Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
kolko bi nam znacilo da ona od krunica u 90 minuti udze protiv austrije
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- tuzlak1987
- Kontakt:
A dobro korak po korak. Blizu smo divizije 1 i playoffa. U PO nas opet cekaju 3 jake reprezentacije. Znaci pravi izazovi (kvalifikacije) tek pocinju..
Past ce forum kad kiksamo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koliko je puno ljepše gledati ovaj Stadion na TV nego Bilno Polje
Znači da se ne brine administracija do toga ne dolaziharden je napisao/la:Past ce forum kad kiksamo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kakve partije pjanića i džeke, hvala što postojite 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jest vala jos kad zapad na grbavici zagrmi divotaAnelMid je napisao/la:Koliko je puno ljepše gledati ovaj Stadion na TV nego Bilno Polje
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Čuliću je večeras najgore.
Sigurica ko DejtonOsim13 je napisao/la:Znači da se ne brine administracija do toga ne dolaziharden je napisao/la:Past ce forum kad kiksamo

Kad na Grbavici zagrmi sta?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
eno Baho pacenik cisti smece da bi Grbavica bila cista hahahaha..atmosfera k.. .. ko u pozoristu pardon kazalistu
-
- Kontakt:
Sj. Irci ni sa raspoloženim Zukanovicem nisu uspjeli doći do pozitivnog rezultata. Svaka čast momcima. Zuka izbij je ebo je Adidas.
Jesmo negdje u turbe ubacili, kao sto kaze Prosinecki hoce neko naletit i otrest nas.
Al neka i nama srece malo.
Sve u svemu dobro je, malo po meni odbrana skripi. Dzeko i Pjanic ne treba ni pricati, tesko nama kada se oproste. Jos uvijek nIsmo nasli zamjene za Spahica i Misimovica, tako da cemo pocekati dok ne dodje neko i ove da zamijeni.
Grbavica, dobra svidjaja mi se sto se vodilo brige o detaljima nekim, usminkano je to. Atmosfera me razocarala, ja sto sam vidio samo 3-4 puta ustadose i da su se culi. Ko da se u pozoriste doslo, svi sjede samo i gledaju kao tenis mec, samo glavice se pomjeraju. Ne znam zbog cega je to, moze bit da samo guzonje mogu priustiti ulaznice ovolike, pa mu ispod ponizenja ustati i navijati.

Sve u svemu dobro je, malo po meni odbrana skripi. Dzeko i Pjanic ne treba ni pricati, tesko nama kada se oproste. Jos uvijek nIsmo nasli zamjene za Spahica i Misimovica, tako da cemo pocekati dok ne dodje neko i ove da zamijeni.
Grbavica, dobra svidjaja mi se sto se vodilo brige o detaljima nekim, usminkano je to. Atmosfera me razocarala, ja sto sam vidio samo 3-4 puta ustadose i da su se culi. Ko da se u pozoriste doslo, svi sjede samo i gledaju kao tenis mec, samo glavice se pomjeraju. Ne znam zbog cega je to, moze bit da samo guzonje mogu priustiti ulaznice ovolike, pa mu ispod ponizenja ustati i navijati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Zukanovic je malo bio nesiguran a ostalo sve extra
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
ljepse nekaka grbavica na TV nego bilion polje, nekako mi svjezije djeluje..
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sve protivnike koje smo dobili, tacno smo 20god bili na mjestu svih tih protivnika. Kad se sjetim izjava, imali smo ih, nismo imali srece, jedan nas kiks unistio, mi napadamo a protivnik zabija vise sretno nego spretno. I uvijek muk protiv bilo koje jace ekipe. Danas smo mi ta ekipa, samo treba da se naviknemo na taj osjecaj da protivnika lomimo na sredini, cekamo da pogrijesi i kaznimo. Dok oni dodju do naseg gola i probiju vezni, eeee...valja imati koncentraciju da se zabije, zato nije sreca. Uvijek sam se pitao kako talijani i grci sreckovici i metilji se vazda provuku. Klinac se provuku, to je stil. Puno trke, jaka sredina, pritisak na protivnicku zadnju liniju, ubica napadac i genije na sredini. Ostali? Trci, gini, pokrivaj teren, sama lopta dodje u noge.
Što se tiče amtosfere, ubrzo će gosp. Milimetar obaviti informativni razgovor sa predstavnicima Fanaticosa, sve će biti OK.
Nije ni pocela utakmica poceli su srat, **** nas otac prokleti samobahilski, stoka napacenatruts je napisao/la:Tema će bit najaktivnija kad kiksamoEsport je napisao/la:Sve mi je jasno, ali nikad neću shvatiti, odakle ovolika doza idiotizma-mržnje kvazinavijača.
Neka oni pljuju, mi cemo pobjeđivati.
Bravo Roberte, Pjanke, Babuka..

Seha ubo sa vitrima
Pjanic

Ogi

Elvo

EDIN

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zadnjih 30 utakmica...
17 pobjeda
7 neriješenih
6 poraza
17 pobjeda
7 neriješenih
6 poraza
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Evo i Nalic se slaze sa nama dvojicom.Raonffa je napisao/la:Baš, evo još čekam da neko napiše komentar "mogli smo im pet dati", što je realnije od toga da smo imali srećeRimes87 je napisao/la:De, nemoj, reci ce neki da su Irci zasluzili pobjedu. Oni **** imaju srece, ali nemaju znanja. Raskovat ce ih prosjecne reprezentacije a kamoli nasa koja je sekund iznad prosjeka zahvaljujuci Dzeki i Pjanketu.Raonffa je napisao/la:Ih kojom smo mi nesrećom u poretklih 20 godina zaradili tu nekakvu, nazovi sreću, u ovih par utakmica.
Iako, od te tri stative dvije su bile produkt čiste sreće, al' po Irce, prvi put katastrofa čišćenje Zukanovića, drugi put nesretno odbijena lopta od Zukanovića, koja bi inače završila u gol autu.
Edit: Da ne bude da samo nas dvojica forumasa nesto seremo, nego i neko strucan isto to kaze

Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 15 okt 2018, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Beduin, CAGarfia, denza, HariTz, JayCatwright, kakarut, kupus army, L-Train, Lavcina, Mostarska, nebeskasila, Proximic, RajvoSA03, Sheyi, Sveti, Zglavkar i 107 gostiju.