FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SedrenikHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SedrenikHz » 08 okt 2018, 12:48

Ljudi dragi uzeli smo 0:6 ekipu kojoj je kmeljo bod uzeo jedva, ekipu koji su lažni uzeli minimalno i to iz prekida. Nama ta ekipa za 90 min nije uputila šut u okvir.
O ćemu vi pričate? Koji je k više? Znate li biti zadovoljni sa prvim mjestom sa 1/4 finala Kupa BiH?

Yebote ko da smo izgubili u Kaknju, koji k..
Što se tiće Krste ja sam ga prvi kritikovo, al me momak popišao realno.
Čovjek zvani "potez" bukvalno.

Hajmo ba pozitive malo.
Jesmo do jučer sve ovo tražili? Jesmo tražili djecu? Jesmo ! Jesmo tražili bar evropu sa djecom? Jesmo (a mi smi prvi na tabeli) !

Šta igrači koji dominiraju trenutno traže i uprava? Traže nas na stadionima, traze našu podršku. Jesmo im se odužili? NISMO !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 okt 2018, 12:58

Svaki klub treba jednog igraca kao sto je Krste. Slazem se da ga Husref previse forsira i da b ga trebao malo odmoriti, ali daleko od toga da bi volio da mu vidim ledja. Jednostavno je igrac odluke u ovoj ligi, a mi jih trenunto nemamo puno u ekipi (jer imamo mladu ekipu).
Jedan Maribor jos uvijek "trpi" Tavaresa, koji ima 34 godine, isto tako jedva se vuce po terenu ali jih je znao x puta iscupati iz govana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 okt 2018, 13:01

i prestanite sa tim floskulama da je neki igrač popišao navijače jer je radio svoj posao na terenu...

on je zaradio platu...i premije za pobjedu ili pogodak...nikog on nije popišao...samo je imao dobar dan na poslu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 okt 2018, 13:19

Nakon zadnje tekme a pogotov zadnjih rezultata nemamo pravo nikog kritikovat realno. Za mene je Krste u ovim zadnjim tekmama i vise nego dobar bio, misljenja sam da je trebao malo odmoriti al hajde. Mozda je bolje kritiku uputit rukovodecim da pokusaju izmajmunisat nesto oko produzenja ugovora Adukoru i Rahmanu.
znam da ovo nije mjesto da se pise o politici i ne zelim ulaziti dublje i nastavit pisat o tome, al obzirom da je sport i nas konkurent vezan za istu, mozda ih nece vise ista gurati kao do sada, obzirom na sinocne rezultate u hercegovini, sto je po nas dobro, ali ne razumijem se bas, ali odmah mi pade na pamet haha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 08 okt 2018, 13:47

Krste je dobar igrac ali je jedna velika ljencuga kojem vazda treba da kandjija visi iznad glave da ga opomene da se trzne malo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 okt 2018, 14:03

Krste je dobar igrac manjak mu je trka a to je sad glavna stvar u fudbalu. Zato treba igrati 10 iza Ahmeta tu najmanje radi defanzivno i tu je najbolji zna podvalit loptu a Bgm i zabit . Tatar je slican igrac i ako budemo imali negdje problema to ce biti protiv jaci ekipa koje imaju ofanzivne bekove , Krste i Tatar ne mogu imati puno ponavljanja po krilu jednostavno riknu . sreca je sto u 90% utakmica dominiramo pa nemaju puno defanzivni obaveza . ofanzivno i tehnicki mnogo dobri i opasni igraci kazem bit ce problem u utalmicama jaceg tempa da pomazu bekovima a to krila moraju radit .

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 okt 2018, 14:40

Hajde neko za termin danas u 5 vistafon...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 08 okt 2018, 15:16

Vidim neki pisu da Adukora i Rahmanovica ne treba poslati na zapad ako ce nam titulu donijeti. A sta ako nam ne donesu titulu a isto tako ne produze ni ugovor???

