Safet Sušić - Pape

bosnas_
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bosnas_ » 12 okt 2010, 22:30

Susicu i ovoj reprezentaciji treba podrska,svih nas,od navijaca do novinara! isuvise smo mala drzava da bi bili razjedinjeni! pa Turska koja je u svakom smislu za nas velesila je izgubila od Azerbejdzana,reprezentacije koja je slabija puno od Albanije! glavu gore i idemo dalje! treba uciniti sve da dvomec protiv Rumunije docekamo sto spremniji,sa 4 boda iz te dvije utakmice smo glavni favoriti za drugu poziciju! Bitno je da nasi igraci budu u pravoj formi,a rezultat ce doci siguran sam u to!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 12 okt 2010, 22:35

bosnas_ je napisao/la:Susicu i ovoj reprezentaciji treba podrska,svih nas,od navijaca do novinara! isuvise smo mala drzava da bi bili razjedinjeni! pa Turska koja je u svakom smislu za nas velesila je izgubila od Azerbejdzana,reprezentacije koja je slabija puno od Albanije! glavu gore i idemo dalje! treba uciniti sve da dvomec protiv Rumunije docekamo sto spremniji,sa 4 boda iz te dvije utakmice smo glavni favoriti za drugu poziciju! Bitno je da nasi igraci budu u pravoj formi,a rezultat ce doci siguran sam u to!
Ma evo Francuzi se muce sa 10 igraca Luxemburga,koji su od 53 ostali bez igraca,a sad je 70-ta minuta,sta bi "eksperti" pricali da mi ovako igramo.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 12 okt 2010, 22:39

Bice velika bitka izmedju BiH i Luxemburga za predzadnje mjesto u grupi,

jer ima da popusimo od Rumunije i kuci i vani kao i uvjek, dok nekako cemo izvuci remi kuci protiv Bjelorusije a popusiti tamo, i remi protiv siptara kuci i pobjedu protiv Lux i poraz u Parizu od Francuza.

Mislim da nam je sigurno predzadnje mjesto u grupi, kao u onim ''dobrim'' starim danima.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 12 okt 2010, 22:41

Pauk je napisao/la:Bice velika bitka izmedju BiH i Luxemburga za predzadnje mjesto u grupi,

jer ima da popusimo od Rumunije i kuci i vani kao i uvjek, dok nekako cemo izvuci remi kuci protiv Bjelorusije a popusiti tamo, i remi protiv siptara kuci i pobjedu protiv Lux i poraz u Parizu od Francuza.

Mislim da nam je sigurno predzadnje mjesto u grupi, kao u onim ''dobrim'' starim danima.
Jesi li to razbaco grah?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

juzni_front
Kontakt:

Post Postao/la juzni_front » 12 okt 2010, 23:20

Pasodzigera je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Susicu i ovoj reprezentaciji treba podrska,svih nas,od navijaca do novinara! isuvise smo mala drzava da bi bili razjedinjeni! pa Turska koja je u svakom smislu za nas velesila je izgubila od Azerbejdzana,reprezentacije koja je slabija puno od Albanije! glavu gore i idemo dalje! treba uciniti sve da dvomec protiv Rumunije docekamo sto spremniji,sa 4 boda iz te dvije utakmice smo glavni favoriti za drugu poziciju! Bitno je da nasi igraci budu u pravoj formi,a rezultat ce doci siguran sam u to!
Ma evo Francuzi se muce sa 10 igraca Luxemburga,koji su od 53 ostali bez igraca,a sad je 70-ta minuta,sta bi "eksperti" pricali da mi ovako igramo.
pa ti sad vidi,ko nas je unistio na KOSEVU :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2010, 23:28

juzni_front je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
pa ti sad vidi,ko nas je unistio na KOSEVU :D
Unistili smo sami sebe.Sa onakvim zalaganjem i Mionica bi nas rascerecila.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 okt 2010, 23:30

harishp je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Da hoce stati na kakvu "paštetu" u dragom nam Iranu da ne smara više :roll:
:lol: Eboti sebe,kahvu prosu. :mrgreen:
Ma pusti ti to Hare, ipak ja ovo povlačim što sam rekao :mrgreen: Samo u zadnji sedam dana sam dobio dvije poruke od različitih autora koji vrijedjaju i prijete. Traženiji sam od Bakira :mrgreen:

EDIT
I da
Koristim priliku da se zahvalim Iranu za sve što je učinio za BiH u toku rata i još čini :mrgreen: Jel tako Iračaninu ? :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 12 okt 2010, 23:30

harishp je napisao/la:
vrijeme je bilo da konačno napišeš nešto sa čim se većina na forumu slaže i nek si mu odgovorio mada je pitanje prati li on fudbal kad tek tako govori o Francuzima iako ni oni nisu ono što su nekad bili.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2010, 23:38

brazzo je napisao/la:
harishp je napisao/la:
vrijeme je bilo da konačno napišeš nešto sa čim se većina na forumu slaže i nek si mu odgovorio mada je pitanje prati li on fudbal kad tek tako govori o Francuzima iako ni oni nisu ono što su nekad bili.
Ti onda citas naopako, pa posredini.
Ako par tvojih ahbaba ili istomisljenika je vecina.Onda je Andora duplo vise naseljena od Kine.
BTW naravno da je zalaganje bilo na negativnoj nuli.To je i Papetu a i igracima jasno.
Ali niti je Pape,niti Baljic ili Piplica kondicioni trener ili psiholog da ovima objasni.Da od cackanja muda na terenu nema koristi.Pogotovo ne, za sedam ili deset dana priprema da ih dovede u top formu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 13 okt 2010, 09:25

