FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2018, 21:47

BordoSarajevo je napisao/la:Kakva je atmosfera među navijačima? Imal kakve euforije? Hoćel sutra biti podrška kakvu su igrači zasluzili rezultatima?
Hoće, bit će dobar broj ljudi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 okt 2018, 21:47

To je nasa igra, nema tu nekog pada. Nas moze euforija pojesti sa pricom o titulama i upisujuci tri boda unaprijed. Mladost je solidna ekipa i treba se nadati i radovati pobjedi ili bodu iz te utakmice.
I Sarajevo je selo za neke druge vece gradove, ali ta potcjenivacka prica sa selom je fakat bezveze. Apsoluto nepotrebna. Bezsmislena priča kad je fudbal u pitanju. Leverkuzen, Mancester... su manji po broju stanovnika pa jel i njih trebamo nakantat?
Ali ono kao svi su Sarajlije, kao da babo, dedo, cukundedo nisu dosli sa sela.
Fudbal se igra i u gradu i na selu, na svim kontinentima, i u razvijenim i nerazvijenim drzavama. I svugdje se pobjednici raduju poslije a ne prije utakmice, uostalom kao i u svakom sportu a na kraju krajeva i u zivotu.

Postuj sebe, ne umanjuj svoje pobjede i uspjehe!
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 okt 2018, 22:03

Cuj radi imena kluba da neko pobjedi, nemoj te bit djeca GOSK VITEZ RADNIK KRUPA nas cesto naguze i cak u i kuci nam otkidaju bodove.

Mi imamo kvalitet da budemo prvaci samo ako svaki igrac u svakoj utakmici da 100%, mi nemozemo pobjedit ekipu kojaje na 7-8 kad 2-3 igraca recimo pruze 90%. Na utakmici.

Mi nismo u nekom plusu od 7-8 bodiva pa da se udaramo u prsa i pisamo po sirotinju,a svi znamo da je gosk filijala zrinjskog i to su 99% sigurni bodovi njima.

Ovo je tek 13 kolo, a danas vam je na utakmici na deponi receno da ce bit (vec ih ima) mutni radnji. Prvo ko fol penal crveni pa onda preokret. Golman pusta go, ono je namjestena utakmica 100%, posto miske i kompanija je spremna na sve.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 05 okt 2018, 22:24

Pitar6785 je napisao/la:Cuj radi imena kluba da neko pobjedi, nemoj te bit djeca GOSK VITEZ RADNIK KRUPA nas cesto naguze i cak u i kuci nam otkidaju bodove.

Mi imamo kvalitet da budemo prvaci samo ako svaki igrac u svakoj utakmici da 100%, mi nemozemo pobjedit ekipu kojaje na 7-8 kad 2-3 igraca recimo pruze 90%. Na utakmici.

Mi nismo u nekom plusu od 7-8 bodiva pa da se udaramo u prsa i pisamo po sirotinju,a svi znamo da je gosk filijala zrinjskog i to su 99% sigurni bodovi njima.

Ovo je tek 13 kolo, a danas vam je na utakmici na deponi receno da ce bit (vec ih ima) mutni radnji. Prvo ko fol penal crveni pa onda preokret. Golman pusta go, ono je namjestena utakmica 100%, posto miske i kompanija je spremna na sve.
Hajmo sad izgovore unaprijed traziti

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 okt 2018, 22:26

Samo jako, samo snažno, samo bordo - lavovski. Svaka pobjeda je bitna, svaka utakmica je bitna!

IDEMO SUTRA PO POBJEDU! 1:0 ZA NAS DOSTA! SVI U NAPAD JEDAN JE HASE! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 okt 2018, 22:35

bihuzur je napisao/la:hocemo duplu a bojimo se ekipe iz nekog sela kod kaknja?!? bjaazii.. sutra treba (konacno) krenuti sa 11 igraca i pobjediti..ako to ne mozemo onda ne zasluzujemo ni razmisljati o tituli
bihuzur je napisao/la:ako se igra iz zadnjih nekoliko utakmica znatno ne popravi, sutra bi bod bio ko kuca.
Pa hocemo li strepiti i za taj jedan bod ili cemo podcijeniti Mladost i pregaziti?
Sabrine mi moje!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 okt 2018, 22:42

U svemu ovome je bitno da smo dosta mladih igrača prekomandovali u prvi tim gdje se snalaze jako dobro.
Prekucati ligu nećemo, na svaku utakmicu ćemo ići sa nadom da ćemo osvojiti 3 boda. Ne možemo upisivati 3 boda prije utakmice, već isključivo jako odigrati i slaviti - pa makar i minimalnu pobjedu!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 05 okt 2018, 22:57

BosnianKingdom je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:hocemo duplu a bojimo se ekipe iz nekog sela kod kaknja?!? bjaazii.. sutra treba (konacno) krenuti sa 11 igraca i pobjediti..ako to ne mozemo onda ne zasluzujemo ni razmisljati o tituli
bihuzur je napisao/la:ako se igra iz zadnjih nekoliko utakmica znatno ne popravi, sutra bi bod bio ko kuca.
Pa hocemo li strepiti i za taj jedan bod ili cemo podcijeniti Mladost i pregaziti?
sve ti je fino objasnjeno u postovima koje si kopirao..pokusaj procitati jos jednom, al polako

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 okt 2018, 00:18

bihuzur je napisao/la: sve ti je fino objasnjeno u postovima koje si kopirao..pokusaj procitati jos jednom, al polako
Prvo napises kako je bod ko kuca, a zatim govoris da se ne treba bojati sela kod kaknja?

Da nije malo kontradiktorno? Zasto se bojis i ocekujes poraz (eventualno “nestvarni” bod ili neces duplu?

