FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SedrenikHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SedrenikHz » 07 okt 2018, 00:23

Da i ja šta napišem :mrgreen:
Prvo što @skoro napisa nisam vidio pola golova te drži parole ovo ono..
Ljudi moji da li smo gledali Sarajevo danas ili Juventus?
Je li ono Rahmanović ili Ronaldo?

Kad skontaš da je ova Mladost uzela bod plavim kuyicama ili bolje da kažem da su im kuyice bod uzele.. da je ova Mladost parirala laznim do 80 i onog gola bilbije, sjebeš se da smo ih razvalili.
Ja ne pamtim fkt onakvu igru Sarajeva. Bio je i Benko i Stojčev i Jajalo Delać, ali ovo je nekako posebno yebote grob djeca naša. Sa kakvim osjećajem igraju sa kakvim emocijama tačno da zaplačeš.

Moram ovo napisat ne znam jel ko primijetio na tribini, ugl. korner je bio za Mladost mi pjevamo "ko djete ja sam s tobom", grmi sve, Rahmanović prilazi Stanojeviću i govori da se naježio sav. Yebo majku meni suza krenu kad sam ono vidio.
Još luđa scena 90 min pored mene nakav dedo navija ba skače više nego ja, ima brat bratu 60 godina, sjebo se u život.
Kako smo mi raja bolesni za ovim Sarajevom..

Strah me ovih loših terena samo i to pravo, ali opet kad i vidis ovu borbu 90 min nema više potrebe ni za tim strahom.

Upravo, hvala što niste poslušali većinu koja su teherala Husrefa i govorili "husref moze voditi samo slobodu i mladost" i koga su nazivali "usref". Fuj povrača mi se kad vidim to uvijek.

Hajmo se braćo odmorit, a onda nabijem ga ko ne dođe protiv SLobode.
Haj shvatam raji se skupilo godinama loši, ali brate dragi pa vidi ovo pa prvi pa ljudi melju, gaze i što je najvažnije ostaveee SRCE NA TERENU SVAKUUU TEKMU.

Halali te na dužem postu ja još sebi ne dolazim.

SABRO KUPUJ BOLI TE P.... :kafa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 okt 2018, 00:28

SedrenikHz je napisao/la:Da i ja šta napišem :mrgreen:

Kad skontaš da je ova Mladost uzela bod plavim kuyicama ili bolje da kažem da su im kuyice bod uzele.. da je ova Mladost parirala laznim do 80 i onog gola bilbije, sjebeš se da smo ih razvalili.
Ja ne pamtim fkt onakvu igru Sarajeva. Bio je i Benko i Stojčev i Jajalo Delać, ali ovo je nekako posebno yebote grob djeca naša. Sa kakvim osjećajem igraju sa kakvim emocijama tačno da zaplačeš.

Moram ovo napisat ne znam jel ko primijetio na tribini, ugl. korner je bio za Mladost mi pjevamo "ko djete ja sam s tobom", grmi sve, Rahmanović prilazi Stanojeviću i govori da se naježio sav. Yebo majku meni suza krenu kad sam ono vidio.
Još luđa scena 90 min pored mene nakav dedo navija ba skače više nego ja, ima brat bratu 60 godina, sjebo se u život.

Strah me ovih loših terena samo i to pravo, ali opet kad i vidis ovu borbu 90 min nema više potrebe ni za tim strahom.

Upravo, hvala što niste poslušali većinu koja su teherala Husrefa i govorili "husref moze voditi samo slobodu i mladost" i koga su nazivali "usref". Fuj povrača mi se kad vidim to uvijek.

Haj shvatam raji se skupilo godinama loši, ali brate dragi pa vidi ovo pa prvi pa ljudi melju, gaze i što je najvažnije ostaveee SRCE NA TERENU SVAKUUU TEKMU.

Zbog ovog svega da ne ponavljam,treba dati podrsku momcima svih 90 min da grmi,da se trese sve,zato svi na Kosevo

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 07 okt 2018, 00:40

Danas na utakmici Fortuna - Salke 04

https://ibb.co/b5qiDp

:tokralju:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 07 okt 2018, 00:43

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 07 okt 2018, 01:09

Koliko ti Sarajevo uljepša sedmicu kad skontaš ..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

helemnejse11
Kontakt:

Post Postao/la helemnejse11 » 07 okt 2018, 01:10

Stroj1946 je napisao/la:Perverzija danas. Al plave plačipič.ke muda pojdoše :opaopa: Yebla ih oba osima u pakaš plavi

