Još si zaboravio dodati da je Željo zapravo nastao od Torpeda i da smo pokrali Torpedu skoro cijelu ekipusamosarajvo je napisao/la:Aj sad uporedi Beskitas i Hapoel i sve ce ti biti jasno. Naravno ako imas mozga,ako nemas i dalje ces misliti kako je Hapoel vele sila za Besiktas.drug je napisao/la:Elektrika je napisao/la:Nije mi jasno kako navijači manjeg kluba imaju snage da govore o nekakvim novim pojačanjima... Pa vi ste se trebali ugasiti poslije Hapoela, sramota je više da postojite
šta? Ko vi misliš? Bušio vas ko je stigao? Počeli mi u prvoj zvaničnoj sa 9 komada. Gubili od nekih finaca za vrijeme Juge, osvoje titulu svako 30 godina, puše kući od Bešiktaša 5:0. Mislim, jes onaj naš poraz od izraelaca bruka, ali kući primit 5ak je još veća. Basel da spominjem.
PS: nadam se da se ostali navijači neće uključiti, nisam mogao da odolim da ne odgovorim
Prva zvanicna LIGASKA utakmica je zavrsena sljedecim reultatom. Vi nas niste dobili sa 9 komada u prvoj zvanicnoj. Evo ti podaci koji su 100% tacni
Prva nezvanična utakmica:
21. novembar 1946.
Stadion "Šesti april"
Torpedo - Željezničar 4:0
Prva zvanična utakmica:
12. avgust 1954.
Stadion "Grbavica"
Željezničar - Sarajevo 2:5 (Živkov 3, Novo, Žigante)
Prva prvenstvena utakmica:
10. oktobar 1954.
Stadion "Grbavica"
Željezničar - Sarajevo 1:6 (Stipić 2, F. Lovrić 2, Paćuka, Živkov)
U sva tri slucaja ste bili pobjedjeni.

Hapoel away i Bešiktaš home. Isto je to, kad se nečim jakim fisneš. Daj malo, vidim da ti je dobro