To je to +1damir_82 je napisao/la:Nije loše.. Ispoštovao selektor domaćina i u prvu postavu cijelo poluvrijeme postavio dvije najveće zvijezde.. Oni u prvom poluvremenu i pokazali zašto su jednostavno nezamjenjivi..
Ostalim igračima koje je trebalo vidjeti na djelu dao dovoljno minuta da pokažu koliko mogu (ili ne mogu)..
Taman kako treba odrađena prijateljska utakmica, a i rezultat pozitivan...
Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ja bi ga brato u neka doba istjero iz studija. Haj mrs odavdebihuzur je napisao/la:nalicNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bjeri bola isto reklama neke optikeWandelanoite je napisao/la:Denis i Nalic odlični, konačno i mi imamo dobar studio prije i poslije utakmica.![]()
![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
zakljucak: kada ne igraju dzeko i pjanic igramo sa drugim sastavom
Zarathustra
+1 veoma dobro prvo poluvrijeme. Krunic i Nastic dobitak kao i Zakaric.Elcor je napisao/la:To je to +1damir_82 je napisao/la:Nije loše.. Ispoštovao selektor domaćina i u prvu postavu cijelo poluvrijeme postavio dvije najveće zvijezde.. Oni u prvom poluvremenu i pokazali zašto su jednostavno nezamjenjivi..
Ostalim igračima koje je trebalo vidjeti na djelu dao dovoljno minuta da pokažu koliko mogu (ili ne mogu)..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Šta će mu onaj diletant Gojko na terenu pored živpg Rahimića na klupi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Veceras jedino bekovi i golmani su odigrali zapazeno, znaci opet odbrana.
gore od ovih krunića,prcića,bajića,višće teško ko može....stoga koliko danas ih penzionisat iz repke...Osim13 je napisao/la:Cilj je unaprijediti repku Denchi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sehic solidan kao i na prethodnim tekmama, kod Begovica se osjetila ta napetost.
Vranjes, Zuka solidni s par greskica, Todor do pred kraj odlican, a onda pad koncebtracije, Nastic dobitak veliki.
Prcic nevidljiv, Krunic i Elva solidni, Cimirot iz nase kontre gura kontru Turcima, standardno los, Visca dosta gresaka, izbjegavanja duela, promasaj veliki i jedna dobro odradjena kontra, Zakaric nadprosjecan, Pjanic i Dzeko nezamjenjivi, a Kodro-Bajic-Milosevic sveto trojstvo. Umjesto njih trojice Hajrovica, Gojaka i Prevljaka u novembru.
Vranjes, Zuka solidni s par greskica, Todor do pred kraj odlican, a onda pad koncebtracije, Nastic dobitak veliki.
Prcic nevidljiv, Krunic i Elva solidni, Cimirot iz nase kontre gura kontru Turcima, standardno los, Visca dosta gresaka, izbjegavanja duela, promasaj veliki i jedna dobro odradjena kontra, Zakaric nadprosjecan, Pjanic i Dzeko nezamjenjivi, a Kodro-Bajic-Milosevic sveto trojstvo. Umjesto njih trojice Hajrovica, Gojaka i Prevljaka u novembru.
BHF
Kada dodje Gojak , sa pjanicem i besicem bit ce to totalno druga prica....
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Krunic je svakako već u rotaciji, i ne treba da iznenadi čak i da počne neku takmičarsku utakmicu.. Prilično stabilan na lopti, igra bez straha, zna se ubaciti iz drugog plana..bhsport je napisao/la:+1 veoma dobro prvo poluvrijeme. Krunic i Nastic dobitak kao i Zakaric.Elcor je napisao/la:To je to +1damir_82 je napisao/la:Nije loše.. Ispoštovao selektor domaćina i u prvu postavu cijelo poluvrijeme postavio dvije najveće zvijezde.. Oni u prvom poluvremenu i pokazali zašto su jednostavno nezamjenjivi..
Nastic puno bolji nego u onoj protiv Crne Gore.. Odgovorno, racionalno..
Zakaric je pokazao da može biti od koristi..
Nije to loše.. Vjerujem i cijenim da Žuti zna i vidi bolje od nas i vjerujem mu kad kaže da je uočio nedostatke..
- Principatus
- Kontakt:
Ovo mi je prva utakmica reprezentacije od one protiv Kipra da sam je ponovo pogledao i mogu reci da sam kao navijac sve u svemu zadovoljan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ne treba drzati igrace samo da popune klupu...
Robi vidi stvari drugacije i rezultati mu idu za sada na ruku...
Bajic je izuzetno skroman napadac i totalno izgubljen .
Vec je tu vrti se oko repke relativno dugo ali meda nemoze.
Moramo (barem mislim da bi trebali)isprobati ovog iz Salzburga (Prevljak barem mislim da se zove tako)...moramo imati i ubrzano traziti zamjenu za Dzeku svidjalo nam se ili ne...Bajic to nije ...
Malo mi je arogantno od Prosineckog tako otpisati Hajrovica u zivotnoj formi...Meni taj neki Milosevic ili kako se zove totalno nepotrebno uzima mjesto...
Kada ces zvati igrace kada im padne forma da mozes tipicno balkanski reci"eto pozvao sam ga i sta sada"...
Zoves valjda one u najboljoj formi a ne konstantno iste jer su ti licno dragi ili menadzerski lobi tu ima danak.
Zanima me kakva ce mu reakcija biti i kakve ce ublehe bacati kada nam sreca okrene ledja a kriza ce doci kada tada.
MI nemamo igraca koji moze prelomiti utakmicu u nasu korist i veceras je to takodjer se vidilo...Realno klupa je tanka do bola. .
I da odg onom debilusu sto me citira skoro i dalje mislim da Gojak nema sta da trazi u repki barem ne u prvih 11 ....
Robi vidi stvari drugacije i rezultati mu idu za sada na ruku...
Bajic je izuzetno skroman napadac i totalno izgubljen .
Vec je tu vrti se oko repke relativno dugo ali meda nemoze.
Moramo (barem mislim da bi trebali)isprobati ovog iz Salzburga (Prevljak barem mislim da se zove tako)...moramo imati i ubrzano traziti zamjenu za Dzeku svidjalo nam se ili ne...Bajic to nije ...
Malo mi je arogantno od Prosineckog tako otpisati Hajrovica u zivotnoj formi...Meni taj neki Milosevic ili kako se zove totalno nepotrebno uzima mjesto...
Kada ces zvati igrace kada im padne forma da mozes tipicno balkanski reci"eto pozvao sam ga i sta sada"...
Zoves valjda one u najboljoj formi a ne konstantno iste jer su ti licno dragi ili menadzerski lobi tu ima danak.
Zanima me kakva ce mu reakcija biti i kakve ce ublehe bacati kada nam sreca okrene ledja a kriza ce doci kada tada.
MI nemamo igraca koji moze prelomiti utakmicu u nasu korist i veceras je to takodjer se vidilo...Realno klupa je tanka do bola. .
I da odg onom debilusu sto me citira skoro i dalje mislim da Gojak nema sta da trazi u repki barem ne u prvih 11 ....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
zaboravljas na sarica, glavni igracMoggi je napisao/la:zakljucak: kada ne igraju dzeko i pjanic igramo sa drugim sastavom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ne mozemo na njega racunati ako se utakmica igra ovim primorskim gradovima zbog velikog broja ptica koje traze gnijezdoharden je napisao/la:zaboravljas na sarica, glavni igracMoggi je napisao/la:zakljucak: kada ne igraju dzeko i pjanic igramo sa drugim sastavom
Zarathustra