1 France 4 3 0 1 6 1 5 9
2 Belarus 4 2 2 0 3 0 3 8
3 Albania 4 1 2 1 3 4 -1 5
4 Bosnia and Herzegovina 3 1 1 1 4 3 1 4
5 Romania 3 0 2 1 1 3 -2 2
6 Luxembourg 4 0 1 3 0 6 -6 1

Jado/ bol /cemer.. to je nasa repka...
BLUE NATION.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2010, 09:53

Dobro je, nismo posljednji na tabeli. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2010, 10:05

Monolog je napisao/la:Dobro je, nismo posljednji na tabeli. :lol:
Makar za sada... Sreća pa odigrasmo sa 2 najlakša protivnika u grupi, šta bi bilo da smo imali teži raspored...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2010, 10:09

NoName je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dobro je, nismo posljednji na tabeli. :lol:
Makar za sada... Sreća pa odigrasmo sa 2 najlakša protivnika u grupi, šta bi bilo da smo imali teži raspored...
Nemoj tako, ti neupućeni stvore :lol: . Vidiš, pročitah negdje da su Luxemburg i Albanija = Španija i Turska, tako da...Pape, biro te zove.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 13 okt 2010, 10:21

Sa boljim trenerom sigurno bi danas bili marak broj 2.
A ovako bruka... al ko sto safet kaze " nismo mi svjetski prvaci" :o :o
BLUE NATION.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 okt 2010, 12:10

Monolog je napisao/la: Nemoj tako, ti neupućeni stvore :lol: . Vidiš, pročitah negdje da su Luxemburg i Albanija = Španija i Turska, tako da...Pape, biro te zove.
Baš si neupućen, hajde nađi barem jedan post gdje je neko to napisao.
Počele su bajke kako smo sa Ćirom osigurali baraž već u prve 3 utakmice, a sa Papetom zadnje mjesto. I onda kad se povukla crta i zaključilo da je Pape osvojio više bodova od Ćire u prve 3 utakmice onda se tek počelo uspoređivati protivnika i stavljati riječi u usta.
Jaydoo82 je napisao/la: A ovako bruka... al ko sto safet kaze " nismo mi svjetski prvaci" :o :o
A nismo ni Evropski prvaci, sramota !!!
100% sportski i krajnje opušten potpis

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2010, 12:31

@Rino,
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA :!:

Kada krene usporedba po bodovnom saldu, sasvim logično je da će se porediti i ekipe protiv kojih smo igrali. Da, ja sam neupućen, zamisli onda kako bismo tebe etiketirali. ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 okt 2010, 12:37

Budali sve smiješno. I jel' to sebe persiraš Boga ti?
Opet kažem, nađi post gdje je neko napisao Luxemburg i Albanija = Španija i Turska.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2010, 12:40

RiNo je napisao/la:Budali sve smiješno. I jel' to sebe persiraš Boga ti?
Opet kažem, nađi post gdje je neko napisao Luxemburg i Albanija = Španija i Turska.
Ne bukvalno, ali poruka je jasna:
kralj_je_mrtav je napisao/la:NoName, samo cu te zamoliti da stavis rezultate iz prva tri kola kvalifikacija za SP i naravno nas bodovni saldo. Znaci, rezultat je mjerilo, prva tri kola pod manipulatorovim vodstvom i prva tri kola sada. I nemoj mi prica o rasporedu, interesuje me samo bodovni saldo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2010, 12:43

RiNo je napisao/la:Budali sve smiješno. I jel' to sebe persiraš Boga ti?
Eto, dobih i epitet budala. Ništa neobično kada su neuki stvorovi u pitanju, zar ne? Ovo "bismo" se odnosilo na bilo koga ko je argumentima pobio tu vašu zaluđenost Sušićem kao vrhunskim stručnjakom(dakle, ako postoje dvije osobe koje to misle, onda je to množina...valjda ti je to jasno?).
"Sušić ima bod više od Ćire u prve tri utakmice" - povikaše mnogi.
"Da, ali Ćiro je imao gostovanje u Španiji i Turskoj(favoritima grupe)" - odgovoriše drugi.
"Ne, to nema veze, 4>3, to je ta matematika", i nastaviše po starom.

Pronađi se @Rino. I, živ bio nemoj mi govoriti da sam budala(ponavljam se, ali moram, zamisli samo šta si onda ti...Dakako, nisi prepametan, to se da primijetiti ;) ).

Edit:
RiNo je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Ima bolji učinak u prve 3 utakmice nego Ćiro u prošlim kvalifikacijama, ali jbg ne zna manipulisati medijima i navijačkom masom.

Spanija - BiH 1:0 ___________ Luxemburg - BiH 0:3
BiH - Estonija 7:0 ___________BiH - Francuska 0:2
Turska - BiH 2:1_____________Albanija - BiH 1:1

3 Boda _____________________ 4 Boda

Pogledaj protivnike na lijevoj i protiivnike na desnoj strani, pa malo razmisli ciji je ucinak bolji.
Tebi matematika nije jača strana
4>3 ili 3<4
slika

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 okt 2010, 12:50

Nikom nisam rekao da je budala, nije po pravilima foruma. Rekao sam "budali je sve smiješno" nisam kriv ako si se tu pronašao.
A to kakvo mišljenje imaš o meni me i ne zanima.
Monolog je napisao/la:"Da, ali Ćiro je imao gostovanje u Španiji i Turskoj(favoritima grupe)" - odgovoriše drugi.
A Francuzi nisu favoriti grupe?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.