi
sretni i glupi

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Treba traziti da mi imamo 3 ekipe u ovim ligama NACIJA! Pravda za sve nase nacije!!!
Bitno je da znaš da smo najjači u ovome svemu, ostalo će vremenom nadoćirope11 je napisao/la:najbolje je kad se prepustiš i pomiriš sa činjenicom da ništa ne kontaš iako si već 68 puta čitao pravila, poput mene.
sretni i glupi
Važi prika, i ti ako te put dovede u VisokoRimes87 je napisao/la:Kad budes navracao za Tuzlu, javi se, imas pivu/sok od meneRaonffa je napisao/la:Neznalica iz Švedske moj RimesRimes87 je napisao/la:
Evo i Nalic se slaze sa nama dvojicom.

Samo još da naturalizujemo Shortyja i da uparimo Kapitena Killera sa Džekom, možemo na crtu svima statiOsim13 je napisao/la:Misliš razbićemo im glave

- anonymousHD
- Kontakt:
Da li ljudi shvataju da naredna Liga nacija počinje nakon EURO 2020? Znači sad kad se plasiramo u ligu A, tek ćemo za 2 godine igrati protiv najjačih repki.
Biti prvi znači MONEY, možda nosioci grupe, dodatni način da se plasiramo na EURO, ako to ne uradimo kroz kvalifikacije.
Biti prvi znači MONEY, možda nosioci grupe, dodatni način da se plasiramo na EURO, ako to ne uradimo kroz kvalifikacije.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ja mislim da ne trebali brinuti oko prolaska na EURO kroz kvalifikacije ako iz grupe idu po dvije ekipe kao i prošli put. 

Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 15 okt 2018, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.