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
-
- Kontakt:
ovo tema šale i pošalice . daj ba ljudi o cemu vi pišete
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Meni lično večeras najbolji bio Nastić.
Šehić jako dobar, opet ću reći za mene je ispred Begovića.
Krunić prilično dobar večeras, Cimirot standardno prosječan/loš.
Ja sam zadovoljan utakmicom, da je Begović primio onaj gol u sudijskoj nadoknadi ne bih mu dao da diše (na forumu) naredna 2 dana.

Šehić jako dobar, opet ću reći za mene je ispred Begovića.
Krunić prilično dobar večeras, Cimirot standardno prosječan/loš.
Ja sam zadovoljan utakmicom, da je Begović primio onaj gol u sudijskoj nadoknadi ne bih mu dao da diše (na forumu) naredna 2 dana.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- JohnCleese
- Kontakt:
Elcor je napisao/la:To je to +1damir_82 je napisao/la:Nije loše.. Ispoštovao selektor domaćina i u prvu postavu cijelo poluvrijeme postavio dvije najveće zvijezde.. Oni u prvom poluvremenu i pokazali zašto su jednostavno nezamjenjivi..

Odlicno tempira neke stvari.
Polako i temeljito pokusava izgraditi nesto.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pjaniću kapa dole. Nit sam ikada išta protiv njega rekao.akisarajevo92 je napisao/la:koliko smaraju ovi "pljuvaci" Bahe i Pjanica, aman aman
Međutim, ako pljuvanje zoveš evaluaciju komentatora koji ne pripremljen radi prenose, uz floskulaške komentare i kad hvali i kad kritikuje reprezentaciju, onda, si druže na krivom tragu.
Nova BH radi super sa Nalićem i pripremnim emisijama, kakve su ranije bile sad su dobre, ali sam komentator je na nivou komentara koje možeš da čuješ u kafani.
Naprijed BiH!

Nije mu ni Allegri ravan u tom tempiranju.JohnCleese je napisao/la:Elcor je napisao/la:To je to +1damir_82 je napisao/la:Nije loše.. Ispoštovao selektor domaćina i u prvu postavu cijelo poluvrijeme postavio dvije najveće zvijezde.. Oni u prvom poluvremenu i pokazali zašto su jednostavno nezamjenjivi..
Taman kako treba odrađena prijateljska utakmica, a i rezultat pozitivan...![]()
Odlicno tempira neke stvari.
Polako i temeljito pokusava izgraditi nesto.

Nisam mogao gledati tekmu u dir.prenosu pa sam sad vratio na novojBH, svidja mi se ta opcija, mozes gledati kad hoces, ne moras snimak cekati

Naravno, vratio sam 1.poluvrijeme, na osnovu komentara se moglo zakljuciti da 2.poluvrijeme nema smisla gledati.
Imali smo 5,6 vrlo dobrih situacija, prilika:
Visca 2x
Vranjes nakon kornera sam bio
Zakaric fino sutirao
Cimirot takodjer
Krunic na povratnu Todorovica.
Pjanicev slobodnjak
...
S dr.strane Turci imali najbolju priliku nakon greske Todorovica, odnosno prethodno Sehica koji je bio neodlucan da li ispucati loptu ili dodati.
Dakle, govorim o prvom poluvremenu.
Falio je Duljevic da budemo opasniji i po lijevoj strani.
Uglavnom zadovoljan sam za jednu prijateljsku.
Cekamo jos bolju predstavu protiv Sjevernih Iraca i svakako pobjedu.