Hoces li uplatiti u humanitarnu “ponovo” ako osvojimo bod i postignemo gol?
Sabrine mi moje!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 06 okt 2018, 00:24

BosnianKingdom je napisao/la:
bihuzur je napisao/la: sve ti je fino objasnjeno u postovima koje si kopirao..pokusaj procitati jos jednom, al polako
Prvo napises kako je bod ko kuca, a zatim govoris da se ne treba bojati sela kod kaknja?

Da nije malo kontradiktorno? Zasto se bojis i ocekujes poraz (eventualno “nestvarni” bod ili neces duplu?

Hoces li uplatiti u humanitarnu “ponovo” ako osvojimo bod i postignemo gol?
Za bod sam napisao da je ko kuca ALI AKO SE IGRA NE POPRAVI.
A ovo protiv sela bi trebalo biti normala. Mi bi za mladost trebali biti isto sto je grad sarajevo za doboj kakanj. Pri tome ne mislim nista ruzno o bilp kojem selu. Naprotiv, sela vise volim od gradova.
Za bod necu uplatiti nista jer to smatram neuspjehom. Za pobjedu moze 300 i svaki gol 100. Ti znaci navoda su ti bezze.
Sretno nam.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 06 okt 2018, 07:21

Pitar6785 je napisao/la:Cuj radi imena kluba da neko pobjedi, nemoj te bit djeca GOSK VITEZ RADNIK KRUPA nas cesto naguze i cak u i kuci nam otkidaju bodove.

Za Vitez si se dobro zezno :mrgreen: Ljudi nam nikad nisu ni boda otkinuli a ja mislim da nisu ni gola dali na kosevu :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 okt 2018, 08:11

robertkosar je napisao/la:

Za Vitez si se dobro zezno :mrgreen: Ljudi nam nikad nisu ni boda otkinuli a ja mislim da nisu ni gola dali na kosevu :thumbup:
E jesi i repliciro čovjeku u pm, jasno je šta je htio reći. Vitez je svakako New York u odnosu na to ko nam je bodove generalno znao otkinuti. Kad se sjetim Mladosti Velike Obarske :facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 06 okt 2018, 09:53

Bordo jutro momci :)

Jesmo li spremni za danas?
Najavljuju fin i suncan dan, do 19 stepeni :)

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 okt 2018, 10:10

Nema Hebiba, Adukora niti Handzica.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 okt 2018, 10:18

Nismo mi dole uzeli u ligi do sad ni mi ni Zeljo.Neugodno gostovanje Sarajevskim timovima.Zadnju smo dole x iscupali u 89 kad je Ahmo dao gol za 1-1.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 okt 2018, 10:25

Kovačević
Šaban Dupovac Mujakić Pidro
Stanojevic Mustafić
Tatar Rahman Velkoski
Ahmetovic

Mislim da ce ovako, Hebiba nema i tu uskače Šaban. Adukora nema i tu ce mozda Mustafic, njega su "forsirali" na izjavama za utakmicu a uvijek ko je na pressu ili ko je davao izjave bio je u prvih 11 tu tekmu. Gore ce biti isto vjerovatno.

Ja da de pitam, stavio bi Crepulju umjesto Mustafića, odmorio bi kapitena jer je igrao svaku do sada i pitanje je moze li svih 90 minuta iznijeti.

Ja bi ovamo: Kovacevic, Saban, Dupovac, Mujakic, Pidro, Stanojevic, Crepulja, Tatar, Rahman, Halilovic, Ahmetovic
FK Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2018, 10:37

BordoSarajevo je napisao/la:Kovačević
Šaban Dupovac Mujakić Pidro
Stanojevic Mustafić
Tatar Rahman Velkoski
Ahmetovic

Mislim da ce ovako, Hebiba nema i tu uskače Šaban. Adukora nema i tu ce mozda Mustafic, njega su "forsirali" na izjavama za utakmicu a uvijek ko je na pressu ili ko je davao izjave bio je u prvih 11 tu tekmu. Gore ce biti isto vjerovatno.

Ja da de pitam, stavio bi Crepulju umjesto Mustafića, odmorio bi kapitena jer je igrao svaku do sada i pitanje je moze li svih 90 minuta iznijeti.

Ja bi ovamo: Kovacevic, Saban, Dupovac, Mujakic, Pidro, Stanojevic, Crepulja, Tatar, Rahman, Halilovic, Ahmetovic
Ne nužno, Šabanović je najavio tekmu s Radnikom a nije bio u prvoj. Iskreno se nadam da će Crepulja igrat, ovaj Mustafić odigra jednu dobro pa pet je nevidljiv. On i treba da radi posao koji se "ne vidi", al kod njega se baš ne vidi.
Il da eventualno uz Stanojevića nazad vrate Rahmanovića, Velkoski iza špica a Halilović na lijevo krilo. I tako bi funkcionisalo sasvim dobro.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 okt 2018, 10:41

Mozda bi tako i najbolje bilo, joj da je samo pobijedit i držat prednost u odnosu na konkurente koji sljedeće kolo, poslije pauze, igraju međusobno..
FK Sarajevo

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 06 okt 2018, 10:43

Dobro jutro bordo familijo :kafa:

Još jedan nervozan dan slijedi :)

Vidim Husref na presici najavljuje borbu za 3 boda, to mi je drago pročitati. Nadam se da momci mogu i hoće to ispoštovati. Mladost nije neki protivnik koga bi se jedno Fk. Sarajevo bojalo ;)
I am coming

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 06 okt 2018, 10:44

skoroalen je napisao/la:
Ja bi Kurdića u prvu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DzemoSmjecanin, James1987, Lecler, MaroonBjelave, NazorUso, Oerde, tovusa84 i 77 gostiju.