Elem bezobrazno ono danas :bow: Demonstracija sile kakvu ne pamtim. Kako kompaktno odigraše. Svaka čast.
Kompleksi level 100, šta te boli kur*ac za plave ako si prvi, ne kontam foru.
Koji retard

Bihigiensis95
Kontakt:

Post Postao/la Bihigiensis95 » 07 okt 2018, 01:48

skoroalen je napisao/la:
siroliver69 je napisao/la:E, vala ako nas ne bude bar 5-6 hiljada narednu k.u.r.a.c. smo od navijaca. Bravo za danas, bio sam i uzivao :opaopa:
Neće bit, da ti odmah kažem. Smetat će pitaru hladnoća, kiša, termin utakmice, gužve u gradu, rezultati izbora, neyebica, sra.nje u Ruandi... sve će mu past na pamet i zaključit će da je bolje da ostane u kući i za 2 marke gleda na TVu.
Klub ti prvi na tabeli, imas niz od 5 pobjeda, zivis udaljen od stadiona 15, 20, 30 minuta i ne mozes otici na tekmu. Ja da imam priliku svaki vikend bih iz Krajine dolazio gledat Sarajevo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 okt 2018, 04:11

Je li još neko bio suspendovan od sudija onomad?

Jakupović, Grbić, Paradžik, Valjić, Bjelica...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 07 okt 2018, 06:18

Ljudi ako imaju priliku otići pogledati tekmu na Kosevu trebaju bezobzira kakvi rezultati bili. Logično je da će biti više ako budu bolji rezultati al opet treba steći kulturu gledanja utakmica Subotom i Nedeljom umjesto ispiranja kafa po carsiji itd...
I am coming

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 okt 2018, 07:41

Mi smo cudan narod, mnogi smo ovde govorili da treba trazit pare od clanske pa ovo ono.

Treba kupit godisnju kartu , ako nemas lovu moze se digivorit na rate mjesecno tako isto za clansku, obavezno otic na utakmicu kad god se ima vremena.

Sad svi sute niko ne psuje tanu plinovodi i onoj sto nezna bosanski Sabrini.

Mozda su ovaj put oni (uprava) upravu a navijaci u krivu.

Sto se tice utakmice svi su bili dobri halidu i crepulji vidise treba dat minuta i ubjeden sam sa par utakmica u kontiniitetu ce bit pravi.

Nadam se da su vec dogovorili produzetak za rahmanovicem i adukorom i isto tako da je razlaz dogovoren sa dusanom almirom samirom i lelicem.

Samo ici od utakmice do utakmice bez puno halapuke

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 07 okt 2018, 07:46

Cestitke, Pitari, ovakva utakmica i rezultat je ono sto je potrebno ovoj PL, jedno pravo osvjezenje...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 okt 2018, 07:50

I svako jutro kad se probudim :opaopa:
ZZ

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 07 okt 2018, 08:22

SedrenikHz je napisao/la:Da i ja šta napišem :mrgreen:

Ova ekipa ima poseban miris, vidi se zajednistvo, da su drugovi i van terena. Pa i ovi momci sa strane imaju posebne emociji, vidi kako krle proslavi svaki gol saigraca, nema ljubomore, jednostavno smo tim.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 okt 2018, 08:34

I svako jutro kad se probudim..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 okt 2018, 08:43

Glasamo li danas?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 07 okt 2018, 09:12

Kek bivsi u Rijeci. Treba vidjeti hoce li da Husrefu vodu nosi, mozda sta i nauci :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 okt 2018, 09:30

Neznam jel iko primjetio, kad smo dali prvi go kad krste pride mijagicu i objasnjavamu nesto (cinimi se da je prije gola namalo mujakic napravio neku gresku) ono je znak da ova ekipa moze pokarat sirotinju.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 okt 2018, 09:41

Pitar6785 je napisao/la:Neznam jel iko primjetio, kad smo dali prvi go kad krste pride mijagicu i objasnjavamu nesto (cinimi se da je prije gola namalo mujakic napravio neku gresku) ono je znak da ova ekipa moze pokarat sirotinju.
:lol: :lol: :urnebes:
ZZ

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 okt 2018, 09:44

moj uzor-S.G je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Neznam jel iko primjetio, kad smo dali prvi go kad krste pride mijagicu i objasnjavamu nesto (cinimi se da je prije gola namalo mujakic napravio neku gresku) ono je znak da ova ekipa moze pokarat sirotinju.
:lol: :lol: :urnebes:
Ispravi momka bolje ti je nego da se smiješ hinjo pi.čkasta

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 okt 2018, 09:48

Mladost DK - Sarajevo
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Evander i 17 gostiju.