UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Lik koji se Roganom bio na podkastu prije borbe: “Ja ne idem u tu arenu, ovo vise nije samo borac protiv borca, bice nereda i van oktagona”. Sta je jos rekao da je iz Habibovog kampa neki njegov trener rekao da ce Habib u penziju poslije ove borbe cak i ako pobijedi. Pa sad vidite, mislim da je ovo zadnja borba Habiba Nurmagedova
Nek neko pijanim Ircima kaže da je Khabib pulen Kadyrova Ramzana, prije nego počnu praviti gluposti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Schaub je taj, bio borac ali skontao na vrijene da je kanta.Ziggs je napisao/la:Lik koji se Roganom bio na podkastu prije borbe: “Ja ne idem u tu arenu, ovo vise nije samo borac protiv borca, bice nereda i van oktagona”. Sta je jos rekao da je iz Habibovog kampa neki njegov trener rekao da ce Habib u penziju poslije ove borbe cak i ako pobijedi. Pa sad vidite, mislim da je ovo zadnja borba Habiba Nurmagedova
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
Evil Genius II
za pocetak, jedva cekam roganov podcast
khabib uzeo pojas i potvrdio status najdominantijeg borca na dunjaluku. s druge strane conor uzeo lovu, ispromovisao viski i vratio se na tv ekrane, mobitele i laptope u slucaju da ga je neko zaboravio u medjuvremenu. obojica su dobili sto su htjeli, a imam osjecaj da ovo nije zadnje sto cemo vidjeti na temu khabib vs conor bilo u ringu ili van njega.
covjek je bio masina koja je preokrenula sport i predstavila ga masama sirim od onoga sto su dana i ekipa mogli zamisliti. svaka njegova borba je bila dogadjaj za sebe, svaki hype pred borbu je ispracen kao nijedan drugi, a prica od vodoinstalatera do prvaka svijeta je nesto sto lijeze dobro kod vecine nas obicnih smrtnika.
to sto se covjek u medjuvremenu navukao na holivudski stil zivota i prestao sa ozbiljnim bavljenjem sportom ne umanjuje sve sto je napravio u karijeri.

khabib uzeo pojas i potvrdio status najdominantijeg borca na dunjaluku. s druge strane conor uzeo lovu, ispromovisao viski i vratio se na tv ekrane, mobitele i laptope u slucaju da ga je neko zaboravio u medjuvremenu. obojica su dobili sto su htjeli, a imam osjecaj da ovo nije zadnje sto cemo vidjeti na temu khabib vs conor bilo u ringu ili van njega.
zasto neshvatljivo?OTNYS_YNWA je napisao/la:Neshvatljivo mi je da neko navija za Conora, prenapuhanog antipaticnog alkoholicara.
covjek je bio masina koja je preokrenula sport i predstavila ga masama sirim od onoga sto su dana i ekipa mogli zamisliti. svaka njegova borba je bila dogadjaj za sebe, svaki hype pred borbu je ispracen kao nijedan drugi, a prica od vodoinstalatera do prvaka svijeta je nesto sto lijeze dobro kod vecine nas obicnih smrtnika.
to sto se covjek u medjuvremenu navukao na holivudski stil zivota i prestao sa ozbiljnim bavljenjem sportom ne umanjuje sve sto je napravio u karijeri.
Osim13 je napisao/la:Ne plači bebo, ko je diro bebo

