FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bihuzur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bihuzur » 08 okt 2018, 01:49

AlfredNobel je napisao/la:Jeste, inače Velkoski sam igra, pa sve ide na njegova leđa. Strašno dobre usporedbe i logika.. Drugi par opanaka je to što si ti iskompleksiran i što jedva čekaš da se Husref ili Krste poskliznu, pa da okineš svoje inteligentne i zrele fore pisajući 'Usref' i slično.
ako se meni obracas, to nije tacno. ja usref pisem sa malim u.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 okt 2018, 02:21

AlfredNobel je napisao/la:Jeste, inače Velkoski sam igra, pa sve ide na njegova leđa. Strašno dobre usporedbe i logika.. Drugi par opanaka je to što si ti iskompleksiran i što jedva čekaš da se Husref ili Krste poskliznu, pa da okineš svoje inteligentne i zrele fore pisajući 'Usref' i slično.
@AlfredNobel ono sto treba FKS je stalni napredak , const. napredak tipa ovih 6:0 ,to je ono cemu bi trebali teziti.Ja zelim pohvaliti rad Uprave za ova 3 mjeseca i zelim im da nastave tim putem napretka. Zelim da nam svi gostujuci susreti budu ovakvi. Treba nam jos 1/2 igraca tipa Adukor i to je to.Ne bi trebali stajati samo napredak iz dana u dan.Samo tako mozemo do grupa Evropskih takmicenja.Titule da nam postanu rutina.Ovih par gostujucih pobjeda i pobjede kad nismo na najvecem nivo pokazuju da mozemo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 okt 2018, 07:52

Samozdravlje je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Zasto vama smeta Krste? Vrhunski igrac.
Ne bori se, treba da pogine za sveti dres, a ne da hoda 95% vremena na terenu. :kafa:
Bilo bi lijepo ako mozemo bez vrijedjanja i psovki razmjeniti misljenje.Znam da imate neke emocije prema Velkoskom i to treba postovati,ali ja bih o argumentima ,evo sta ide u prilog Velkoskom:
> Kapiten vodece ekipe i to kluba koji desetljecima nije bolje izgledao(lider,Akademija)
> Vrhunski prosoglodisnji ucinak
> Gotivi ga Husref , a rezultati su tu
> Gotivi ga dosta navijaca
> Moze odluciti vazne utakmice
Ono sto mu ne ide u prilog(moje misljenje):
> Stranac (po meni treba da uvijek odskace u odnosu na domace igrace)
> Vjerovatno ima odlicna primanja(za te pare treba naci boljeg)
> Ucinak (br. golova i asis. po minutama provedenim na terenu)
> Star (godine mu ne idu u prilog,neperspektivan,a klub je ispred svih igraca)
> Kad je na poz. lijevog krila trpe Pidro i Mujakic , desnom beku i Dupovcu je lakse ,jer Tatar vise pomaze,
> Moze odluciti vazne utakmice,ali na malim se titula osvaja(trebao je vise protiv Goska,Celika,i prvu Radnika)
To je moje misljenje,ne kazem da je los igrac.Mislim da nije argument kako Krste proslavlja tudji gol,nije ljubomoran.Po mom sudu za dobru atmosveru su zasluzni Ahmetovic,Dupi.,Handze pa i Krste.
kvalitetom više nije za prvih 11, sigurno nije za kapitena, nema brzine,trka, malo tehnike ima u nogama ali isto tako ne pokazuje iskustvo sa svojih 30 nego često je nevidljiv u jačim tekmama, nemam ništa protiv ako dobije naše papire da ostane ali sa klupe da ulazi...što je već rečeno stranac treba dobro bolji biti i nositi igru kako to Adukor demonstrira, s obzirom da ispunjava poziciju krila i playa, možemo dovesti mlađeg i agresivnijeg igrača na obje te pozicije...na krilu radije vidim Tatara i Šišića jer su opasniji igrači i tjeraju protivničke odbrane na greške...kao playa više bih volio pravog playa...trenutno je u formi i radi i na defanzivi i stalo mu je , to se isto mora reći...međutim radije bih kvalitetnijeg igrača kojem su to prirodne pozicije...

