FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ima li naznaka da ce senco otici iz svetinje? To je uz 2-3 nova igraca kockica koja nam fali za top 3 tima u PL.
mosa zlatu mosa bodaslo
Nogometaši tuzlanske Slobode sutra u 13. kolu Premijer lige BiH igraju na Tušnju igraju protiv Zvijezde 09 i najavljuju prekid mini serije neuspjeha u prvenstvu i Kupu BiH.
Tuzlaci su, naime, u prethodnom prvenstvenom kolu poraženi u u susretu sa Zrinjski, dok su protiv Širokog eliminisani iz kup takmičenja.
“Utakmica sa Širokim i poraz u Kupu BiH, u susretu u kojem smo propustili brojne prilike da savladamo renomiranog protivnika, malo nas je potresla i oneraspoložila. Ipak, hrabri nas dobra igra na toj utakmici, tako da ćemo protiv Zvijezde 09 sve učiniti da pobijedimo i u dobrom raspoloženju dočekamo prvenstvenu pauzu. Odmor će nam dobro doći za rehabilitaciju nakon šest odigranih utakmica u samo dvije sedmice”, izjavio je Gradimir Crnogorac, pomoćnik šefa struke Zlatana Nalića za Fenu.
Napomenuo je da su svi igrači zdravi i spremni za utakmicu, a nema ni „kartoniranih“, pa će u rosteru biti svi igrači koji treniraju s prvim timom.
Crnogorcu će sutrašnja utakmica biti posljednja pred odlazak u Vogošću, gdje je među kandidatima koji će sudjelovati na seminaru za profi trenerski program. Igračima i stručnom štabu Slobode priključit će se tek 19. oktobra, dan prije susreta protiv Sarajeva.
Utakmica Sloboda – Zvijezda 09 igra se u subotu od 15.30 sati.
Tuzlaci su, naime, u prethodnom prvenstvenom kolu poraženi u u susretu sa Zrinjski, dok su protiv Širokog eliminisani iz kup takmičenja.
“Utakmica sa Širokim i poraz u Kupu BiH, u susretu u kojem smo propustili brojne prilike da savladamo renomiranog protivnika, malo nas je potresla i oneraspoložila. Ipak, hrabri nas dobra igra na toj utakmici, tako da ćemo protiv Zvijezde 09 sve učiniti da pobijedimo i u dobrom raspoloženju dočekamo prvenstvenu pauzu. Odmor će nam dobro doći za rehabilitaciju nakon šest odigranih utakmica u samo dvije sedmice”, izjavio je Gradimir Crnogorac, pomoćnik šefa struke Zlatana Nalića za Fenu.
Napomenuo je da su svi igrači zdravi i spremni za utakmicu, a nema ni „kartoniranih“, pa će u rosteru biti svi igrači koji treniraju s prvim timom.
Crnogorcu će sutrašnja utakmica biti posljednja pred odlazak u Vogošću, gdje je među kandidatima koji će sudjelovati na seminaru za profi trenerski program. Igračima i stručnom štabu Slobode priključit će se tek 19. oktobra, dan prije susreta protiv Sarajeva.
Utakmica Sloboda – Zvijezda 09 igra se u subotu od 15.30 sati.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne znam da li je neko vidio, ali kraljina Terzic vodio navijanje Fukara protiv Sirokog cijelo drugo poluvrijeme.
Pjeva i himnu i drzava Bosna i cijela Tuzla je pjevala protiv cetnika, ustasa, SDA nacionalista. Vidi se da se bas ustalio i zavolio grad, klub i navijace, samo steta sto ne igra, msm nije steta jer Beganovic rastura, ali Terzic je bas igrac za dobru atmosferu u timu.

