NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
bravo momci, jedino bitno je bilo proći i to se uspilo i to na teškom gostovanju kod ekipe koja je jako čvrsta ove sezone. Ovo je bilo jako bitno, sad kada se krene u kupu igrat na dvije utakmice ne bojim se nikoga, na Pecari možemo sve.
Sada fokus ide punim na ligu, treba dobit nekako Krupu i onda iskoristit ovu pauzu da se što bolje spremimo za ostatak utakmica do zimske pauze, i tražit priključak vrhu ako bude moguće
Sada fokus ide punim na ligu, treba dobit nekako Krupu i onda iskoristit ovu pauzu da se što bolje spremimo za ostatak utakmica do zimske pauze, i tražit priključak vrhu ako bude moguće
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ni pauze nemamo,protiv Rijeke utakmica u petak. Tu se stadion mora fino popunit. Sad ne znam hoce li ulaz bit besplatan a kutije za humanitarnu akciju postavljene ili ce se naplacivat ulaz pa to dati u te svrhe. A mozda i oboje 
Dobra stvar je da ce 4.mjesto 99% vodit u Europu jer smo od prvoligasa u kupu ostali samo mi Zrinjski i Sarajevo,tako da nam je to dobra stvar

Dobra stvar je da ce 4.mjesto 99% vodit u Europu jer smo od prvoligasa u kupu ostali samo mi Zrinjski i Sarajevo,tako da nam je to dobra stvar
SAMO ŠIROKI!
Bit će besplatan ulaz sa kutijama za donaciju tko želi donirati.since1948 je napisao/la:Ni pauze nemamo,protiv Rijeke utakmica u petak. Tu se stadion mora fino popunit. Sad ne znam hoce li ulaz bit besplatan a kutije za humanitarnu akciju postavljene ili ce se naplacivat ulaz pa to dati u te svrhe. A mozda i oboje
It's better when it's live
Evo zeljo opet dobije na neke smjesne greske, izgubljenu utakmicu su imali, I ljudi Im poklone pobjedu. Da ne vjerujes.
Volim te do kraja.96.
Hoće li biti tv prijenos?
- Evolve
- Kontakt:
Mislim da nece.Schkowrk je napisao/la:Hoće li biti tv prijenos?
NK Široki Brijeg
HvalaEvolve je napisao/la:Mislim da nece.Schkowrk je napisao/la:Hoće li biti tv prijenos?
Oce li je itko ugurat u gol vise....
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Jedino bitno 3 boda...
Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
Eliomara će bekovi Krupe sanjati večeras,a Barišiću dokle ćemo te više gledati?
Igraj Široki ti si najbolji!
Ova momčad do protivničkog šesnaesterca izgleda kao neka ekipa iz Lige prvaka, ali zadnjih 20ak metara pred gol protivnika isto grupa amatera.
Strana Ćorić - Eliomar brutalno funkcionira.
Danas se pokušavalo prodati par uigranih akcija, ali nike sipalo dobro.
Treba se još bolje uigrati, posebno Babiću naći korisnu ulogu jer ovako leta kao muha bez glave, a vidi se da može i zna.
Strana Ćorić - Eliomar brutalno funkcionira.
Danas se pokušavalo prodati par uigranih akcija, ali nike sipalo dobro.
Treba se još bolje uigrati, posebno Babiću naći korisnu ulogu jer ovako leta kao muha bez glave, a vidi se da može i zna.
- Evolve
- Kontakt:
Patimo se ali bodovi su tu. Sad ide pauza, dobro se odmoriti, dignuti tu realizaciju na tri nivoa vise....
NK Široki Brijeg
Objasni mi ovo za Barisica sad sto si izjavio molim te? Sta danas nije u redu bilo?96BadBoy je napisao/la:Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
Volim te do kraja.96.
Ja sam mu upamtio samo onaj kiks u prvom poluvremenu kad je pokušao zagraditi loptu, pa je kasnije doda u korner. Al .ebo to, ne triba više njega kriviti već upravu, čovik je na nagovor uprave produzio, on je planirao završiti karijeru..Skr1996 je napisao/la:Objasni mi ovo za Barisica sad sto si izjavio molim te? Sta danas nije u redu bilo?96BadBoy je napisao/la:Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
...
Jesi bio na utakmici?Skr1996 je napisao/la:Objasni mi ovo za Barisica sad sto si izjavio molim te? Sta danas nije u redu bilo?96BadBoy je napisao/la:Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
Ako jesi nemam ti šta objašnjavat.
Igraj Široki ti si najbolji!
Normalno da sam bio. I barisic je bio solidan danas,kako te nije stid, momak igra tu 5-6 sezona, odigrao je na vrhunskom nivou sve do zadnjih pola godine I ti sad tako pricas. Kad smo kup osvojili, citavo vrijeme je bio nas najbolji igrac, jeo je na terenu. Godinama najveci borac I siguran u obrani. I sad je koristan u ovakvoj rotaciji, da jedan moze odmoriti.96BadBoy je napisao/la:Jesi bio na utakmici?Skr1996 je napisao/la:Objasni mi ovo za Barisica sad sto si izjavio molim te? Sta danas nije u redu bilo?96BadBoy je napisao/la:Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
Ako jesi nemam ti šta objašnjavat.
Volim te do kraja.96.
Da je on najveci borac u ekipi uopce nije upitno,i ima podrsku svih navijaca. Ali,postoji jedno veliko ali. A to je da je on vrlo limitiran igrac i sklon kiksevima. On svaku utakmicu daje 150% od sebe i to treba postovat,al govorit da je dobar stoper,jbg nije
SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.