Za Hebiba i Halila imam slično mišljenje u godinama već a nema te neke sigurnosti nisu prevaga nego suprotno čak, često slaba karika u ekipi...Halil još ima nekih prednosti, šut, dobar po plastici, dok za Hebiba sa 28 god. ja nemam objašnjenje nikakvo...

Šofranac me razočarao iskreno a Dupovac je trenutno jedini povratnik koji je bolji od prethodnog mandata, zavisno kako odigra na proljeće i Hare to može postati....Bekića i Hodžića ne želim ni vidjeti ni čuti više ikad, kao ni Pavlovića...

dakle u Januaru beka,playa pod obavezno, ako izleti krilo,stoper
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 okt 2018, 08:45

Joj sad ce suplja po forumu do 2 dana prije tekme. kuknjava
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 okt 2018, 09:11

Šta ti kažeš na ovo sve Orangina? :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 okt 2018, 09:14

Ja se nadam da se zajebavate za Krleta, tehnicki strasno potkovan, igrac koji moze odluciti tekmu u svskom trenutku, ove sezone ko nikad dosad se bori i gine , fakat vas ne kontam, razumijem da ga ne gotivite al pogledajte koju tekmu detaljno samo njega ( ko ima moju tv ima snimaka) , a i ta prica nije za kapitena blago reci retardirana, omiljen medju saigracima, ima dovoljno godina i autoriteta, jedino kojeg bi ja uz Ahmeta i izabro za kapitena trenutno
Mi u ekipi nemamo nekog igraca da bas odskace kao sto je Dulja odskako, svi su ovi u par deka i svi imaju oscilacija( sto je i logicno) , evo pogledas Rahamnovica tekme protiv veleza, listice pa donekle i radnik nije bio ni blizu svog nivoa, tako se isto desi i Krsti i Ahmetu i svima, al prica da Krate nije za prvih 11 i da nije jedan od najkvalitetnijih igraca ove lige je smijesna( za volju i zelju mu se moze prigovorit ponekad al sve istalo ne )
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 08 okt 2018, 09:22

MortemHz je napisao/la:Šta ti kažeš na ovo sve Orangina? :)
Ne volim puno da pisem na ovim pauzama...ne znamo mi pozitivnu atmosferu drzati ni 3 dana :D

Krste je fantastican igrac i jedan od rijetkih igraca citave lige da ima taj neki vic. Otkad je kapiten poprilicno se podredio ekipi i vise radi i gine za ekipu. Ko zeli da gleda fudbal normalno vidjece da je on isti igrac kao i prije par godina samo sto treba sagledati kakve je saigrace imao tad jer je ipak fudbal ekipni sport. Nevjerovatno je da takvog igraca pojedinci pljuju. Takodjer Krste, iako nema nikakvr prethodne poveznice sa Sarajevom, pokazuje veliku dozu iskrenih emocija i sigurno je za mene jedan od boljih igraca Sarajeva u zadnjih 10-15 godina.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 okt 2018, 10:43

Idealan scenario na polusezoni:
-bekic,hodzic,pavlovic,lelic,radovac OUT
-adukor i rahmanovic produzuju ugovor
-dovodenje 2-3 extra pojacanja
I uz Boziju pomoc titula je nasa,a ako se zadrzi ekipa i uz dozu srece moze se solidan rezultat i u Evropi napraviti.
Samo uprava mora da odrijesi kesu,sve je do njih.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 08 okt 2018, 10:48

slika

Mislim da ovakve izjave nam nisu potrebne..
Bordo bijeli za život cijeli!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 okt 2018, 10:52

Dajte ljudi pa to je avaz...samo bombasticne naslove stavljaju, od toga i zive. :D
Krle odlican ali iza napadaca, na krilu je na 30% svojih mogucnosti i uvijek se uvlaci u sredinu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 okt 2018, 11:04