- dr.van nostrand
- Kontakt:
jao jes ga ubio, kukavica krije lice da ga Rus ne izmasakrira 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Evo odmah, navijao sam za Konora, iako nisam ljubitelj trash talk-a, on mi je nekako car.
Inače, na mnogo većem nivou je bio Khabib. Kad sam ga vidio na vaganju i na onim konferencijama, izgledao mi je smiren,ali iznutra bijesan, znao sam da će to u toku borbe htjeti da izbaci iz sebe, što je i uradio (ne samo za vrijeme borbe, nego i posle). Konora se opet ne može potcjenjivati, čovjek je lošiji od Khabiba, ali se mora poštovati ranije urađeno. Plus velika popularnost, što kažu neki da je sam on veći od UFC-a, makar po popularnosti. Sad revanš? pa ne znam baš koliko bi se revanš razlikovao od ovoga što smo vidjeli, možda po broju rundi jedino, osim ako bi Konor zadao neki lucky punch i uspavao Khabiba (što je jako teško, može taj primiti dosta).
Inače, na mnogo većem nivou je bio Khabib. Kad sam ga vidio na vaganju i na onim konferencijama, izgledao mi je smiren,ali iznutra bijesan, znao sam da će to u toku borbe htjeti da izbaci iz sebe, što je i uradio (ne samo za vrijeme borbe, nego i posle). Konora se opet ne može potcjenjivati, čovjek je lošiji od Khabiba, ali se mora poštovati ranije urađeno. Plus velika popularnost, što kažu neki da je sam on veći od UFC-a, makar po popularnosti. Sad revanš? pa ne znam baš koliko bi se revanš razlikovao od ovoga što smo vidjeli, možda po broju rundi jedino, osim ako bi Konor zadao neki lucky punch i uspavao Khabiba (što je jako teško, može taj primiti dosta).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa samim tim sto ima 15miliona vise pratitelja od samog UFCa govori kolika je velicina. To niko ne moze osporiti. Ali meni licno nikada nije bio zanimljiv sa tom svojom nahdutosti, reklamiranjem, urlanjem, ku*cenjem i slicno. Drago mi je sto ga je Khabib spustio na zemlju.
Sa dva Conora se mogao sam boriti, covjek je je*ena zvijer!
Sa dva Conora se mogao sam boriti, covjek je je*ena zvijer!
Kaze Dana Conor nece tuziti ove sto su upali u ring tako da su svi pusteni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

MashAllah, ubio ga brt
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako ga država Nevada kazni i suspenduje na duže vrijeme, ode mu pojas, tako Dana reče.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta kazu strucnjaci lijeva ruka i bam pada Khabib u prvoj,Konora zamalo da posalje u zemlju snova nakautom u 2 rundi i to u stand up borbi,i opet u trecoj mu je dao stand up,pokazao im je momak silu,si lovao ga bukvalno u svakom pogledu
Mijenjaj ovu naslovnu na ss ba glupane jedan. Jasno se stice dojam da je Dana ovo rekao za Khabiba, mislio je na momka sto je ulatio i udario Conora. Apsolutno glup naslov kojim se na jadan nacin pokusava navuci veci broj komentara i lajkova na fejsu.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 07 okt 2018, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nisam pohvatao cijelu konferenciju, ali na kraju Khabib rece par dobrih stvari. Ovo je sport gdje se protivnici trebaju postovati, ne treba se pricati o ocevima, vjeri naciji.. ne treba mu trash talk. I jos se izvinjava svima zbog sranja posle meca. Sta god da mu urade sa pojasom, on ce svakako ostati sampion, makar za narod koji to prati.
Covjek je trpio sva ona sranja da bi na kraju u oktagonu pokazao sta je bijes. Bas mi je drago sto je spustio Irca na zemlju.
Covjek je trpio sva ona sranja da bi na kraju u oktagonu pokazao sta je bijes. Bas mi je drago sto je spustio Irca na zemlju.
Revans, sa sportske strane, bio bi uzaludan. Khabib je za klasu bolji borac. Navijao sam za njega kao za najrodjenijeg.
Ova situacija mu je nepotrebna totalno bila i mora zestoko biti kaznjen za ovo. Nedopustivo, kao sto je bio nedopustiv onaj napad na bus. Obojicu bi trebali poslati na hladjenje na jedno godinu dana minimum.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakva suspenzija, nikoga udario nije, samo skocio da ih malo uplasi. Svako bi isto uradio kada bi mu se vrijedjala religija, spominjala porodica i slicno.
27-0
27-0
- anonymousHD
- Kontakt:
Fino što je Khabib došao na press, dobar potez i sjajno odrađeno. Kad pričaš sranja o mom ocu onda očekuj da dobiješ i batina. Ponos prije svega.
Šta kaže otac će me razbit kad dođem kući.
Conor sa cijelim timom napada Khabiba, međed sam na cijeli Conorov tim. Strašno.
Šta kaže otac će me razbit kad dođem kući.
Conor sa cijelim timom napada Khabiba, međed sam na cijeli Conorov tim. Strašno.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 07 okt 2018, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.