Što se tiče čiščenja samo ravnopravno

Tacno. Treba i tu refresh maloRamiy je napisao/la:Trebate moderatore promjeniti
Nekima je dosadilo izgleda da moderiraju
Bio jedno vrijeme.Azpi je napisao/la:Ili ko sav normalan svijet uvedete tapatalk
Zovi ga u birtiju ubićemo ga kriglamaRokoko87 je napisao/la:Admire, mogu li se nekako poruke zabraniti?
Jedan forumaš mi konstantno šalje, iako ga ignorišem.
Osim13 je napisao/la:Zovi ga u birtiju ubićemo ga kriglamaRokoko87 je napisao/la:Admire, mogu li se nekako poruke zabraniti?
Stavis ga u gnjavatore. Ili zakljucas pp.Rokoko87 je napisao/la:Admire, mogu li se nekako poruke zabraniti?
Hvala, zaslužuješ moderatora.Kanye je napisao/la:Stavis ga u gnjavatore. Ili zakljucas pp.Rokoko87 je napisao/la:Admire, mogu li se nekako poruke zabraniti?
A novi nick bi bio ?Ramiy je napisao/la:Sad kad Ramsey ode iz Arsenala morate me trajno banovati pa da otvaram novi acc sa novim nickom
OyilDerdiyok je napisao/la:A novi nick bi bio ?Ramiy je napisao/la:Sad kad Ramsey ode iz Arsenala morate me trajno banovati pa da otvaram novi acc sa novim nickom
mirgerr je napisao/la:OyilDerdiyok je napisao/la:A novi nick bi bio ?Ramiy je napisao/la:Sad kad Ramsey ode iz Arsenala morate me trajno banovati pa da otvaram novi acc sa novim nickom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.