FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 05 okt 2018, 20:43

Ostario za ovakve utakmice, ali svaka cast ekipi i Odovicu. Jos smo daleko od mirne luke, zato uzivajte jos veceras sutra ostra pripremnost.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 05 okt 2018, 21:10

Ljudi imamo problem bez Siniše na svinjski eto šanse A.Šehiću ili će Bogi,Kemo,Bakrač ili Rodin na beka najvise bi volio Pavic Rodin Bakrac Kemo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2018, 21:16

slika

Laaaf
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2018, 21:19

@Azpi je li ono ti znas pravit avatare? Mozes li mi napravit jedan od ove gore slike Sinise?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2018, 21:23

Velika tri boda. Igra opet onako, ali bitna je pobjeda. Steta sto je pauza jer ovaj preokret je bio preokret za izlazak iz krize i nastavak dobrih rezultata.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2018, 21:46

https://sportsport.ba/fudbal/verbalni-s ... ici/292316

MoRes ostat u Zenici do kraja zivota bivsi igracu

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 05 okt 2018, 21:50

LjoZee je napisao/la:@Azpi je li ono ti znas pravit avatare? Mozes li mi napravit jedan od ove gore slike Sinise?
slikaslika
slikaslika
eto ti nešto nabrzaka jbg ne mogu sad bolje :thumbup:

i BRAVOOOO ŽELJOOOOOO :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 okt 2018, 21:52

helemnejse11 je napisao/la:Ouuuu, kakav preokret, sad vam svi valjaju.
Danas se vidjeta ta borbenost iako su neki ponovo podbacili (znamo ko su), i pravo zajedništvo što će se nastaviti nadam se.
Bravo za Krpu jer je POVEO ovu ekipu.
Hoćemo titulu!
Danas nam svi valjaju ha :roll:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2018, 22:17

@Azpi hvala tebra :thumbup:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 05 okt 2018, 22:20

Komentara nisam dao zadnjih 10tak dana ovdje... Zasto, zato sto je krizala morala prestati kad tad... ABd nekako doci do pauze zimske, a na proljece otom potom...
Idemo jako, ODA samo u kost!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 05 okt 2018, 22:54

Kakva titula. Jebote pobijedis mrtvu ekipu i odmah mislimo da smo sampioni svemira.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 okt 2018, 23:04

helemnejse11 je napisao/la:Ouuuu, kakav preokret, sad vam svi valjaju.
Danas se vidjeta ta borbenost iako su neki ponovo podbacili (znamo ko su), i pravo zajedništvo što će se nastaviti nadam se.
Bravo za Krpu jer je POVEO ovu ekipu.
Hoćemo titulu!
Pa vala da svi valjaju - nije tacno.
Veceras su npr. Blagojević i Zajmović bili katastrofa. Ne zna se koji je bio gori (Jovan ipak gori, po meni). Čuki isto loš. Zec loš i pored postignutog gola.
Bilo je lošine, zato i jesmo primili dva gola jer nije bilo oštrine i borbenosti u igri...tek kad su ih svi otpisali, onda je proradio neki inat i poceli gristi.

Zato je Stevanović trcao za trojicu i izginuo na terenu :tokralju: što bi reko Mulalić :mrgreen: Svaka cast i Krpiću :clap: i on se bori lavovski.

Pred Odovićem je puno posla, morat ce se rastjerati pola tima na zimskoj pauzi, baš kao prije par godina kad je Sablja potjerao pola tima.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 okt 2018, 23:20

Cestitke, zasluzeno, uslovi odlicni , sudija odlican, Zeljo iskoristio psihicku prednosti i kompleks nize vrijednosti NK Celik koji imamo van Zenice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 okt 2018, 23:29

Hvala avenija ali pisi u birtiji ne ovdje.

Ljudi Blagojevic niki butt mora na klupu. Tip unosi nervozu.
Najgori dio tima je sredina.

Let zar nije Zaim asistirao kod prvog.

Svaka cast svima i vrlo vazna pobjeda.

Musafa mi poslije crvenog sam rekao uzimamo ovo. Jesam hljeba mi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 okt 2018, 23:37

Ja se osjecam kao da sam maraton istrcao, i jos na to sam totalo emocionalno ispraznjen. Ko veceras nije dosao, dobro se zajebao. Od ocaja do sjaja...