Inijesta je napisao/la:Ja se nadam da se zajebavate za Krleta, tehnicki strasno potkovan, igrac koji moze odluciti tekmu u svskom trenutku, ove sezone ko nikad dosad se bori i gine , fakat vas ne kontam, razumijem da ga ne gotivite al pogledajte koju tekmu detaljno samo njega ( ko ima moju tv ima snimaka) , a i ta prica nije za kapitena blago reci retardirana, omiljen medju saigracima, ima dovoljno godina i autoriteta, jedino kojeg bi ja uz Ahmeta i izabro za kapitena trenutno
Mi u ekipi nemamo nekog igraca da bas odskace kao sto je Dulja odskako, svi su ovi u par deka i svi imaju oscilacija( sto je i logicno) , evo pogledas Rahamnovica tekme protiv veleza, listice pa donekle i radnik nije bio ni blizu svog nivoa, tako se isto desi i Krsti i Ahmetu i svima, al prica da Krate nije za prvih 11 i da nije jedan od najkvalitetnijih igraca ove lige je smijesna( za volju i zelju mu se moze prigovorit ponekad al sve istalo ne )
pa ne, zašto? tehnički jeste potkovan ali ništa specijalno, rijetko kad mu uđe neki šut na volej ili da može kontrolisati loptu dobro kao Tatar npr. ili Halilović...nema posebnu kreativnost ali može kombinovati sa ovim igračima trenutnim, što bih pripisao uigranosti..ima tekmi koje je odlučio Krupa,Sloboda mada i tu ima jaka doza i sreće...dobro istina i to se može isforsirati zalaganjem...ne treba zaboraviti da je njegovu statistiku od 10 golova i asistencija imao i Amer Bekić ulazeći s klupe....takođe još jedan od razloga što ne mogu Velkoskog je prst navijačima iz prvog mandata i ono skitanje po Splitu....no to je odvojeno od učinka na terenu, već više kontraargument za kapitensku....

po meni Tatar odskače već sada dosta više nego je Dulja odskakao ikad učinkom....

ove izjave po novinama su samo motiv više protivnicima, spuštanje će biti bolno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 okt 2018, 11:35

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ja se nadam da se zajebavate za Krleta, tehnicki strasno potkovan, igrac koji moze odluciti tekmu u svskom trenutku, ove sezone ko nikad dosad se bori i gine , fakat vas ne kontam, razumijem da ga ne gotivite al pogledajte koju tekmu detaljno samo njega ( ko ima moju tv ima snimaka) , a i ta prica nije za kapitena blago reci retardirana, omiljen medju saigracima, ima dovoljno godina i autoriteta, jedino kojeg bi ja uz Ahmeta i izabro za kapitena trenutno
pa ne, zašto? tehnički jeste potkovan ali ništa specijalno, rijetko kad mu uđe neki šut na volej ili da može kontrolisati loptu dobro kao Tatar npr. ili Halilović...nema posebnu kreativnost ali može kombinovati sa ovim igračima trenutnim, što bih pripisao uigranosti..ima tekmi koje je odlučio Krupa,Sloboda mada i tu ima jaka doza i sreće...dobro istina i to se može isforsirati zalaganjem...ne treba zaboraviti da je njegovu statistiku od 10 golova i asistencija imao i Amer Bekić ulazeći s klupe....takođe još jedan od razloga što ne mogu Velkoskog je prst navijačima iz prvog mandata i ono skitanje po Splitu....no to je odvojeno od učinka na terenu, već više kontraargument za kapitensku....

po meni Tatar odskače već sada dosta više nego je Dulja odskakao ikad učinkom....

ove izjave po novinama su samo motiv više protivnicima, spuštanje će biti bolno...
Ma buraz nemoj zamjeriti al onda ti i ja drugacijim ocima gledsmo fudbal
Pa onakav gol kao sto je Krste dao Velezu i to slabijom nogom ne moze niko u ovoj ligi, pa pgledaj po koliko se lopti vrati , udje u sredinu, organizuje napad, kontrolise loptu, fakat ja bi razumio da mi ti pricas o tome da je mekan u duelu da nekad odigra ko pickica pa bi se i slozio( mada on je takav tip igracs i to je to)
Ja licno mislim da nikad bolje i nikad se vise nije trudio i podredio ekipi ko sad
Jest vidimo gdje je Bekic zavrsio a gdje Krste, Bekc i takvi eksplodiraju sezonu i nigdje ih, Krste trpo prosle sezone, djelio asistencije a ove sezone jos bolji
Bezveze smaramo rajo pricom, svakako su nam za Krleta misljenja totalno razlicita

