Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GunnerS
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GunnerS » 10 okt 2010, 12:55

I mislio sam na Moggia i upravu kluba, a tad je ta uprava činila Juve... Tako da...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 okt 2010, 14:36

@Makaveli

nemoj Bgt..ne razumijes ti to i nemoj nista poredit zivota ti...pogotovo sa Realom i njihovim hiperprodukcijskim,kapitalistickim,industrijskim ili kako god hoces nazovi klubom,to je smijesno...jer je Juventus puno vise od toga a to vecina ne moze razumjeti...ZA JUVENTUS SE NE NAVIJA,ZA JUVENTUS SE ZIVI...i sve sam ti reko

Jednostavno moras bit Juventino da bi neke stvari razumio..a ja Juventus volim vise od svega i iznad svega i vjerovatno mnogo vise od tebe pa i velike vecine navijaca na forumu(bilo kojeg kluba) uz postovanje prema svima al ne radi se ni o kakvom simpatizeru,nit ja sebe tako dozivljavam nego ja juventus volim..obozavam..zivot bi dao sto moja mama nekad kaze posto zna koliko volim staru damu :lol: 8-) ...oni koji me znaju reci ce ti kakav sam bolesnik Juventusa...al nebitno,nemoram se ja nikom pravdat..da se razumijemo

A vezano za Del piera....i konstataciju Del Piero=Juve sto ce ti svaki navijac Juventusa rec..pogledaj ovaj komentar o alexu pa ti mozda bude jasnije

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=5840

jbg brate,za neke stvari moras bit Juventino a ti to nisi....nema igraca iznad kluba ko sto ti rece,ali ako iko to moze bit ili bar = onda je to samo ADP i niko vise...

ne razumijete vi to jbg,nije to nikavo nepostivanje kluba ili bilo sta slicno jednostavno to je tako ADP=JUVE...al da si makiaveli a ne makaveli skonto bi cilj opravdava sredstva :lol: 8-)

Forza Juve

Alessandro Del Piero olee... 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 okt 2010, 15:44

GunnerS je napisao/la:I mislio sam na Moggia i upravu kluba, a tad je ta uprava činila Juve... Tako da...
ako je uprava kluba isto sto i klub onda uredu ...
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 okt 2010, 15:49

L'Avvocato je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:I mislio sam na Moggia i upravu kluba, a tad je ta uprava činila Juve... Tako da...
e jbg sad, ne navijači i igrači su klub, uprava je ništa.
pa koga je tad pretstavljao mođi :?: , nije sigurno elektroprivredu već juventus i radio je za juventusovu korist i juventusov interes i dobro i loše što je radio radio je u ime juventusa i za juventus, i ne samo on već ima tu još par imena kojima su dokazane nedozvoljene radnje u onom prvom suđenju, a sad ako su i drugi krivi što mođi pokušava dokazati njega ne opravdava, al mogu biti kažnjeni i drugi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 10 okt 2010, 16:34

sarajlija,sarajlije smo :D ovo je vec drugi put da te pitam za isto i vec drugi put dobijam objasnjenje ....

OK ..necu reci da se slazem...samo cu reci da razumijem ;)

uz dodatak da nas je ovdje mnogo takvih koji zive za svoj klub i za koje ce ti okolina i poznanici reci da je zakleti navijac i da je lud :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 okt 2010, 18:15

@makaveli

nezz bgm da si me vec pito za to hehe..al eto 8-)

a naravno da ima mnogo "zakletih" navijaca...ipak je fudbal najvaznija sporedna,pa mozda cak i najvaznija stvar na svijetu...tako da to nista ne treba cudit,upravo zato

@tony-mortale i ostali

hajmo ovako hipoteticki postavit stvari na stvoje mjesto..

Juventus je osuđen i izbačen...pojavili su se drugi, novi(stari :roll: ) dokazi koji pokazuju da su i drugi isto radili a da je samo Juventus kaznjen...ako to bude potvrdjeno na sudu,postavlja se pitanje zasto je to tako bilo i ko ce sve to Juventusu vratit

sanelmasetic je napisao/la:
Sta ce bit???