Ovo bi mogla biti prekretnica, ovakvo nesto nam je i trebalo.
Igrali smo za nijansu bolje nego prethodne 3 utakmice, malo nas je poljuljao Jamakov go. Ne svidja mi se sto se od 46. minute pocinje vrsiti nepotreban pritisak, i tako u tom neredu igraci zaborave i na taktiku i na igru, pa se svedu na nivo seljacke ekipe koja bezglavo jurisa ili nabija loptu.

Iako smo pobijedili, apsolutno je veliki broj stvari koje Odovic mora ispraviti sa igracima. Jedino sto njemu kao treneru zamjeram je bespotrebno saltanje stopera - Rodin je jako inteligentan stoper, i on je po meni prvi pik. Kemu je suvisno komentarisati - ja sam misljenja da je on jako jako neinteligentan igrac koji svojom gluposcu i panikom uzdrma ekipu svaki put kada je u posjedu lopte - on bi trebao biti samo 3. stoper za povremenu rotaciju i to je to.

Celo je ko biva malo bolje igrao, imao je nekolicinu dobrih okomitih kretnji, za razliku od proslih utakmica. Curjuric je dokazano pojacanje, iako mi na zivce ide njegovo cesto vracanje u zadnju liniju.

Zajmovic je totalno razocarenje, cak mislim da mi je koeficijent inteligencije nizi od Osmankovicevog. Nazalost, trenutna situacija je takva da alternative za ova krila nemamo. Kapiten standardno, uz Sinisu daleko najborbeniji igrac na terenu i zaista ima sve odlike jednog vodje - ne zanima me sta je bio i gdje je igrao, teren je jedino mjerilo. Bekovi ponovo odlicni, kao i u vecini utakmica ove godine, pogotovo Pavic.

Sta reci za Sinisu? Jedina zamjerka je pogresan tajming uklizavanja u par navrata, to je mac sa dvije ostrice, ili izadjes kao pobjednik ili je protivnik u 100% sansi. Pored njegovih suza, posebno me dojmio nacin na koji je bodrio ekipu i kako je rasplalio tribine ludjackim gestikulacijama i mahanjem neposredno prije treceg gola - to se samo moze vidjeti kod osobe koja istinski voli ovaj klub. Svaka ti cast majstore, naklon do poda.

Nermin Jamak je strasan igrac, steta zbog njegovoh poroka, mogao je napraviti daleko bolju karijeru da je imao mozga. Odigrao je strasno dobru utakmicu iako nije u stanju da sprinta. I dalje ima nevjerovatna prva 2 koraka kod kojih su nasi zadnji veznjaci bukvalno jeli prasinu za njim - meni je apsurd njega vrijedjati, ja sam uvjeren da bi on u ovoj ekipi Zelje imao mjesta, ali eto, Dino Pekic je konstatovao da on nema sta traziti u Zelji prije 2 godine.

I Stojan me je iznenadio, ja mislim da nikada ovoliko nije trcao i uklizavao, bez obzira na nekoliko losih utakmica na pocetku sezone, on moze biti od velike pomoci.

Laku noc plava nacijo, konacno cu spavati mirno. :-))
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 okt 2018, 23:45

Urbinato je napisao/la:Kakva titula. Jebote pobijedis mrtvu ekipu i odmah mislimo da smo sampioni svemira.
Naravno da nismo, ali smo tu negdje bara-bara. :cool:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2018, 23:48

Hoce li Jazvic i Veselinovic ozdravit ikad?

Strucnjak01
Kontakt:

Post Postao/la Strucnjak01 » 05 okt 2018, 23:55

Kad napisu lijepo o cika Misketu mozda ih vrati u prvi tim. Ova pobjeda je jedno obicno zavaranje kao svake godine jer kakav god Zeljo bio pobjedivat ce na Grbavici ovako ponekad da je predsjednik violina. Produzavanje agonije, osvojit cemo opet nista. Raja ko raja uvijek ista pricado novog poraza a onda ce psovat Sinisi kako ga treba otjerati a to se vec desavalo par puta.

Okomili se na malog Šabana a Curjicic igracina ala Markovic odigrao jednu ipo utakmicu da valja niko ga ne spominje, jedan prosjecan igrac kakvog svaki tim Premijer lige ima u ekipi.
Zadnja izmjena: Strucnjak01, dana/u 06 okt 2018, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 okt 2018, 00:01

Sreca pa pobjedismo ovo danas
S kim se ovo Jamak svadja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Strucnjak01
Kontakt:

Post Postao/la Strucnjak01 » 06 okt 2018, 00:04

S Misketovim haverom s kim ce drugo bolesni ljudi!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik i 17 gostiju.