Tihi je napisao/la:Spora Vam odbrana.. Od 1 0 do 1 2 ja mislim da je zasluzeno. Igramo bez prave 9 citavu plsz. al kad dojde na pauzi i golman mislim da ce to "ici gore"
Nije nama spora obrana, nego igraci koji su danas igrali u obrani

Od cetiri u zadnjoj liniji bio samo jedan branic. Stoperski par igrali stoper i zadnji vezni. Na bocnim pozicijama igrali igraci koji sjede na klupi, a obicno igraju ofanzivne pozicije koje treba zatvarati. Ja kad sam vidio postavu znao sam da bi moglo biti svega. Na kraju su ta dva bocna zakuhali dva gola koja smo primili.
Nasi su danas bili ispod razine koju su imali na pocetku sezone, a da ne pricamo o razini koju su imali proljetos i kada su igrali vjerojatno najbolji nogomet uz Borac i Gorazde. Mislim da sad nisu pobjedili nikog vec 3-4 kola i to je kriza. Da se razumijemo, Borac je po meni danas bio bolji i zasluzeno je pobjedio, mada je i Zepce imalo svoje trenutke. I nakon onih izmjena smo igrali dobro, nije mi jasno zasto su na klupi ona dvojica sto su prva usla, Krehmic i Omerdic. Unijeli su svjezinu i napalo se, al malo kasno. I vi ste imali srece sto smo na onakav nacin poveli pred kraj poluvremena, da je bilo 10 minuta primili bi jos minimalno jedan gol. Bas vam je dobro doslo poluvrijeme da dodjete sebi. Ja se evo i sad smijem golmanu

Najjaci je kad kaze da su ga ukopali, a kad je vec stigao napucati loptu onda ju je mogao komotno poslati u korner. Njegov gol 100%.
I za kraj sudjenje

Nije sudio ni u ciju korist, al covjek nema pojma. I onaj pomocni kad dize ofsajd za Borac, a nas trener mu vice da nije ofsajd. Bio sam blizu i meni se cinilo da ga nije bilo. Show zesci, al pobjednik showa je bio Sirovi kad je nasem igracu vikao da suta. To jos nikad nisam nigdje ni od jednog trenera dozivio
Famos - Ilijas 2-5
SASK - Radnik 1-2
Jedinstvo - Pobjeda -
Vis - Krivaja 5-0
Zepce - Borac 1-2
Usora - Azot 0-0
Natron - Bosna 3-2
Slobodan: Mosevac