jest pogodio je i Klose....Mađari dobili Fince u gostima....a Gruzija vodi protiv Latvije u Latviji eto par zanimljivih rezultatavan gall je napisao/la:Jel ovo Gomez pogodio![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jest pogodio je i Klose....Mađari dobili Fince u gostima....a Gruzija vodi protiv Latvije u Latviji eto par zanimljivih rezultatavan gall je napisao/la:Jel ovo Gomez pogodio![]()
Ma za Klosea mi nije vise cudno za Maria jestRaul_64 je napisao/la:jest pogodio je i Klose....Mađari dobili Fince u gostima....a Gruzija vodi protiv Latvije u Latviji eto par zanimljivih rezultatavan gall je napisao/la:Jel ovo Gomez pogodio![]()
de ne seri da je Vucko povrijedjen, nemoj mi to raditiNail for Real je napisao/la:@amerosm, sta su to tebi turci uradili?![]()
Sto se tice moje reprezentacije, Englezi ce nam zabiti minimum 5 a evo sada i Vucko povrijedjen...
Jeste kako nije,imal' gde da se kladi da ce biti prekid,dajem kostanu srz.ahmedhz87 je napisao/la:pa jel pocela tekma italija - srbija![]()
![]()
![]()
nije josahmedhz87 je napisao/la:pa jel pocela tekma italija - srbija![]()
![]()
![]()
To dojava neka ?Raz_ba je napisao/la:Izgleda da su Srbi našli način kako da ne izgube večeras!
To bi znacilo,putuj Evropo ne cekaj na nas.B0SANAC je napisao/la:Ako se utakmica ova prekine, sta bi to znacilo za Srbe ?
Da se ponavlja tekma, ili se broji 0:3 za Talijane ?
Ma sumnjam, utakmica će se odigrati, ako ne večeras a onda neki drugi dan. Treba samo donijeti odluku da Srbija igra bez publike i riješen problem. Gdje piše da se normalna utakmica ne mođe odigrati bez divljaka.Devil je napisao/la:To bi znacilo,putuj Evropo ne cekaj na nas.B0SANAC je napisao/la:Ako se utakmica ova prekine, sta bi to znacilo za Srbe ?
Da se ponavlja tekma, ili se broji 0:3 za Talijane ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.