Sehic je jako dobar golman,i zasluzuje da bude ispred Begovica to je sigurno .Ali brate sto zna i on usrati sa onim dodavanjem zadnjem igracu koji je okruzen sa 2-3 igraca i koji nema puno izbora,pa to je nevjerovatno

Idemo uzeti ove Irce

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bolji je od onog parmaka Bajica i sa jednom nogomOsim13 je napisao/la:Šta će mu onaj diletant Gojko na terenu pored živpg Rahimića na klupi
ako sam dobro upratio, ono je bio ofsajd kod te situacije, ali je sudija odmah svirao kraj utakmice..KrajisnikBosnjak je napisao/la:Meni lično večeras najbolji bio Nastić.![]()
Šehić jako dobar, opet ću reći za mene je ispred Begovića.
Krunić prilično dobar večeras, Cimirot standardno prosječan/loš.
Ja sam zadovoljan utakmicom, da je Begović primio onaj gol u sudijskoj nadoknadi ne bih mu dao da diše (na forumu) naredna 2 dana.
Qarine su obojicarobertkosar je napisao/la:Bolji je od onog parmaka Bajica i sa jednom nogomOsim13 je napisao/la:Šta će mu onaj diletant Gojko na terenu pored živpg Rahimića na klupi
Meša zagonetan.Miske01 je napisao/la:“Bit će prilike da napravim analizu rada Roberta Prosinečkog. Imam i ja sada neko mišljenje, ali ne bih iznosio ništa u javnost. Nema potrebe da neko sada kaže da Meša iz Parisa pametuje, a imao je priliku da to pokaže kao selektor. Bez obzira na to ko je selektor, ja sam čvrsto uvijek uz Zmajeve. Drago mi je da je nastavljena serija bez poraza”, rekao je Baždarević.
Sta ce on analizirati jadne mu godine. Bolje mu je da suti i da se ne sramoti vise. Lik koji izjavi da je taktika nevazna formula na papiru i ne skuzi da se osramotio trebao bi posjetiti kakvu strucnu ustanovu.Miske01 je napisao/la:“Bit će prilike da napravim analizu rada Roberta Prosinečkog. Imam i ja sada neko mišljenje, ali ne bih iznosio ništa u javnost. Nema potrebe da neko sada kaže da Meša iz Parisa pametuje, a imao je priliku da to pokaže kao selektor. Bez obzira na to ko je selektor, ja sam čvrsto uvijek uz Zmajeve. Drago mi je da je nastavljena serija bez poraza”, rekao je Baždarević.
Uz uvažavanje znanja pomenutog kolumniste, ne mogu da ne primijetim da je u vrijeme priče o izboru selektora reprezentacije BiH, posvetio "nekoliko redaka" i toj temi.. Nije se držao one osnovne novinarske i iznošenja činjenica koje bi čitaocu dale argumente da se odredi prema ponuđenim kandidatima, već je otvoreno i usudicu se reći i pristrasno, pisao afirmativno samo o jednom kandidatu, što i nije baš profesionalno..dubrovnik je napisao/la:Ovaj Culic se trudi iz petnih zila da unisti sve sto se gradi vec godinu dana u reprezentaciji BiH.
Nema on nikakve rezerve i jedva ceka da pljune po tko zna koji put. Krenuo je nekad davno sa burekom i sirnicom a stigao je do sadake. Novinarstvo mora biti slobodno i osnova mu treba biti konstruktivna kritika ali prezentacije "kolumniste" duplog sporta neodoljivo podsjecaju na kolege s one strane Drine. Cilj su same sebi i sredstvo da se novinar prikaze kao osoba koja je bila brza i pametnija od ostatka obicnih citalaca. Jadna majko kad prvi put izgubimo pa kad ovaj odere sa svim svojim kompleksima. Losi smo Culicu, losi. Ali nas niko ne moze dobiti jer imamo sadake. A ti izgleda trebas nesto negdje uplatiti da izgubimo koju pa da te u zivotu krene. Sramoto jedna.
to u dohi vec da se aklimatizujemo na klimu za svjetskoPerryFred je napisao/la:
Nisam znao da igramo protiv Šveđana.
Treba odma provježbati dizanje pehara.Moggi je napisao/la:to u dohi vec da se aklimatizujemo na klimu za svjetskoPerryFred je napisao/la:
Nisam znao da igramo protiv Šveđana.
Pa u dosta slucajeva da, zavisi iz koje drzave dolazis. Znam jedan primjer momka koji je igrao u sloveniji gdje su bili skauti palerma (tada bio u italiji dosta dobar), igrale su se tri utakmice u 7 dana, 4 skauta i glavni menadzer su dosli po njega.... u te tri utakmice, momak koji je do tada imao za manje od polusezone 6-7 golova i isyo yoliko asistencija na terenu ga nista nije islo...bukvalno.invincible1921 je napisao/la:Znaci razlika izmedju toga hoces li igrat u nekoj smijesno ligi i klubu ili u osrednjem klubu solidne lige je doza srece i menadzer...ja drugog objasnjenja nemam za pojedine igrace.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, No99 i 44 gosta.