Nista, steta koja je nacinjena Juventusu sa ovim sramotnim cinom je nenadoknadiva, cijela jedna generacija i jedno desetljece, je jednostavno nenadoknadivo, osim moralne satisfakcije nista drugo ne ocekujemo i naravno da se dokaze da su drugi bili i ostali cak i gori od nas...
upravo kako brat juventino kaze...nama to niko ne moze vratit..izgubili smo godine,trofeje,finansije...sve smo bukvalno izgubili..od nule pa cak i iz minusa krenuli..samo hocemo javno izvinjenje i da nam vrate nase sto smo NA TERENU OSVOJILI
JuveSissoko je napisao/la:kod uvodjenja novih dokaza postupak se moze revidirat,samo sto to nece biti slucaj,potonuo bi italijanski fudbal na dno
Upravo to...jos jedan razlog zasto se nece ici tako daleko i zasto eventualne kazne prema interu i ostalim nece biti rigorozne...

al hajd mi odgovorite na ovo...

Ako se pokaze da je inter radio isto sto i Juve a pokazace se,ustvari,vec se zna,ceka se samo zvanicna potvrda suda a prosao nekaznjeno...kako je moguce da ce interove titule i trofeji biti legitimni i priznati..kako je to moguce??? Znaci od 2006 pa na ovamo svaka sezona serie A je bila neregularna u smislu da je samo Juventus kaznjen za nesto sto su svi radili a samo je Juve izbacen,cime je za 360 stepeni promjenjeno stanje u talijanskom fudbalu i na cemu je direktno i najvise profitirao inter..jel to vama onda regularno i kako opravdat tu cinjenicu??? :roll: :roll:

Jel se trebaju sve titule i interu oduzet??? :roll: :roll: Jel se inter treba izbacit??

Ako sud proglasi i inter umjesanim i krivim..automatski svaka sezona serie A do dana danasnjeg ce biti neregularna i nelegitimna...

Talijanski savez je ovim sam sebe... :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 okt 2010, 18:23

Realno gledajuci,steta je vec ucinjena i nemoze se ispraviti. Jedino sto moze "pomoci" je to da se skine ljaga s imena "Stare dame" i to je to.

Nevjerujem da ce se titule vratiti,bez obzira sto su neopravdano oduzete. Trebalo je prvo dobro prokontati pa onda donositi odluku,a ne ko s kruske. Ni 10 titula da im daju,nemoze ispraviti stetu koja je napravljena.

Juventus ce se vratiti na staze stare slave,to je sigurno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 okt 2010, 18:31

hajd dobro vi opet iste priče zadnje 2 godine, :roll:
kakvo skidanje ljage, kakva nepravda prema juventusu, niti se ovim pere ljaga, niti je juventusu učinjena nepravda, samo ako su i drugi radili isto što i juventus trebaju se kazniti to ćemo se valjda svi složiti, nebitno o kome se radi, ali juventusu i dalje ostaje da je namještao(ili barem pokušao namjestiti) dosta utakmica, tj. sudija i sve ostalo što je mođiju i kompaniji već dokazano, to mođi čak ni ne spori da je zvao sudije i delegate, kupovao poklone, tražio da mi sude neki njemu draži sudci i sl.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 okt 2010, 18:35

majestic24 je napisao/la:Realno gledajuci,steta je vec ucinjena i nemoze se ispraviti. Jedino sto moze "pomoci" je to da se skine ljaga s imena "Stare dame" i to je to.

Nevjerujem da ce se titule vratiti,bez obzira sto su neopravdano oduzete. Trebalo je prvo dobro prokontati pa onda donositi odluku,a ne ko s kruske. Ni 10 titula da im daju,nemoze ispraviti stetu koja je napravljena.

