I kod mene je rezolucija slabaKEC je napisao/la:Ljudi zezali ikog ovaj Pink da ponekad steka svi ostali tv kanali tip top ovaj rezolucija slike jadna majko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I kod mene je rezolucija slabaKEC je napisao/la:Ljudi zezali ikog ovaj Pink da ponekad steka svi ostali tv kanali tip top ovaj rezolucija slike jadna majko
Jel tebi Baho nesto u rodu, uvijek ga branisakisarajevo92 je napisao/la:Koliko ste vi zapravo isfrustirani sobom kad non stop nalazite mane komentatoru je.be.ne fudbalske utakmice
Moggi je napisao/la:baho vrisne koda povede kolo
Vratiti Sergeja na libera.Goalgetter je napisao/la:Uvesti Bajica i Maksumica da zatvorimo utakmicu.
Gefufna je napisao/la:Istu onomatopeju bi koristila Teresa Orlowski da se sad vrati iz penzije.Moggi je napisao/la:baho vrisne koda povede kolo
smara me stalno kritikovanje nebitnih stvari, a daleko od toga da je Baho toliko losharden je napisao/la:Jel tebi Baho nesto u rodu, uvijek ga branisakisarajevo92 je napisao/la:Koliko ste vi zapravo isfrustirani sobom kad non stop nalazite mane komentatoru je.be.ne fudbalske utakmice
najjaci ljevak medju desnjacimaElddar je napisao/la:i to lijevom, logično
Gefufna je napisao/la:Istu onomatopeju bi koristila Teresa Orlowski da se sad vrati iz penzije.Moggi je napisao/la:baho vrisne koda povede kolo
Rado bih podijelio svoj genetski materijal s njom.Drape je napisao/la:Uživo sa Grbavice