U par godina previse bi bilo da 4 najbolja igraca odu besplatno. To se jednostavno ne smije desavati. Ako necete produziti ugovor (naravno po dosta boljim uslovima) bujrum na zapad. Titula se moze osvojiti i bez njih naravno uz bar jedno dobro pojacanje zimi, jer zamjenu za Rahmanovica vec imamo.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 okt 2018, 15:41

Pustite se Krste, komentarišite igru Crepulje, Tatara, Dupovca.. zaslužili su pohvale
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 okt 2018, 16:32

BordoSarajevo je napisao/la:Pustite se Krste, komentarišite igru Crepulje, Tatara, Dupovca.. zaslužili su pohvale
Eee nije to fazon. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 okt 2018, 16:42

Pisem ovdje jer sam inspirisan Akademijom.Izgubio sam svaku nadu da cu to dozivjeti.Momci opravdali povjerenje i uz male greske odigrali sjajno.Prelaz iz juniora u seniore je bio gotovo bezbolan.Uz sve to dosli i rezultati kojim se mozda i najveci optimisti nisu nadali.Dominacija i pobjede u gostima(4:0 , 4:1 , 6:0) su zasluga svih Tana,Uprave,Musemica, Hadzica,igraca i navijaca.Sem navijaca svi ostali imaju finansijski ili neki drugi interes(Tan,emocija ili nesto sl.).
Na dobrom smo putu da imamo klub o kojem smo mastali,medjutim dug je put do toga da u PL i Evropi ucinimo iskorak.
Husref i Dzenan imaju jednu zajednicku,a to je da su previse zahvalni igracima koji su im u proslosti pomogli da opstanu na klupi.Dzenan(Puzigaca,Tatomirovic,Stojcev..),Musemic(Velkoski,Bekic,Hebib(kojeg gotivim,kao vi Velkoskog)).
To mi smeta.Igraci su radnici(uposlenici),koji dobivaju platu i premije za dobrar posao,i nista vise i nista manje.Ako hocemo(a hocemo svi)vrhunski klub onda nema mjesta emocijama za pojedine igrace.
Evropski velikani se zahvale svojim najvecim zvjezdama,jer ne pruzju dovoljno efikasnu igru.Te evropske zvijezde uklizavaju,raduju se golovima i dodvoravaju navijacima,ali moraju ici jer nemaju ucinak.
Pitanje je da li hocemo emociju(socijalu) ili grupe Evropa liga ? Ako hocemo ovo drugo onda cijenite ucinak,a ne onu suplju(voli,raduje se,gine(a nije u 19 utakmica dobio 5 zutih kartona)gine(ma nije rat,golove,asis.to nam treba).
Dijelili ili ne moje misljenje ja Vas gotivim i postujem.Horde su bogastvo,sve ostalo profesionalizam(tako i treba biti).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 okt 2018, 16:49

Ma dobro, Krste nikad nije bio brz igrač, da budemo odmah jasni oko toga. :D

Ide mi često na živce, ali koristi ekipi. Prvi smo na tabeli, znači da nas ide.

Meni je Dupovac baš išao na živce na početku, a čovjek pokazao da je možda i najbolji trenutno u odbrani Sarajeva.

Što se tiče Crepulje meni lično nije sad nešto posebno, ali vrijeme će sve pokazati.

Tatar vrhunski igrač, koji će uskoro napustiti BiH, u to sam siguran. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 08 okt 2018, 16:55

bio je dobar prosle godine i raduje se kad postignemo gol. mislim da je ovo sasvim dovoljno da bude dozivotni kapiten.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 okt 2018, 17:15

oldtown1990 je napisao/la:Vidim neki pisu da Adukora i Rahmanovica ne treba poslati na zapad ako ce nam titulu donijeti. A sta ako nam ne donesu titulu a isto tako ne produze ni ugovor???

U par godina previse bi bilo da 4 najbolja igraca odu besplatno. To se jednostavno ne smije desavati. Ako necete produziti ugovor (naravno po dosta boljim uslovima) bujrum na zapad. Titula se moze osvojiti i bez njih naravno uz bar jedno dobro pojacanje zimi, jer zamjenu za Rahmanovica vec imamo.
Svi bi mi voljeli(Uprava,Husref,navijaci) da produze.Samo njih dvojica bi rado van BiH.Licno bih bio zadovoljan i sa 6 mjeseci produzetka.Dovoljno da budemo konkurentni u PL i aBd u kval. LP.
Nakon 4/5 god. mozemo pohvaliti rad Uprave ovi 4/5 mjeseci.Vjerujem da ce uraditi u dogovoru sa Hadzicem,Husrefom ono sto je najbolje i sto bude najbolje za klub. Mozda i ne budemo zadovoljni , ali ne sumnjam da ce dati sve od sebe da urade ono sto je najbolje moguce za klub.
Ova pauza je dobar trenutak da traze rjesenje.U svakom slucaju treba imati plan "B" vec sada u ovoj pauzi.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 okt 2018, 17:30