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 08 okt 2018, 11:46

Da nije Fk.Sarajeva ova sedmica bi bila odvratna :kafa:
I am coming

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 okt 2018, 11:49

Inijesta je napisao/la: Jest vidimo gdje je Bekic zavrsio a gdje Krste,
Bezveze smaramo rajo pricom, svakako su nam za Krleta misljenja totalno razlicita
ovo gdje je ko završio je bezveze pogotovo glede rasprave o statistici tih igrača u Sarajevu, prije toga jedan nije mogao meda u koreji a drugi u kazahstanu...i ponavljam jedan igra u prvih 11 a drugi ulazio s klupe i brojke tu negdje...dobra ekipa lako se uklopiti...

ne beri brigu ovo je forum i sasvim je ok da imamo različita mišljenja i viđenja :thumbup: :wave:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 okt 2018, 11:54

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la: Jest vidimo gdje je Bekic zavrsio a gdje Krste,
ovo gdje je ko završio je bezveze pogotovo glede rasprave o statistici tih igrača u Sarajevu, prije toga jedan nije mogao meda u koreji a drugi u kazahstanu...i ponavljam jedan igra u prvih 11 a drugi ulazio s klupe i brojke tu negdje...dobra ekipa lako se uklopiti...

ne beri brigu ovo je forum i sasvim je ok da imamo različita mišljenja i viđenja :thumbup: :wave:
Ma ja sam svakako odusevljen igrom cijele ekipe , sve kontam da sanjam , strahovo sam od uzasne sezone tako da ih trenutno svakog ko brata rodjenog volim
Samo da mi nastavimo u ovom ritmu do maja aBd, ostalo nebitno :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 okt 2018, 11:58

Ova izjava iz naslova ,uopste u daljem textu ne postoji,niti je sef rekao nesto na ovaj nacin.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 08 okt 2018, 11:59

miky_hz je napisao/la:Ova izjava iz naslova ,uopste u daljem textu ne postoji,niti je sef rekao nesto na ovaj nacin.
Ne znam ko još čita avaz :facepalm:

Ja sumnjam da je dao i izjavu za njih al et...
I am coming

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 okt 2018, 12:00

Inijesta je napisao/la:
Ma ja sam svakako odusevljen igrom cijele ekipe , sve kontam da sanjam , strahovo sam od uzasne sezone tako da ih trenutno svakog ko brata rodjenog volim
Samo da mi nastavimo u ovom ritmu do maja aBd, ostalo nebitno :D
mene vesele rezultati i plasman ekipe trenutno, igru i kadar treba brusiti, nije da nema šta...
želje su nam iste logično

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 okt 2018, 12:05

Anonjimus je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ova izjava iz naslova ,uopste u daljem textu ne postoji,niti je sef rekao nesto na ovaj nacin.

Ja "citam" :mrgreen: To mi je ritual jutarnji,kafa ,novine :)

Ovo se odnosi kako je i rekao na sam pristup utakmici,kada udjemo dobro necemo imati problema,kada udjemo u tekmu sa stavom lahko cemo j.ebo njih imat cemo problema i to je to.

Meni je zanimljivo da ovi sto su povrjedjeni vise nisu tako "slobodni" jel npr ostali tek u srijedu moraju na trening dok su ovi roviti(Bekic,Hodzic,Adukor,Heba,Adukor) duzni svaki dan da se pojave i jave i da odrade terapiju.Kako kaze poostrili su neke stvari.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 08 okt 2018, 12:36

Anonjimus je napisao/la:

Kako bolan ne cita , vidim ljude idu u zahod a pod rukom dnevni avaz nose :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, misstianopenaldo i 120 gostiju.