Nije Ha vec YeOsim13 je napisao/la:Ha

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije Ha vec YeOsim13 je napisao/la:Ha
I za nezaboravHard Bass je napisao/la:mdss je napisao/la:PostPostao/la mdss dana 05 mar 2012, 01:13
ovaj inter je toliko propao da ih vise ni SEMIR OSMANAGIC ne moze naci![]()
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nije sto sam ja al je dobar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koja legenda,sam sebe objavio ovdje![]()
![]()
![]()
![]()
ma ti si car druze car !
![]()
![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:hajde CSKA trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,yebo vam Zlatan Muslimović mater
legenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA što ga odigra ,majku mu yebem
Tema chat nekoliko minuta kasnijelegenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA ,yebem ti golmana ,yebem ti Zlatana i **** ,sve vam yebem ,svima što igrate majku vam **** ,dabogda pocrkali
legenda reala je napisao/la:ma samo gledajte na život sa realne strane ,i ne sikirajte se i sve će biti u redu ,psiha je najbitnija , a hvala bogu psihički sam ne jak nego prejak (debele živce imam , i nisam sikirljiv)
Eric Cartman je napisao/la:Pa kako da budem u **** plusu, kad pogodim tenis i cekam **** hokej i zavrse X ,a zadnjih 1000 godina ih guzili,i u gostima i kod kuce,kako ????
edit: ipak nisam toliki baksuz, dadose 20 sekundi prije kraja,napokon neka sica![]()
edit 2: **** te bog i hokej, zar je moguce u 20 sekundi dat gol i primit jos jedan,**** im bog majku ****
Citam stare bisere i nadjo ovo.bistrikboy je napisao/la:Mudzizaflash je napisao/la:...pitanje za manijake....kako komentarisu sa je Osim iako suspendovan bio na terenu fakticki na klupi zelje sto je potvrdila i kamera...
Samo da te citiram, da ne pomisliš, da si i kod mene na blok listi.Ramiy je napisao/la:To vise nije ni smijesno koliko se puta prisjecamo toga
Idi na glavnu temu nece niko da nategne osimaharden je napisao/la:Arsenalova live tema svaki put kad je utakmica
Toliko o famoznim gay gunnerimaRamiy je napisao/la:Idi na glavnu temu nece niko da nategne osimaharden je napisao/la:Arsenalova live tema svaki put kad je utakmica
Tema reala says hiRamiy je napisao/la:Tema uniteda mrtva cak im je igra zivlja od teme
sloboda72 je napisao/la:.........
.......................................................ZA OVO JOŠ NISTE ČULI!
........................................Evo čega se bojao Olivije Žiru kad je bio mali!
Zvučaće smešno, ali moja starija braća su me stalno plašila Alfom kad sam bio mali. Stalno su mi govorili "Pazi se, Alf će te zgrabiti večeras"! Bio je stvarno užasno ružan lik. I sve to je otišlo malo predaleko - otkrio je Olivije Žiru.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JackW, MostarskiSin i 9 gostiju.