Juventus ce se vratiti na staze stare slave,to je sigurno.
Mi samo zelimo istinu a nama niko ne moze vratit izgubljene godine za nepravdu koja je ucinjena...nazalost.Al moralna satisfakcija mora bit zadovoljena...i da vraticemo se...jer smo bili i ostali najveci i najslavniji talijanski klub

Nema dokaza za calciopoli

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2291.html

Poseban dan za Del Piera

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2293.html

slika
slika
slika
slika

NAJVECI...NEPONOVLJIVI...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 okt 2010, 21:38

e moj sarajlija, svakakvih li korisnika na ss.ba, ne znaju ni ko je Del Piero :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 10 okt 2010, 21:41

Inter nije radio sto je Juventus i to se zna...to sto bi vi htjeli da je tako je jedno,a realnost je sasvim drukcija ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 okt 2010, 16:04

Interista di cuore je napisao/la:Inter nije radio sto je Juventus i to se zna...to sto bi vi htjeli da je tako je jedno,a realnost je sasvim drukcija ;)
Normalno da nije ... vase gazde su stavili monopol na calcio kupovinom prava na prenose utakmica i osiguravanja generalnog sponzoskog ugovora sa FIGC-om (TIM) te postavljanjem svojih ljudi u upravu FIGC-a.

Ma i nema poente u svemu ovome ... kad se zavrsi sudjenje vidjet cemo sta ce biti. Optimista sam ali isto tako znam kako to funkcionise u Italiji pa se vrlo lahko moze desiti veliko nista.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 okt 2010, 16:59

neželim da ubijam vaš optimizam, ali realno jedino što možete očekivati je da taj jedan skudeto interu bude oduzet i to je vrhunac, a sad nada je besplatna, niko vam to nemože oduzeti, ali od vraćanja skudeta, nekih drastičnih kazni interu ili bilo kome drugom teško da će biti išta.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 okt 2010, 17:07

tony-mortale je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:
e jbg sad, ne navijači i igrači su klub, uprava je ništa.
pa koga je tad pretstavljao mođi :?: , nije sigurno elektroprivredu već juventus i radio je za juventusovu korist i juventusov interes i dobro i loše što je radio radio je u ime juventusa i za juventus, i ne samo on već ima tu još par imena kojima su dokazane nedozvoljene radnje u onom prvom suđenju, a sad ako su i drugi krivi što mođi pokušava dokazati njega ne opravdava, al mogu biti kažnjeni i drugi
eh, kad trebaš sve na detalje objašnjavat onda nije to to.... :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 okt 2010, 17:08

Del Piero se nada novom ugovoru, do 2012.

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2302.html

slika
slika
slika
slika

Diego: Juventusu želim sve najbolje

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2300.html

Chiellini upozorio protivnicke igrace

http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&

hahahha...koji je ludjak ovaj Chiellini 8-) :lol:

FORZA JUVE

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 okt 2010, 14:36

Nedved preuzima direktorsko mjesto u Juventusu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2307.html

slika
slika
slika
slika

Mođijev advokat: Juventusu će biti vraćene titule

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2305.html

Spominje se moguca zamjena Veloso-Sissoko u Juanuaru i dolazak Tascija iz Stuttgarta...al sve su to spekulacije zasad.

[youtube][/youtube]

0-1 Maniero 24
0-2 Maniero 44
1-2 Porrini 45+3
2-2 Del Piero rigore 64
3-2 Del Piero 72

Treci gol(od 5:50)... :| :o :lol:

slika
slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 okt 2010, 23:30

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-44743.htm

eki ovo :lol: :mrgreen:

Moracu je upratit zbog ovog :lol: :lol: 8-)

Sta je ba Juventini,nigdje vas..niko ne pise osim mene :P :P

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 okt 2010, 23:38

Tu smo @sarajlija, bile ove reprezentativne obaveze pa se mora malo i to pogledat' i tako...

Nego, sto bi jedan moj komso rek'o: "Sta ja ovo, hebem ti ovo" :mrgreen: ...gdje ih vise nalazis ovako dobre. :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 okt 2010, 23:47

Ne da se Marchisiu odigrati utakmicu na svojoj poziciji u reprezentaciji :D
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 okt 2010, 23:49

Karolina je to hahahha... :lol:

Upraticu je :mrgreen: 8-) voli alexa a to se cijeni 8-)

@admir

hahaha....e zipa sad sta cu ti rec...posto toliko insistiras...upamtices ga za par kola kad igraju roma i Juve...vjeruj mi :P :P :lol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.