FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 12 okt 2010, 14:21

zaostatke obavezno 'oporezovati' zbog gubljenja 4 boda protiv rudara i zvijezde te 3 boda protiv borca

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 12 okt 2010, 14:43

UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 okt 2010, 14:52

Pod broj 1.
Jos uvjek se ne zna da li je istina ovaj "mini strajk".Ovo je neko provalio na forumu i sutradan izaslo u novine. Dok se ne dokaze nista
Pod broj 2.
NOVA UPRAVA je igracima isplatila 2 plate i premije poslje pobjede u Banovicima. Nova uprava im ne duguje nista,ama bas nista!!!
Pod broj 3.
STARA UPRAVA je igracima bila duzna 4 plate,mislim cak da je NOVA UPRAVA isplatila pored 2 redovne i premija i tu jednu zaostalu. ALi za ovo nisam siguran.
Uglavnom ako je tog strajka bilo (ne znam moze li se nazvati strajkom kada se ne odradi jedan trening... ) to je prvenstveno zbog starijih igraca,tj Avdic,Jahovci,Ihtijarevic islicno,tj igraca koji su tu bili i proslu/predproslu sezonu.

Prestanite pisati nebuloze o upravi i slicno kad veze sa zivotom nemate!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 okt 2010, 15:27

Hajmo opletite po Sarajevu dusmani jedva ste docekali ! Vidi se da vam je Sarajevo najveci trn u oku.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 12 okt 2010, 15:34

Samo se nadajte ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 okt 2010, 15:42

Samo F.K.S !! je napisao/la:Hajmo opletite po Sarajevu dusmani jedva ste docekali ! Vidi se da vam je Sarajevo najveci trn u oku.
Nije ti niko duman nego samo raspravljaju ljudi o stvarima koje se desavaju ili treba okrenuti glavu i praviti se da se nevidi, ako hoces da vidis sta znaci biti pacenik dodjes na zeljinu temu i vidis onog elektricnog...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 okt 2010, 15:44

bila je rasprava oko toga da li je Sudija dobro sudio utakmicu Sarajevo Olimpik. Bilo je svašta.neki govorili da je dobar sudija,a neki da je bio pravo bezobrazan.Konačnu odluku o tome kakav je sudija dao je komitet za suđenje NSBIH.Znate sta se dogodilo sa sudijom.Eto dilema oko te rasprave je stručno i pravedno razriješena.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 12 okt 2010, 15:47

pile87 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Hajmo opletite po Sarajevu dusmani jedva ste docekali ! Vidi se da vam je Sarajevo najveci trn u oku.
Nije ti niko duman nego samo raspravljaju ljudi o stvarima koje se desavaju ili treba okrenuti glavu i praviti se da se nevidi, ako hoces da vidis sta znaci biti pacenik dodjes na zeljinu temu i vidis onog elektricnog...
Elektrika samo odgovara na vaše komentare gdje svršavate na svaku negativnost u i oko bordo kluba. Vjeruj mi na riječ da se ne bi javio na vašu temu da nisam pročitao ove tvoje komentare oko štrajka. Ono na vašoj temi je samo kontra napad, ništa više ;)

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 12 okt 2010, 15:48

Ljubav života.
Zadnja izmjena: Zike_HzSa, dana/u 12 okt 2010, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 okt 2010, 15:51

Elektrika je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Elektrika samo odgovara na vaše komentare gdje svršavate na svaku negativnost u i oko bordo kluba. Vjeruj mi na riječ da se ne bi javio na vašu temu da nisam pročitao ove tvoje komentare oko štrajka. Ono na vašoj temi je samo kontra napad, ništa više ;)
Pa sta hoces da kazes s tim juce je bio strajk upozorenja da ako im se ne isplate plate da ce biti pravi bojkot pa nisam ja organizovo strajk nego igraci sarajeva jel mislis da je pametnije okrenuti glavu i praviti se da je sve u redu?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 okt 2010, 15:55

Sami mi reci zbog čega se tako zanimaš za Sarajevo ? Ja, bilo šta da se desi u vezi Želje, ne bi došao na vašu temu i nabijao dosadne postove, i ti što dođu na vašu temu budu upozoreni il slično !

