Tebi bi bolje stajao nick, Ekrem JevricIVICA OSIM je napisao/la:susic je ****
crko konj nista drugo
magarac jedan
dze on dobi licencu za trenera
nek se goni u p.m.

Tebi bi bolje stajao nick, Ekrem JevricIVICA OSIM je napisao/la:susic je ****
crko konj nista drugo
magarac jedan
nek se goni u p.m.
ko je ekrem jevric ?harishp je napisao/la:Tebi bi bolje stajao nick, Ekrem JevricIVICA OSIM je napisao/la:susic je ****
crko konj nista drugo
magarac jedan
nek se goni u p.m.
e nek si nam preveoultrasstyle_tz je napisao/la:kako Mustedanagic lijepo rece : -BiH ima jace pojedince ali Bjelorusija ima bolji kolektiv .
u slobodnom prevodu daleko boljeg selektora, ali opet nije nam covjek rekao nista novo ,i Sejseli imaju boljeg selektora od nas.
kaze covjek :-necu dopustit pojedincima to zadovoljstvo da podnesem ostavku.
pa jadan ne bio imas problema haman sa spoznajom rijeci pojedinac,ti svojim ostankom priredjujes zadovoljstvo pojedincima i jos dalje kopas BH nacionalni tim
...kaze pojedinci, a 80% ljudi ne samo da bi ga smijenilo vec bi ga i nogom u guzicu nabio usput
Ovo je isto Safet Susic izjavio prosle godine kad nije bio selektor i kad je preuzeo reprezentaciju...pruzeo je repku a nije gledao utakmice protive portugala.....od tad mi je vec pao u ocima kao covjek-Bosanac i Hercegovac."Iskreno, ja nisam gledao tu utakmicu sa Albanijom. Na kraju sam vidio rezultat i nisam bio previše razočaran. Igru naših reprezentativaca, dakle, ne mogu analizirati, ali po meni ovaj bod nije uopšte loš", kazao je Baždarević za SportSport.ba.
Godina devedeset treca,dan 22 mart jedna od prvih tekmi ikada odrzanih BIH kao repke.Tacnije u Genku je bila prva a u Koblenzu druga.Od ucesnika izdvajamo Baka Sliskovic,Mesa,Hadzija,Susic,Skoro itd.Probisvjet je napisao/la:Pape se pravi Francuz ili je stvarno Francuz!
Ciro se pravi Bosanac ili je stvarno Bosanac!
Za selektora je potrebno vise... ? Ko ima vise?
Negdje u banskim dvorima vodu franji donosio, velicao se hrvatstvom, Stanica i ostale ucjenjivao da igraju za Hrv i slicnoharishp je napisao/la:Godina devedeset treca,dan 22 mart jedna od prvih tekmi ikada odrzanih BIH kao repke.Tacnije u Genku je bila prva a u Koblenzu druga.Od ucesnika izdvajamo Baka Sliskovic,Mesa,Hadzija,Susic,Skoro itd.Probisvjet je napisao/la:Pape se pravi Francuz ili je stvarno Francuz!
Ciro se pravi Bosanac ili je stvarno Bosanac!
Za selektora je potrebno vise... ? Ko ima vise?
Sav prihod je isao u humanitarne svrhe i pomoc BIH.
Zivo me zanima gdje Ciro tada ''bjese''
Toliko o Francuzima,Kockastim i Bosancima.
Daj Boze !soko je napisao/la: Pape je selektor jedne drzave koja ima prosjecno godisnju platu oko neki 4000 eura po stanovniku. Pape dobije 60 000.
Jeste godisnja negdje oko 300 eura mjesecna! 300 X 12 = 3600 eura!Johnyx95 je napisao/la:Daj Boze !soko je napisao/la: Pape je selektor jedne drzave koja ima prosjecno godisnju platu oko neki 4000 eura po stanovniku. Pape dobije 60 000.
4000 eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.