FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Smori ovaj jazavac sa sujevjerjem. Idemo danas svim silama, treba se poceti davati vise od 1 gola a onda opravdana pauza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima li neko onaj link sa spiskom utakmica koje se prenose ove sezone? Prenosi li nas neko danas?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
izvoliAerials je napisao/la:Ima li neko onaj link sa spiskom utakmica koje se prenose ove sezone? Prenosi li nas neko danas?
https://sportsport.ba/fudbal/spisak-uta ... ima/282354
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Beduin
- Kontakt:
Mani te fore, prenos je za nas dijasporu, a vi drito na Tusanj, a onda carsijica.Aerials je napisao/la:Ima li neko onaj link sa spiskom utakmica koje se prenose ove sezone? Prenosi li nas neko danas?
075 ❤
075 ❤
Hvala!

Ma gledam da li će moći otac u kući da gleda.Beduin je napisao/la: Mani te fore, prenos je za nas dijasporu, a vi drito na Tusanj, a onda carsijica.

Ja sam redovna.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Volio bih danas u prvih 11 vidjeti Pirica ,Maksimovica i Vasiljevica..a odmoriti Barabana koji je malo ispao iz forme nakon reprezentativne pauze,mozda i Vidovica odmoriti,a gurnuti Smajica odmah u vatru..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Stvarno ne znam što ga više ne banuju, samo lupa gluposti.Beduin je napisao/la:Smori ovaj jazavac sa sujevjerjem. Idemo danas svim silama, treba se poceti davati vise od 1 gola a onda opravdana pauza.
Ja bi danas s obzirom na umor bio zadovoljan i sa 1:0. Mislim da gola ne primamo, samo da li ćemo ga dati.
Smajic sigurno igra umjesto Prsesa koji je bolestanharry_90 je napisao/la:Volio bih danas u prvih 11 vidjeti Pirica ,Maksimovica i Vasiljevica..a odmoriti Barabana koji je malo ispao iz forme nakon reprezentativne pauze,mozda i Vidovica odmoriti,a gurnuti Smajica odmah u vatru..
Jedan grad, jedna ljubav!
Opet Baraban i Ivetic igraju.Trebao ih je Nala odmorit malo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zapet 45min, rijesiti utakmicu, pa nek odmaraju. Svakako ide pauzaDamirT je napisao/la:Opet Baraban i Ivetic igraju.Trebao ih je Nala odmorit malo
- Beduin
- Kontakt:
Najteze su unaprijed dobijene utakmice.
075 ❤
075 ❤
Zasto odigrati pametnu i laganu utakmicu. Bolje ovako svima zivce vaditi
Zar je moguce da samo nas ova Zvijezda ****?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ev prilike da vidimo imal kuveta u ovim momcima, da li se mogu vratit iz negativnog rezultata. Svaki put do sad kad smo primili go trohnuli smo u igri skroz.
Ajmo momci samo jako u kost.
#samosloboda
Ajmo momci samo jako u kost.
#samosloboda
- Beduin
- Kontakt:
Pa imal habera od Pirica, Livancica, j3bote igras sa jednim te istim igracima i govoris kako nemas takmicarskih igraca dovoljno. Pa napravi od njih bilo sta da se do zime izgura, ako neces u ovim tekmama kad ces onda.
075 ❤
075 ❤
0 2 ccc
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Liga se osvaja ili ispadaš iz nje u zavisnosti koliko bodova uzmeš protiv ovih "malih" ekipa.
J.beš i Zrinjli i Želju i Široki, protiv njih se treba izvesti rezervni sastav i čuvati se povreda i kazni za ove male.
Imali su period teških utakmica, fizički pali i sad kad treba oni meda ne mogu, nemaju snage.
Otkinut je bod Želji i trebalo ih je čuvati al Nala očigledno ponijet euforijom dobrih rezultata nije htio ništa kalkulisati i sad mu se odbija o glavu.
J.beš i Zrinjli i Želju i Široki, protiv njih se treba izvesti rezervni sastav i čuvati se povreda i kazni za ove male.
Imali su period teških utakmica, fizički pali i sad kad treba oni meda ne mogu, nemaju snage.
Otkinut je bod Želji i trebalo ih je čuvati al Nala očigledno ponijet euforijom dobrih rezultata nije htio ništa kalkulisati i sad mu se odbija o glavu.

Oni loši,mi još gori.0-2.Husić
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Daje nam 2 gola ekipa koja ima gol razliku -17.
Doduše nije kod nas plaho ružičasto, samo +2.
Doduše nije kod nas plaho ružičasto, samo +2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.