ovo nesto na racun @skoroalenalacious je napisao/la:Ja bi Kurdića u prvuskoroalen je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ovo nesto na racun @skoroalenalacious je napisao/la:Ja bi Kurdića u prvuskoroalen je napisao/la:
Itekakobenko21 je napisao/la:ovo nesto na racun @skoroalenalacious je napisao/la:Ja bi Kurdića u prvuskoroalen je napisao/la:![]()
Ja ću mu izviždat gol, gađat ga upaljačem.benko21 je napisao/la:da je danas dobit pa makar ga dao i Kurdic![]()
skoroalen je napisao/la:Ja ću mu izviždat gol, gađat ga upaljačem.benko21 je napisao/la:da je danas dobit pa makar ga dao i Kurdic![]()
Mislim da borba na terenu fk nije bila problem u toku ove sezone(osim Atalante Kosevo)... borili su se, natopili su dres dobro znojem..Inijesta je napisao/la:Sretan rodjendan Hordama, HZ numero uno vec 31!
Sto se tekme tice fali nam ozbiljnosti i agresivnosti u zadnje vrijeme, meni se cini da je kod par igraca kurcobolja prisutna malo
Moraju ginuti i boriti se protiv svakoga, danas bi strasno bitna pobjeda bila da se ode na ovu pauzu rahat
Ove formacije sa Mustaficem na sredini su samoubistvo, svaku utakmicu koju je poceo bio je katastrofalan, ubacivat ga kad je vec rijesena tekma ili na kosevu protiv malo slabijih ekipa
Kvalitetniji smo od njih sigurno, samo je bitan pristup i zelja, sretno nam da pobjedimo aBd , moze i minimalno na guzove sto se mene tice
Ma nekako su mi bili anemicni protiv listice i radnika prvo poluvrijeme, daleko od igraca , nisu bili agresivni kao u tekmama prije toga, a dijelim misljenje da su nekako nakon Krupe “ poletili” , sve tekme od tad ulaze sa principom lahko cemo i to nam i jest problem, al sreca pa smo bodove uzeliZip je napisao/la:Mislim da borba na terenu fk nije bila problem u toku ove sezone(osim Atalante Kosevo)... borili su se, natopili su dres dobro znojem..Inijesta je napisao/la:Sretan rodjendan Hordama, HZ numero uno vec 31!
Sto se tekme tice fali nam ozbiljnosti i agresivnosti u zadnje vrijeme, meni se cini da je kod par igraca kurcobolja prisutna malo
Moraju ginuti i boriti se protiv svakoga, danas bi strasno bitna pobjeda bila da se ode na ovu pauzu rahat
Ove formacije sa Mustaficem na sredini su samoubistvo, svaku utakmicu koju je poceo bio je katastrofalan, ubacivat ga kad je vec rijesena tekma ili na kosevu protiv malo slabijih ekipa
Kvalitetniji smo od njih sigurno, samo je bitan pristup i zelja, sretno nam da pobjedimo aBd , moze i minimalno na guzove sto se mene tice
Mislim da su dobili previse na samopouzdanju, u smislu da misle da su nepobjedivi... To je velika varka... Super sto su dosle ove 3 jako lose odigrane utakmice, a dobili sve 3.. cudo brate...
Zbog toga mislim da su se(il bi trebali) opametiti..
Treba postovati svaki klub protiv koga igras, al ako mozes 5 golova dati. To i uradi...
Navijace je malo strah danasnje utakmice iz vise razloga . Lose odigrali 3 tekme, Mladost fino igra u zadnje vrijeme, godisnjica Vedrana( a vala ne pamtim kad smo odigrali dobro kad je neki bitan datum za navijace,) navijace je malo strah danasnje utakmice i zbog pobjede kona, itd itd...
Uglavnom, ako bude borba na nivou, smireni u napadu... Vjerujem u dobar rezultat.
Sto je neko napisao, danasnja tekma i ona sčjedece kolo su bas jako bitne .. iz razloga sto u sljedecem kolu igraju kone i zrinjski...
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Algoritam, Armija1987, Austinpowers, bavaracmujo, Beli98, bhfanatic14, boki86, Bordo10, brojjedan, Dadox, forgempp, Galantni, Haksss, Hamagara, head88, HyperOS, InatSilniBosanski, JackW, JavierBosnia, johntravolta123, KarloIvandic, Krste11, ledesma, MaroonBjelave, n0dix, OldTownDistrict, PingoFTW, Pitar6785, Posejdon, r3m1, riki46, ristagrad, SamoDaKazeem, tenpenny, THEC, USB, zagorski i 444 gosta.