Prvo što @skoro napisa nisam vidio pola golova te drži parole ovo ono..
Ljudi moji da li smo gledali Sarajevo danas ili Juventus?
Je li ono Rahmanović ili Ronaldo?
Kad skontaš da je ova Mladost uzela bod plavim kuyicama ili bolje da kažem da su im kuyice bod uzele.. da je ova Mladost parirala laznim do 80 i onog gola bilbije, sjebeš se da smo ih razvalili.
Ja ne pamtim fkt onakvu igru Sarajeva. Bio je i Benko i Stojčev i Jajalo Delać, ali ovo je nekako posebno yebote grob djeca naša. Sa kakvim osjećajem igraju sa kakvim emocijama tačno da zaplačeš.
Moram ovo napisat ne znam jel ko primijetio na tribini, ugl. korner je bio za Mladost mi pjevamo "ko djete ja sam s tobom", grmi sve, Rahmanović prilazi Stanojeviću i govori da se naježio sav. Yebo majku meni suza krenu kad sam ono vidio.
Još luđa scena 90 min pored mene nakav dedo navija ba skače više nego ja, ima brat bratu 60 godina, sjebo se u život.
Kako smo mi raja bolesni za ovim Sarajevom..
Strah me ovih loših terena samo i to pravo, ali opet kad i vidis ovu borbu 90 min nema više potrebe ni za tim strahom.
Upravo, hvala što niste poslušali većinu koja su teherala Husrefa i govorili "husref moze voditi samo slobodu i mladost" i koga su nazivali "usref". Fuj povrača mi se kad vidim to uvijek.
Hajmo se braćo odmorit, a onda nabijem ga ko ne dođe protiv SLobode.
Haj shvatam raji se skupilo godinama loši, ali brate dragi pa vidi ovo pa prvi pa ljudi melju, gaze i što je najvažnije ostaveee SRCE NA TERENU SVAKUUU TEKMU.
Halali te na dužem postu ja još sebi ne dolazim.
SABRO KUPUJ BOLI TE P....