skoroalen je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Pustite se Krste, komentarišite igru Crepulje, Tatara, Dupovca.. zaslužili su pohvale
Eee nije to fazon. :lol:
>Crepulja kako sad igra je briga manje za Adukora i Rahmanovica
>Tatar vrh , iznenadio sebe ,a kamo li nas.Ja iskreno ni u snu ne bih pomislio da ce biti ovo sto je sad
>Dupovac potvrdjuje ono ako je nas i nije nesto.U zadnjih 500 minuta kako je na terenu primili smo samo jedan gol i to sa lijeve strane od FK Valjanje.Uzor je Akademcima i neobicno sam sretan sto je u klubu.Zasluzuje svaki respekt(dok je ovakav,ipak je samo igrac/profesionalac kao i Velkoski).Dok je ovakav ne treba nam stranac na mjestu stopera.Stizu i Akademci. :tokralju: :bih:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 okt 2018, 18:17

Crepulja je školovan igrač. Ima osjećaj za igru. Odličan playmaker iz dubine. Samo se vidi da ima straha malo od duela. Da igra konstantno, nestalo bi kroz 5,6 utakmica. On može biti veliko pojačanje u veznom.
Dupovac je imo problema na početku da se uklopi. Teško je malo za stopere da se uklope odma. Al eto sa Mujakićem odlično se slaže. Zadnje dvije, tri tekme igra jako dobro.
Šofranac je isto jako dobar, al ipak je ostavilo traga zbog onog slučaja sa djetetom i upalom pluća. Fakat je maler lik. Al vjerujem da će pokazat svoje poslije ove pauze. Ima iskustva i kvalitetan stoper. Moram priznati iako Husrefove metode ne gotovim, jako dobro ga dozira minutama. Ni malo ni puno. Mjera.
Šišić me malo razočaro. Dobro je kreno i izgubi se skroz. Valjda će se dozvat.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 okt 2018, 19:36

Šišić je neinteligentno krilo, nažalost. Podsjeća me na Lennona, Wright-Philipsa i ostala 'glupa' engleska krila. Osim brzine nema ništa drugo, i ono u Krupi je na sreću ušlo. Nadam se da će se popravit al realno slabo je pokazao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 okt 2018, 19:42

Jel iko upratip PEZ bonbonice FK Sarajevo, ali grb nije odradjen kako treba zamjenili su boje, bijelu i bordo :hmmmmm: ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 08 okt 2018, 20:31

Igrači kao što su Velkoski i Hebibovic su, što se mene tiče, uvijek dobro došli u FKS. Daj Bože da su oni najgori u prvih 20 igrača, lahko bi se to riješilo. Ne treba se rješavati igrača koji nam daju širinu. Nipošto. Prvi na meti za odstrjel trebaju biti oni koji ne doprinose timu nikako osim da popune broj na treningu. Kad se njih riješimo onda preći na ove iz prvog tima.

Sto se konkretno tice ovog dvojca, ja sam zadovoljan do sad. Krste možda nekada treba odmoriti ali to je to. Uvijek je opasan za protivnika. Anel kad god igra stvori minimum 3-4 šanse za nas. Meni jako drag igrač iskreno.

Ovaj tim se ne smije mijenjati, samo postepeno nadograđivati gdje škripi. Ako većina ovih igrača ostane tu i slijedeće sezone, onda ćemo da deremo sve redom uz apsolutnu dominaciju. Ove sezone se tu i tamo možda i okliznemo, ali slijedeće će to da bude jedna mašina koja će da melje sve redom. Tako bar ja vidim ovaj plan iliti sistem koji su uspostavili Emir i Husref.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 okt 2018, 20:36

skoroalen je napisao/la:Šišić je neinteligentno krilo, nažalost. Podsjeća me na Lennona, Wright-Philipsa i ostala 'glupa' engleska krila. Osim brzine nema ništa drugo, i ono u Krupi je na sreću ušlo. Nadam se da će se popravit al realno slabo je pokazao.
Ograničen. Pravolinijski igrač. Brzina, eksplozivnost i centašut. To je to. Nema šta više ponudit. Nadam se i ja il inače možda mu bude noga na kraju sezone, jer nije on baš mlad 26. A može se način krilo kao Tatar što je.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 31 gost.