ma kakav ba mercedesDove87 je napisao/la:super ako se realizuje. imat cemo i najjaceg sponzora generalnog. MERCEDES

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma kakav ba mercedesDove87 je napisao/la:super ako se realizuje. imat cemo i najjaceg sponzora generalnog. MERCEDES
Drugo si ti tebe niko ne dozivljava ozbiljno!!!Neprilagodjen je napisao/la:Jesam ja vama pricao moj san,da postanem kapetan od belu ladju?
Vi cete da dobijete taj stadion,ali kad ja postanem kapetan od belu ladju
[youtube][/youtube]
Tridestdvogodisnjak sa finim iskustvom standardan u Sibeniku koji je u problemima, hljeba ima sigurno inace igra stopera stigao je samo neplanski ako se uklopi u brkine zamisli potpisace.čamac je napisao/la:Nije mi jasno kako rasturajući kadeti izgube od Zrinjskog, a loši juniori pobjede vodećeg Zrinjskog. Ne kontam.
Pile šta je sad s ovim Cerićem. Ima li hljeba u njemu za nas? Ako ima, šta igra frajer?
I u proslom i u sadasnjem "mandatu" za mene je postojala i postojat ce samo jedna strana, a to je Zeljo. Nikakvi pojedinci, zvali se oni Amar, Nijaz ili Zujo ne mogu biti ispred Zelje. Svi oni su prolaznici.Seyo_TM je napisao/la:Ti sigurno nisi nista naucio iz proslog "mandata"...na pricu o svemogucem nijazu si se ocito i ti primio, koju smo plasirali zayebavajuci dusmane...babekrija1990 je napisao/la:O kakvim ti to stranama pricas, ba??? Ima samo jedna strana, a to je Željo. Ko god radi za klub, nas je, pa kako god to neko tumacio. Sirenjem poruka o nekakvim "stranama", samo potpirujete zelje dusmana. Jednom su bile "strane" i nece vise nikada. Nadam se da smo svi to naucili.
Strana ima i strana ce uvijek biti...kako kod nas tako u svakom klubu...ba
Samo je jedna prava
I prica o ovome se ovdje zavrsava, 4 me...
Drug samo jos jednom trebas procitati sta je Seyo napisao, sjecam se jako dobro kad je Zujo trebao doci ovdje su bili hvalospjevi a ne tako davno je popljuvan od vecine istih ljudi.Vjeruj mi na rijec da covjek jako dobro zna o cemu pise...bekrija1990 je napisao/la:I u proslom i u sadasnjem "mandatu" za mene je postojala i postojat ce samo jedna strana, a to je Zeljo. Nikakvi pojedinci, zvali se oni Amar, Nijaz ili Zujo ne mogu biti ispred Zelje. Svi oni su prolaznici.
To je ono sto sam naucio iz proslog mandata, a preporucujem svima. Ni u proslom mandatu se nisam svrstavao ni na ciju stranu, a Boga mi nisam nikoga ni pljuvao kada je krenulo lose sa rezultatima.
Zavrseno, takodjer.
Zaboravih napisati da je ceric igrao kod njaaa,čamac je napisao/la:Hajd' dobro.
Ima li gdje kakav klub u problemima da mu kakav dobar napadač ne treba
P.S. Torpedo ne dolazi u obzir jer nemaju dobrog napadača
kapetane brod ti toneNeprilagodjen je napisao/la:Jesam ja vama pricao moj san,da postanem kapetan od belu ladju?
Vi cete da dobijete taj stadion,ali kad ja postanem kapetan od belu ladju
[youtube][/youtube]
Ja ga ne gotivim uopste,kakav bolan Ceric,nije neki igrac,tacno je da je igrao po hrvatskoj ligi,ali ne treba nam on,bar po menipile87 je napisao/la:Tridestdvogodisnjak sa finim iskustvom standardan u Sibeniku koji je u problemima, hljeba ima sigurno inace igra stopera stigao je samo neplanski ako se uklopi u brkine zamisli potpisace.čamac je napisao/la:Nije mi jasno kako rasturajući kadeti izgube od Zrinjskog, a loši juniori pobjede vodećeg Zrinjskog. Ne kontam.
Pile šta je sad s ovim Cerićem. Ima li hljeba u njemu za nas? Ako ima, šta igra frajer?
pa po onome sto sam cuo neplanski je skroz tu ako se pokaze kao koristan mogao bi i ostati u suprotnom ....boccaccio je napisao/la:Ja ga ne gotivim uopste,kakav bolan Ceric,nije neki igrac,tacno je da je igrao po hrvatskoj ligi,ali ne treba nam on,bar po meni
sajo10 je napisao/la:Jel moze neko vise reci o ovome Vedranu koji brani za kadete repke?Buduca jedinica FK Zeljeznicar?
Ko o cemu pitari o gasenju Zelje,Elektrika je napisao/la:Nije mi jasno kako navijači manjeg kluba imaju snage da govore o nekakvim novim pojačanjima... Pa vi ste se trebali ugasiti poslije Hapoela, sramota je više da postojite
Elektrika je napisao/la:Nije mi jasno kako navijači manjeg kluba imaju snage da govore o nekakvim novim pojačanjima... Pa vi ste se trebali ugasiti poslije Hapoela, sramota je više da postojite
Pa njanje više komentarišu igru Želje nego što dolaze na utakmice njanjajevapile87 je napisao/la:Kako bi juce na treningu sarajeva jesu li u nedostku igraca istrcali navijaci ?Elektrika je napisao/la:Nije mi jasno kako navijači manjeg kluba imaju snage da govore o nekakvim novim pojačanjima... Pa vi ste se trebali ugasiti poslije Hapoela, sramota je više da postojite
Pa oni jedino to i znaju, ne mogu podnijeti to sto smo mi bolji od njihknoa je napisao/la:Ko o cemu pitari o gasenju Zelje,Elektrika je napisao/la:Nije mi jasno kako navijači manjeg kluba imaju snage da govore o nekakvim novim pojačanjima... Pa vi ste se trebali ugasiti poslije Hapoela, sramota je više da postojite
to im je "vekovni san".
Aj sad uporedi Beskitas i Hapoel i sve ce ti biti jasno. Naravno ako imas mozga,ako nemas i dalje ces misliti kako je Hapoel vele sila za Besiktas.drug je napisao/la:Elektrika je napisao/la:Nije mi jasno kako navijači manjeg kluba imaju snage da govore o nekakvim novim pojačanjima... Pa vi ste se trebali ugasiti poslije Hapoela, sramota je više da postojite
šta? Ko vi misliš? Bušio vas ko je stigao? Počeli mi u prvoj zvaničnoj sa 9 komada. Gubili od nekih finaca za vrijeme Juge, osvoje titulu svako 30 godina, puše kući od Bešiktaša 5:0. Mislim, jes onaj naš poraz od izraelaca bruka, ali kući primit 5ak je još veća. Basel da spominjem.
PS: nadam se da se ostali navijači neće uključiti, nisam mogao da odolim da ne odgovorim