Cija je to statistika?Drape je napisao/la:Sad za sad nije loše, 7p, 1s, šteta 2 TO
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
http://dbsport.live/watch/qEcxYNEazJjgZ1NMemara je napisao/la:Može link

Kurucs je dobio mnogo pohvala poslije utakmice sa Knicksima, za samo 12 minuta na parketu imao je učinak od: 13 poena, 4 skoka, 2 asistencije, 4 ukradene lopte. Bio je izborio i 2 + 1 situaciju, kod nas bi nastalo ludilo da to Musa uradi u predsezoni

Dzanan Musa enters the game for Caris LeVert
-
- Kontakt:

I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
inace kurucs se dopao kennyju atkinsonu, ima sansu da postane dio rotacije, sto negdje govori da je trenutno mozda bolji igrac od dzanana
Dzanan Musa makes 12-foot driving floating jump shot
Dzanan Musa makes two point shot (Rodions Kurucs assists)
Lijepi poeni
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, atomac123, BarbareZeljin, Benko123, BlackRiver1987, Burberry46, Confiance, Cwirek, denza, guillermo, Hrammm1921, hugoviana, Iniesta12, J1897, Jakobsen91, JimmyPage, kakarut, KarlMarx, Kaunas, Kylian, lakilone, Lavcina, leo1946, marlostanf1eld, MaroonBjelave, MElloo, mexy_whites, N3R3D, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, Pensioner26, Quartararo, RaZuti, riki46, rishovski, s4mke, sarajevskiMarlboro, Serha, Shategabri, Sheyi, Slobodanpad1945, Slobodas, soxx, StevieG8, Taree, TripleThreat, VensanKasel, Yucca, zgembo89 i 653 gosta.