Pjeva i himnu i drzava Bosna i cijela Tuzla je pjevala protiv cetnika, ustasa, SDA nacionalista. Vidi se da se bas ustalio i zavolio grad, klub i navijace, samo steta sto ne igra, msm nije steta jer Beganovic rastura, ali Terzic je bas igrac za dobru atmosferu u timu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Samo Tuzla je...sitna ispravka ne hateri
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Da da moja greska. Ako moze Mramor odgovoriti sto su reklamirali FK Sloboda fan shop na ovom streamu protiv Sirokog, pise uskoro vise informacija, pa o cemu se radi, jel se to zaista nesto radi na tome ili je ponovo suplja?Sariel1987 je napisao/la:Samo Tuzla je...sitna ispravka ne hateri
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Nisam mogo da skužim ko jebhpremierliga12 je napisao/la:Ne znam da li je neko vidio, ali kraljina Terzic vodio navijanje Fukara protiv Sirokog cijelo drugo poluvrijeme.![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Navijac Ćelika, zamisli crnjaka. Boze sacuvaj.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Skupština kluba trebala bi se odražati u Petak 12.10.2018.g.Ono što je sigurno jeste da para više nema.Potrošeno sve što je dao Grad Tuzla plus pare od Todorovića.infected je napisao/la:Ima li naznaka da ce senco otici iz svetinje? To je uz 2-3 nova igraca kockica koja nam fali za top 3 tima u PL.
-
- Kontakt:
Podrzati momke danas i pobjedom aBd otići na zaslužen odmor. Idealan je dan za tekmu, ko ne dođe pi.zda.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
danas samo pobjeda, i standardnih milja i po na stadionu, taman mjera
p.s mojne danas fizickog kolapsa

p.s mojne danas fizickog kolapsa

-
- Kontakt:
znaci reset vol.XXVIIITeretana je napisao/la:Skupština kluba trebala bi se odražati u Petak 12.10.2018.g.Ono što je sigurno jeste da para više nema.Potrošeno sve što je dao Grad Tuzla plus pare od Todorovića.infected je napisao/la:Ima li naznaka da ce senco otici iz svetinje? To je uz 2-3 nova igraca kockica koja nam fali za top 3 tima u PL.

sto bi rekli na fabricke postavke

Što bi se reklo para ima do izboraSariel1987 je napisao/la:znaci reset vol.XXVIIITeretana je napisao/la:Skupština kluba trebala bi se odražati u Petak 12.10.2018.g.Ono što je sigurno jeste da para više nema.Potrošeno sve što je dao Grad Tuzla plus pare od Todorovića.infected je napisao/la:Ima li naznaka da ce senco otici iz svetinje? To je uz 2-3 nova igraca kockica koja nam fali za top 3 tima u PL.![]()
![]()
sto bi rekli na fabricke postavke

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Koliko je grad dao para?Teretana je napisao/la:Skupština kluba trebala bi se odražati u Petak 12.10.2018.g.Ono što je sigurno jeste da para više nema.Potrošeno sve što je dao Grad Tuzla plus pare od Todorovića.infected je napisao/la:Ima li naznaka da ce senco otici iz svetinje? To je uz 2-3 nova igraca kockica koja nam fali za top 3 tima u PL.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
znaci leti akobogda lik koji je privatizirao klub i koji se kurci tuđim novcima??Teretana je napisao/la:Skupština kluba trebala bi se odražati u Petak 12.10.2018.g.Ono što je sigurno jeste da para više nema.Potrošeno sve što je dao Grad Tuzla plus pare od Todorovića.infected je napisao/la:Ima li naznaka da ce senco otici iz svetinje? To je uz 2-3 nova igraca kockica koja nam fali za top 3 tima u PL.
danas bi trebali uzet sva 3 boda realno!

DRŽAVA TUZLA!!
- bezrabotni
- Kontakt:
Hoće li biti kakvog prenosa?
- Beduin
- Kontakt:
Tamam prodamo Smajica za 300k eura i prezivimo do ljeta, a onda na ljeto Beganovic odlazi za 550k ojera i pare od Evrope, tamam za jos jednu borbu za titulu naredne sezone. A i Celik ce moci gledati Evropske tekme na BP, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ljudi moji, batje ce nas zvijezda 0-1 (drina flashback)
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 06 okt 2018, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ovo je ko protiv uroka jel
-
- Kontakt:
Idemo svi svi svi bar milja i po nemojte razocarat drugovi 

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 8 gostiju.