Daj brate već duže vremena nije bila neka bitnija svađa na ovoj temi, moramo li započinjati ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 okt 2010, 15:59

Zagor je napisao/la:Sami mi reci zbog čega se tako zanimaš za Sarajevo ? Ja, bilo šta da se desi u vezi Želje, ne bi došao na vašu temu i nabijao dosadne postove, i ti što dođu na vašu temu budu upozoreni il slično !
Zato sto su teme otvorene za sve ako pises vezano za klub na koji se tama odnosi!!!
Sarajevo je klub iz moga grada bez obzira sto navijam za Zelju i ne mogu da ne primjetim a i izivim u iskljucivo pitarskoj mahali i cesto razgovaram sa ljudima koji vole i navijaju za sarajevo.
To sto nebi ti pisao to je tvoja stvar i jel treba da se i ja pravim sa vama zajedno lud i da okrecem glavu?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 okt 2010, 16:07

pile @ Imaju svi pravo pisati, ali u granicama normale. Sami mi reci kakve bi reakcije bile na vašoj temi da je neki naš navijač napisao sličnu stvar ? Niko ne bi ništa prokomentariso ? u to nisam siguran, odmah bi počela svađa, pa bolje je da se ti dosadni postovi i te neke mahalske priče (koliko god ne/bilo istine u njima) zaustave u startu !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 okt 2010, 16:13

Zagor je napisao/la:pile @ Imaju svi pravo pisati, ali u granicama normale. Sami mi reci kakve bi reakcije bile na vašoj temi da je neki naš navijač napisao sličnu stvar ? Niko ne bi ništa prokomentariso ? u to nisam siguran, odmah bi počela svađa, pa bolje je da se ti dosadni postovi i te neke mahalske priče (koliko god ne/bilo istine u njima) zaustave u startu !
pa samo mi reci sta nije bilo u granicama normale?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 okt 2010, 16:18

pil @ još ti trebam crtati ! Pa brate malo bolje razmisli o mom predhodnom postu. Ne znam što mi nisi odgovori na moja pitanja, e tu ćeš pronaći odgovor i za ovo sada što pitaš.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 okt 2010, 16:20

Zagor je napisao/la:pil @ još ti trebam crtati ! Pa brate malo bolje razmisli o mom predhodnom postu. Ne znam što mi nisi odgovori na moja pitanja, e tu ćeš pronaći odgovor i za ovo sada što pitaš.
Ja jos nisam dozivio da je navijac sarajeva na nasoj temi napisao normalan post osim onog giganta jedno valjda mu se omaklo, pa to sto pises je samim tim neizvodljivo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 okt 2010, 16:29

pile87 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:pil @ još ti trebam crtati ! Pa brate malo bolje razmisli o mom predhodnom postu. Ne znam što mi nisi odgovori na moja pitanja, e tu ćeš pronaći odgovor i za ovo sada što pitaš.
Ja jos nisam dozivio da je navijac sarajeva na nasoj temi napisao normalan post osim onog giganta jedno valjda mu se omaklo, pa to sto pises je samim tim neizvodljivo.
Izvodljivo je itekako ! Joj molim te nemoj da moram sad ovdje spamati temu, bezveze. Napisao bi dosta toga, al znam da neće vrijediti, al mislim da nisi glup da ne shvatiš šta sam mislio reći sa ovim svim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 okt 2010, 16:32

Naravno da je izvodljivo ja samo konstatujem da nisam jos uvijek vidio tako nesto. Eto da bi bilo svima lakse sve je u redu teku med i mlijeko i nema nikakvih problema.Evo nas ko politicari u nasoj zemlji zguraj pod tepih :D

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 okt 2010, 16:37

A ko od nas pise na vasoj temi,toliko nam niste interesantni da me bas zaboli sta se kod vas desava!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 okt 2010, 17:56

Ako je ovo tacno da im nije isplaceno te 4 plate od prosle godine nije mi jasno kakav je strajk svih igraca kad je 6-7 igraca otislo od prosle prve ekipe ,sto znaci da 4-5 igraca iz prve postave moze strajkovat (juniore i ostale igrace ne pikam jer oni i nemaju neka primanja) ,al definitivno ovo je hronicna bolest ne samo nas nego i nekih drugih klubova iz bivse juge gdje se dug samo gomila i onda ko god hoce da dodje kad vidi sta ima da vrati i sta klub duguje samo mu se zavrti u glavi zato i jest problem ovih klubova sto niko nece da ulaze.
Kako god uopste nije dobra vijest trebalo se pokusat unutar kluba dogovorit a ne ovako mahalski preko novina i kvarit atmosferu pred derbi i ovo je samo plod prosle uprave koja je mogla isplatit te plate al su pohapali u svoje djepove :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, BungaBum, fks74, Lecler, Zuzinho i 73 gosta.